2093 2926

Fjerne Hæk  | Fjernelse af hæk

Vi tilbyder At fjerne Hæk til kunder i Odense, Tommerup og omegn og til konkurrencedygtig priser. Hvis du har en hæk, der skal fjernes, eller hvis du overvejer at fjerne en hæk, kan vi hjælpe dig. Vi har erfaringen og ekspertisen til at fjerne enhver hæk hurtigt og effektivt.

Udover fjernelse af hæk kan vi også tage os af al bortskaffelse af affaldet, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst.

 

Fjerne Hæk

Vi tilbyder af Fjerne Hæk

Vil du gerne slippe for besværet i forbindelse med af fjerne hæk og søger du derfor en Havemand i Odense? Så kan du trygt lade Michael Handyman klare at fjernelse af hæk hos dig. Vi har specialiseret os i fjerne hække og med stub og det hele, og derfor tilbyder vi også hjælp til fjerne hækken i Odense til både private og erhverv. Her får du en professionel Haveservice, der kan hjælpe dig med alt inden for fjerne hæk alt efter dit behov, og med vores mangeårig erfaring kan vi garantere dig et perfekt resultat – hver gang.

 

 

Beren selv pris på fjerne hæk

Beregner er ikke et tilbud, men en vejledende pris.

Fjerne Hæk

Ta en snak med Michael Handyman?

Kontakt os Mandag - Fredag fra kl. 8 - 17

 

Ring på

20932926

Send gerne Sms

Fjernelse af hæk pris

Hos Michael Handyman tilbyder vi fjernelse af hæk til en fair pris, med eller uden bortskaffelse af hækaffald

Grave rende til ny hæk

Når hækken er fjernet, kan Michael Handyman tilbyde at grave en ny rende til de nye hækplanter eller løsne jorden hvis det ønskes. 

Kørsel af hækaffald

Har du fået for stor en bunke haveaffald, kan Michael Handyman Fyn hjælpe dig med at køre dit affald på genbrugspladsen.

Kundeanmeldelser

Vores Kunder er vilde med Os!

Og vi er Vilde med vores glade Kunder.

Fjerne Hæk

Hvorfor Vælge Os?

Vi har Fyns Gladeste kunder, skal du være en af dem?

Det er en stor beslutning, når man vælger ny håndværker. Grundlæggende handler det om tillid og hvem der kan gøre en positiv forskel i forbindelse med din opgave inde for hus og have. For os er det vores målsætning at tilbyde branchens mest kompetente håndværker, samt den bedste rådgivning og løsning i forbindelse med din opgave. 

Fjerne Hæk

5 Star Service

Fjerne Hæk

Online 24/7

Fjerne Hæk

Minimal ventetid

Fjerne Hæk

Fast Aftale

Fjernelse af hæk pris, vi altid en god pris!

På fjerne hæk i Odense. Vi har mange års erfaring med at fjerne hæk, og vi kan fjerne enhver hæk - stor som lille Hvis du har brug for hjælp til at fjerne en hæk, er vi firmaet for dig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og sørger altid for at give dig et perfekt...

Hvordan fjerner man en hæk?

Du kan Blandt andet fjerne hækken med en gravemaskine. Ved at bruge en gravemaskine fjerner du både hækken og rødderne, hvilket ofte gør det lettere at fjerne hækken. Hvis du selv ønsker at fjerne hækken, kan du gøre det med en spade eller en sav. Hvis du har mange...

Vi hjælper med at fjerne hæk og rødder

Har du en hæk der skal fjernes? Så er du velkommen til at kontakte os for at få et gratis og uforpligtende tilbud på fjernelse af hæk. Vi fjerner hække i alle størrelser - ingen opgave er for stor eller lille for os. Vi har mange års erfaring med fjernelse af hække,...

F.A.Q

Fjerne Hæk i Odense

Vil du gerne slippe for besværet i forbindelse med af fjerne hæk og søger du derfor en Håndværker på Fyn? Så kan du trygt lade Michael Handyman klare at fjerne hækken hos dig. Vi har specialiseret os i fjerne hække og med stub og det hele, og derfor tilbyder vi også hjælp til fjerne hækken i Odense til både private og erhverv. Her får du en professionel Håndværker, der kan hjælpe dig med alt inden for fjerne hæk alt efter dit behov, og med vores mangeårig erfaring kan vi garantere dig et perfekt resultat – hver gang.

