fbpx

Få en billig pris på Hækklipning i Tommerup 

Vi tilbyder hækklipning til kunder i Tommerup og omegn.

Få din helt egen Havemand til hækklipning i Tommerup.

Hækklipning i Tommerup

Hos Michael Handyman tilbyder vi hækklipning i Tommerup til konkurrencedygtige priser, så alle kan være med, om du er pensionist, lønmodtager eller direktør.

Vi tilbyder klip af hæk efter dit behov. Hvis du bare vil have hækken holdt tilbage så den ikke breder sig for meget, er det nok at klippe din hæk 1 gang på et år. Hvis du derimod ønsker en pæn og velholdt hæk, er der ikke nogen vej uden om at hækken skal have en klipning mindst 2 gange på et år og gerne mere. Men det er helt efter din smag og samt hvor hurtigt din hæk vokser.

Er du i tvivl om din hæk skal klippes, eller skæres helt ned – og hvornår det er bedst at gøre det? Så ring til Michael Handyman og få råd og vejledning. 

Hvornår skal hækken klippes?

Klip af hæk før eller efter Sankt Hans?

Hvorvidt du skal klippe din hæk før eller efter Sankt Hans er en holdningssag, men i nogle ejer- og boligforeninger er det et krav at hækken er klippet inden Sankt Hans.

Generelt om hækklipning i Tommerup

Vi klipper hæk i Tommerup fra februar til september, alt efter dine ønsker og behov.
Hvis man gerne vil have en fin hæk gennem hele sommeren, kan det været en fordel at vælge at klippe hæk om foråret. Så vil hækken stå flot sommeren igennem og du vil glæde dig over hvor fin den er. Ulempen er at du så er nødsaget til at klippe hækken igen i efteråret.

Ligusterhæk i Tommerup

Hvornår din Ligusterhæk i Tommerup skal klippes, kommer an på om du vil det gjort 1 eller 2 gange på en sæson. Der er mange kunder der vælger at få klippet deres ligusterhæk i juni og sidst på efteråret. På denne måde har du altid en fin hæk.

Bøgehæk i Tommerup

Vi kan tilbyde at klippe din bøgehæk i Tommerup fra februar til september, alt efter dit ønske. De fleste vælger at få den klippet i perioden juli til september. 

Kliphækken helt ned

Har du en gammel hæk der trænger til nyt liv, kan det være en mulighed at skære den helt ned. Dermed vil den skyde nye skud op. Dette kan dog kun lade sig gøre med en hæk med et stærkt rodnet.

Beregn pris på Hæk Klipning

OBS: Beregner er ikke et tilbud, men en vejledene pris.

Klip af Hæk

Hos Michael Handyman kan vi tilbyde at klippe din hæk og fjerne hækaffaldet. Vi er professonelt udstyr, så din hæk kan komme i topform.

Bred Hæk

Er din hæk blevet meget bred, Kan Michael Handyman skære breden, du kan selv bestem om du vil have taget begge sider på en gang, eller om du vil have taget en side pr. år.

Høj hæk

Har du en meget høj hæk, ønsker du at den skal være lavere, kan Michael Handyman skære den ned i en højde der passer dig.

Klip af Hæk

Hos Michael Handyman kan vi tilbyde at klippe din hæk og fjerne hækaffaldet. Vi er professonelt udstyr, så din hæk kan komme i topform.

Bred Hæk

Er din hæk blevet meget bred, Kan Michael Handyman skære breden, du kan selv bestem om du vil have taget begge sider på en gang, eller om du vil have taget en side pr. år.

Høj hæk

Har du en meget høj hæk, ønsker du at den skal være lavere, kan Michael Handyman skære den ned i en højde der passer dig.

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

Hækklipning i Tommerup

I sæson køre vi flere dage fast om ugen i Tommerup, her vil det være muligt at vi kommer og klipper Din hæk

Klip hæk før eller efter sankt hans

Hvor vidt du skal klippe din hæk for eller efter sank er en holdningssag, men i nogen ejer og boligforeninger og områder, er det et krav om at hækken er klippet inde sankt hans

Hvornår skal hækken klippes

Hvis gerne vil have en fin hæk igennem sommeren kan det været en fordel at vælge at klip hæk i forår så vil hækken stå flot sommeren igennem og du vil glæde dig over hvor fin den er, det gør bare at du er nødsaget til at klip hæk i efterår.

