fbpx

Fast serviceaftale & Ejendomsservice

Vi tilbyder Fast serviceaftale & ejendomsservice til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Haarby.

Vil du godt kende dine faste udgifter 

Ejendomsservice

Er du på udkig efter en kompetent og professionel samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med opgaver inden for ejendomsservice? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Michael Handyman tilbyder vi nemlig en lang række løsninger til ethvert behov inden for ejendomsservice, og med vores mange års erfaring inden for branchen kan vi helt sikkert også hjælpe dig med en løsning til dine behov.

Hos Michael Handyman tilbyder vi ejendomsservice til både private og erhverv, hvor vi hjælper med små som store opgaver inden for ejendoms- og viceværtservice – ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi også skal hjælpe dig.

Ejendomsservice på Fyn

Hos os er du til enhver tid garanteret en grundig og professionel ejendomsservice, der skræddersyes til dig. Derfor tager vi også altid udgangspunkt i dine specifikke behov, så vi kan sikre dig den bedst mulige løsning, der samtidig lever op til dine krav og ønsker. Det, tror vi nemlig, sikrer dig det bedst mulige resultat, som du bliver glad for – og en oplevelse, hvor du føler dig i trygge hænder. Vi tilbyder ejendomsservice og viceværtservice på hele Fyn, hvorfor vi blandt andet kan løfte din opgave i Odense, Tommerup, Glamsbjerg og Aarup.

Michael Handyman tilbyder en fast serviceaftale, der skræddersyes til dig. På den måde får du en løsning, hvor du altid kan være sikker på, at opgaven bliver udført til den aftalte tid og ikke mindst til den aftalte pris. Herigennem får du også en løsning uden overraskelser – det kan derfor godt betale sig at lade os stå for din ejendomsservice.

Hos Michael Handyman får du et af de ejendomsservice firmaer, hvor du får tilknyttet en fast mand, der klarer alle de opgaver, du har brug for. Det betyder, at når du bestiller en fast serviceaftale hos os, så er det også det samme team, der kommer ud hver gang. På den måde kan du være sikker på et team, der allerede kender til opgaverne og derfor kan løse dem lige effektivt og professionelt hver eneste gang.

Stor erfaring med ejendomsservice

Vi har mange års erfaring med ejendomsservice og faste serviceaftaler til vores kunder, og med vores mange år inden for branchen har vi således også erhvervet os kompetencerne til at sikre dig det bedst mulige resultat – hvad end vi udfører ejendomsservice eller løfter en serviceaftale i forbindelse med havearbejde. Uanset hvilket stykke arbejde vi udfører, er du garanteret et firma, der vægter kvalitet, service og faglighed højt. Det betyder også, at du med Michael Handyman Fyn som samarbejdspartner er garanteret et solidt stykke arbejde af højeste kvalitet og godt håndværk.

Ejendomsservice priser

Hos Michael Handyman tilbyder vi skarpe priser på ejendomsservice, ligesom vi også giver dig muligheden for en fast serviceaftale til en attraktiv pris, som alle har råd til. Du behøver derfor hverken at gå på kompromis med kvalitet eller pris, hvis du vælger en fast serviceaftale hos os. Vores ejendomsservice priser varierer fra aftale til aftale, da prisen afhænger af den enkelte opgave, og hvad denne indebærer. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i en uforpligtende snak om din opgave.

Kontakt os for hjælp til ejendomsservice

Mangler du et firma til at varetage ejendomsservice, eller kunne du godt tænke dig en fast serviceaftale? Så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os for professionel hjælp. Uanset dit valg garanterer vi en holdbar løsning af høj kvalitet til en fornuftig pris, som imødekommer dine behov. Forud for enhver ejendomsservice kommer vi altid ud til en snak om dine behov inden for ejendomsservice, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.

Skal vi også hjælpe dig med ejendomsservice eller en fast serviceaftale? Kontakt os på 20 93 29 26 eller på kontakt@michaelhandymanfyn.dk.

1 Betaling pr. år

Hos Michael Handyman kan du vælge at betale 1 gang om året, så skal du ikke betale regninger i tide og utide.

Betaling pr. måned

Som fast kunde kan for få regningen delt op over 12 mdr. så betaler du et lille beløb hver mdr. istedet for nogle måneder med større udgift til de lidt større opgaver.  

Betalingsservice

Du kan tilmelde din regning betalingsservice, så behøver du ikke tænke på at få betalt din regning til tiden.

vi skræddersyer en serviceaftale

Hos Michael Handyman laver vi en aftale der tilgodeser dine behov, du betaler ikke for noget du ikke har behov for. Kontakt Michae Handyman hvis du er brug for en aftale.

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Hvor Nemt har det lov til at være?

Betalingsservice

Er du fast kunde hos Michael Handyman, kan du nemt tilmelde dig Betalingsservice og slippe for at skulle betale manuelt hver gang.

Alt i en Forretning

Michael Handyman tilbyder en bred vifte af services inde for Hus og Have, Smart så har du kun en du skal ringe til.

God Serviceaftale

Få er fast serviceaftalet på dine opgaver, så ved du altid hvor meget det koster dig hvert år, ingen grimme overraskelser, ingen binding.

Kontakt Michael Handyman

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi beder mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️Priser

Priser

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay eller kontant når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for Erhverv kan ske via bankoverførelse netto 8 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email som

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

✔️ Byer vi udføre opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer.

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller sms på: 2093 2926