Kan vi ta dit Hækaffald med?

Hos Michael Handyman kan vi tager sig af alle dine behov for fjernelse af hække. Vi har erfaringen og viden til at fjerne enhver hæk hurtigt og effektivt. Ud over at fjerne hækken kan vi også tage os af al bortskaffelse af affaldet, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst.

Du kan få en pris med bortkørsel af hækaffaldet ved at kontakte os i dag. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og vil med glæde hjælpe dig med at få din have til at se bedst ud.

Hvis du har en hæk, der skal fjernes, eller hvis du overvejer at fjerne en hæk, kan vi hjælpe dig. Vi har erfaringen og ekspertisen til at fjerne enhver hæk hurtigt og effektivt. Udover at fjerne hækken kan vi også tage os af al bortskaffelse af affaldet, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst.

Du kan få en pris med fjernelse af hækaffald inkluderet ved at kontakte os i dag. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og hjælper dig meget gerne med at få din have til at se bedst ud.

Hvordan fjerner man en hæk?

Hos Michael Handyman fjerne vi din hæk med en gravemaskine med en hækkeklipper. Det er den hurtigste og mest effektive måde at fjerne en hæk på uden at beskadige din ejendom.

Ud over fjernelse af hække tilbyder vi også en komplet haveoprydningsservice. Hvis du har uønskede planter eller træer, kan vi rydde dem væk for dig. Vi kan også tage os af al bortskaffelse af affaldet, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst.

Du kan få en pris med haveoprydning inkluderet ved at kontakte os i dag. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og hjælper dig meget gerne med at få din have til at se bedst ud.

Hvorfor vælge os til at fjerne hæk?

– Vi har stor erfaring med fjernelse af hække

– Vi bruger de rigtige maskiner til at fjerne din hæk hurtigt og effektivt

– Vi altid sikre, at affaldet sorteres korrekt på genbrugspladsen

– Vi kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser på fjernelse af hæk

Vi har også mulighed for at stubfræse rødder væk ved hjælp af en stubfræser. Det gør området plantet plantet jævnt og giver dig mulighed for at genplante det, hvis du ønsker det, eller blot skabe et nyt haveelement.

Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester til fjernelse af hække. Vi er altid glade for at hjælpe og kan give dig et gratis tilbud.

Priser på at fjerne hæk

Fjerne hæk Priser

Timepris pr. mand fra 656,25 kr. inkl. moms pr. time. med maskiner. Husk af medregne transporttid

Energi og råvaretillæg på 5% af samlet timepris

Servicebil 125 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  185 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

 

Vi Fjerner Hæk i følgende byer.

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Skal vi Hjælpe med at fjerne hæk i Odense

Hvad end vi skal hjælpe med at få slået fjerne hækken eller stubfræse efter hækken er blevet fjernet, så er du i helt trygge hænder, når du lader vores faste Håndværker klare arbejdet hos dig. Vi tilbyder primært hjælp til fjerne hæk på Fyn og dækker blandt andet byer som Odense. Vi tilbyder alt inden for fjerne hæk til rimelige priser, som alle kan være med på – uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi kommer meget gerne forbi til en snak om dine behov for fjerne hæk i Odense og Tommerup, og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Derfor står vi også klar med kompetent sparring omkring fjerne hæk, og hvilken løsning der vil passe bedst til lige netop dig. Skal vi også hjælpe dig med havearbejde i Odense, og kunne du godt tænke dig at høre mere om vores fjerne hæk priser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skriv til os på kontakt@michaelhandymanfyn.dk, eller ring til 20 93 29 26. Sammen finder vi den løsning, der giver bedst mening for dig.

Har du noget på hjertet? så Kontakt Michael Handyman

5 + 7 =

Fjerne Hæk

Se Anmeldelse

Kontakt

TLF.: 20932926 (tryk her)

E-mail.: Kontakt@michaelhandymanfyn.dk

Lundegårdsvej 55, 5690 Tommerup

Afdeling Odense

Thorslundsvej 3, 5000 Odense C

Vores åbningstid er.:

Mandag til fredag kl. 08.00 - 17.00