Klip hækken helt ned

Har du en gammel hæk der trænger til nyt liv, kan det være en mulighed at skære den helt ned, så den bliver nød til at skyde nye skud op, dette kan dog kun lade sig gøre med en hæk med et stærkt rodnet.

Hækkeklip Fyn / hækkeklipning Fyn

Vi klipper hæk i områder som Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Haarby, Flemmeløse og omegn.

Klip Ligusterhæk hvornår?

Hvornår du din Ligusterhæk skal klippes, kommer an på om du vil have klippet hækken 1 eller 2 gange på en sæson. Der er mange kunder der vælger at få klippet deres Ligusterhæk i Juni og sidst på efteråret. På denne måde har du altid en fin hæk.

Hvornår klippe Hæk?

Vi klipper hæk april, februar, maj oktober, marts, juni, juli, august, septemper alt efter hvornår du ønsker at få klippet din hæk.

Hvornår skal bøgehæk klippes.

Hækklipning af bøgehæk tidspunkt, vi kan tilbyde at klippe dig bøgehæk i april, februar, maj, oktober, marts, august, september alt efter hvornår du ønsker at få klippet din bøgehæk.

Klipning af hæk

Vi udføre klipning af hæk hele året. Du kan vælge at lave en fast aftale med os om klipning af hæk hos dig, så skal du ikke hver år finde en ny til at klipning af hæk. Du vil hver år for en påmindelse inde vi kommer og udføre klipning af hæk hos dig.

Hækkeklipning priser

Det kommer helt an på hvor meget hæk du har der skal klippes og hvor sød den er og hvad for en type hæk du har.  hækkeklipning priser er en vurderingssag, du er velkommen til at beregne hækkeklipning priser på her på vores hjemmesiden eller kontakt Michael Handyman via mail eller ringe.

Klippe hæk

Vi kan tilbyde at klippe hæk til meget attraktiv priser, Ved at lade Michael Handyman klippe hæk hos dig, får du altid en hæk der ser flot ud når vi er færdig med af klippe hæk hos dig.

Hvornår vi skal klippe hæk hos dig, er helt op til dig, hvis du bestille tid i god tid til klippe hæk så vil du i de fleste tilfælde få den tid der passer dig bedst muligt. 

Prisen på at klippe hæk hos dig kommer helt an på hvor mange meter vi skal klippe hæk hos dig.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedste tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fået flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️Hækklipning Priser

Priser

Timepris pr. mand 450 kr. inkl. moms pr. time. med håndværktøj og småmaskiner. Husk af medregne transporttid

Servicebil 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  177 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Ønskes der er et tilbud, hvor vi skal ud og besigtige opgaven koster 550kr dette beløb vil blive fratrukket hvis du øsnker at gøre brug af tilbudet.

billig havemand odense

Vores havemand pris, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige havemand timepris.

havearbejde priser er den havemand timeløn vi tager for at hjælpe.

Hækkeklipning tilbud,

Vi giver gerne, men det kræver det er meget hæk der skal klippes, min 500m eller vil du få et prisoverslag hvor vi oplyser priser for hækklipning.

Vi tilbyder billig klipning af hæk, til en pris der er til at betale.

Prisen for hækklipning for bøgehæk og ligusterhæk

Hækkeklipning meter pris

vi udføre mange klip af hæk pr. år. Så vi har regnet nogle rigtig gode meterpriser for klip af hæk. Vil du gerne have en pris på hækklipning kan du sende din adresse så kan vi måle din hæk op eller du kan oplyse hvor mange meter hæk du gerne vil have klippe, samt højde, om det er begge sider og hvornår den sidst er klippet.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

 

✔️ Byer vi udføre Opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer.

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.
Send mail 24/7!
Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller SMS på: 20932926