fbpx

Fast serviceaftale

Vi tilbyder Fast serviceaftale til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Assens, Haarby, Flemmeløse og omegn.

Ring alle dage fra 8-21 på: 2093 2926

Vil du godt kende dine faste udgifter 

Som kunde kan det være rart at kende sine faste udgifter. Hos Michael Handyman Fyn laver vi en skræddersyet løsning der passer lige netop til dit behov, hverken mere eller mindre. Du kan vælge og Vælger du at betale på en gang, så får du rabat på hele regningen. Vælger du at betale på månedsbasis er der ikke noget rabat, men til gengæld er der ikke store regninger der skal betales, men kun det faste beløb som du kender, gennem sæsonperioden. Der bliver udarbejdet en serviceaftale for at sikre at du som kunde, får den ydelse du betaler for.

Vil du gerne have en fast serviceaftale? kontakt os gerne i dag.

1 Betaling pr. år

Vælger du at betale 1 gang pr. år vil du kunne opnå den højste rabat af dagspriser på dine abonnement. Kontakt os for at få et tilbud på dine opgaver.

Betaling pr. måned

Vælger du at betale pr. måned, får du ikke rabat, men din regning bliver delt ud på 12 måneder, dette kan være en fordel, vis du ikke vil have en stor regning på en gang.

Års Erfaring

Opgaver hvert år

Tilfredse Kunder

Kopper Kaffe

Kontakt Michael Handyman

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi beder mulighed for at give det rigtige svar første gang.

Faste serviceydelser 

Her kan du se et udpluk af nogle af de opgaver vi kan hjælpe med, du er altid velkommen til at høre os, om vi kan hjælpe dig med din opgave.

Mosfjerner / Plænelufter køre på græsplæne

Hos Michael handyman har har vi motordrevet Plænelufter.  At køre med plænelufteren tager samme tid som hvis man slår græs med plæneklipper. 

fjernelse af mos i græsplæneMos i græsplænen er et større eller mindre problem i græsplænen, nogen har mos i hele græsplænen og andre har kun få steder, vi kan Hos Michael Handyman Fyn nemt hjælpe dig af med dit mos i græsplænen

plænelufter / mosfjerner køre på græsplæne Hos Michael Handyman Fyn kan nemt og hurtigt køre græsplænen over med vores mosfjerner, vi køre typisk stykket over 2 gange og det tager samme tid som det tager at køre med en plæneklipper

Før og efter mosfjernelse / plæneluftning af græsplæneDet kan være en hård omgang at kommer af med mos i græsplænen hvis man ikke har det rette udstyr, hos Michael Handyman Fyn har vi det rette udstyr så opgaver bliver løst let og problemfri. Efter Plæneluftning / mosfjerning kan vi tilbyde at give plænen nye græsfrø, kalk og gødning

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️Priser

Priser

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay eller kontant når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for Erhverv kan ske via bankoverførelse netto 8 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email som

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

✔️ Byer vi udføre opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer. 

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemmeløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Har du et spørgsmål?

Anmeldelser

“Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Michael Handyman. Han er utrolig behagelig at arbejde sammen med og det er et professionelt og gennemført stykke arbejde han leverer.

Han kommer med mine varmeste anbefalinger”  

Kirsten

Efter at have gået og “bøvlet” med alle de ting jeg ikke kunne lave, efter en flytning, kom Henrik og ordnede det hele. Både ordentligt, forsvarligt og hurtigt.
Tusind tak Michael Handyman, du har lettet mig og nu kan jeg komme videre med mit liv.

Irene

Michael hjalp os med flere forskellige ting i lejligheden: opsætning af en lampe, opsætning af et skab på badeværelse, satte rullegardin op og skruede løse elkontakter fast. Michael er meget venlig og effektiv og laver et virkelig godt og professionelt stykke arbejde. Vi mangler stadig en del ting, så har aftalt at han kommer igen.

David

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Send Gerne SMS på: 2093 2926

Ring imellem kl. 8-21 alle dage