fbpx

Handyman i Odense & omegn til en anstændig pris

Vi tilbyder Handyman service til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk.

Få din helt egen faste Handyman

Kontakt en rigtig Handyman

Pålidelig og Troværdig handyman. Vores faste Handyman Odense står klar til at rykke ud for at hjælpe dig med en praktisk opgave, du ikke selv har mulighed for at klare.

Vi har mange års erfaring inde for at løse rigtige handymænd opgaver. Dygtige og rare  Handymænd er en dejligt at få besøg i sit hjem, vil ligger en stor glæde i at du som vores kunde står tilbage den følelse at du er blevet godt behandlet og respekteret. Handymanden der vil komme at løse din opgave har mange års kendskab til at håndtere Handyman opgaver.

Som Altmuligmand kan vi tilbyde en bred vifte af opgaver, og en Altmuligmand Odense og er altid frisk på at tage opgaven for dig.

Hvorfor vælge en Handyman?

  • Fleksible fagmænd, vi ved tidsplanen kan skride, her er vi også fleksible.
  • Vi har mange Års erfaring med mange forskellige opgaver.
  • Du skal kun ringe et sted for at få løst din opgave.
  • Er Du ikke den fødte Handyman / kvinde, kan du glæde over at få besøg af en rigtig Handyman.
  • Fordi du ikke skal vente på at et familiemedlem, ven, mand, kone, børn skal komme og hjælpe Dig

Handymanden´s gode råd koster IKKE ekstra.

Vi holder os ikke tilbage med gode råd og vejledning når vi er ude og montere hos dig, du kan roligt spørge Din Handyman til råds, så giver vi det bedste svar vi kan.

Vi har løst mange forskellige opgaver som handymænd og vil i den forbindelse kunne rådfører dig til det rigtige valg.

Vi når vi er på besøg hos dig, skal du bare give dig tid til at træffe den rigtige beslutning. Vi kan alle være i tvivl omkring hvor ens ting skal hænge, så det er helt okay hvis du ikke helt er klar hvor det skal hænge og din handyman der er på besøg vil gerne være behjælpelig med at flytte lidt rundt og finde den helt rigtige plads. Vi vil helst have, at du som kunde ikke træffer en hurtigt beslutning så du fortryder bag efter.

Handyman timepris

Vores grund Handyman timepris er 450kr inkl. moms, dette er for 1 medarbejder med håndværktøj.

Beregn pris på handyman

Opsætning af Lamper

Vi har stor erfaring med at opsætte og tilslutte dine lamper på vægge og loft. VI har monteret lamper lige fra en billig lampe til de dyre designer lamper.

Ophængning af hylder

Hylder er dejligt at have, Vi er super gode til at sætte hylder op, Vi har efter hånden prøvet at montere mange forskellige hylder, Vi kan også tilbyde at tilpasse en hylde efter mål.

Samling af Møbler

Har du lige købt et nyt, skab, sofa eller et andet skønt møbel. Vi kommer gerne og hjælper dig med at samle dit nye møbel. Vi mange års erfaring i møbelsamling.

Toilet der Løber?

Har du et toilet der står og løber, hos Michael Handyman Fyn kan vi tilbyde dig at skifte indmad i dit toilet eller skifte hele toilettet.

amatur & vandhane

Har du et Amatur/vandhane der står og løber eller bare trænger til et nyt design, kan vi tilbyde at skifte dit gamle amatur uf til et smart nyt et.

Kørelse af affald

Er bunkerne med aviser eller andet affald ved at vokser dig over hovedet, eller skal du have tømt en lejlighed efter dødsbo, eller fraflytning af lejlighed. Tilbyder vi at klare det for dig.

Billede Ophæng

Har du nogle billeder du gerne vil have hængt op, kan vi hjælper med at få dem op, her vil det være en fordel at vi samarbejder og finder den helt rigtig plads.

omrokering?

Er du lige flyttet og fik du ikke placeret dine møbler det rigtige sted første gang, kan Michael Handyman Fyn hjælpe dig med at flytte rundt så det kommer til at passe rigtigt

mekanik.

Har du noget mekanik der driller, som du gerne vil have at vi kigger på, vi har mulighed for at løse opgaver knækket snor i en plæneklipper, eller et reservehjul på bilen der skal skiftes. Hold dig ikke tilbage og spørge når vi er hos dig.

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?
Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde
✔️Ekstra ting, end aftalt?
Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.
✔️Hvem arbejder vi for?
Vi arbejder både for private og erhverv.
✔️Handyman Priser

Handyman Priser

Timepris pr. mand 450 kr. inkl. moms pr. time. med håndværktøj og småmaskiner. Husk af medregne transporttid

Servicebil 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  177 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Ønskes der er et tilbud, hvor vi skal ud og besigtige opgaven koster 550kr dette beløb vil blive fratrukket hvis du øsnker at gøre brug af tilbudet.

billig havemand odense

Vores havemand pris, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige havemand timepris.

havearbejde priser er den havemand timeløn vi tager for at hjælpe.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

 

✔️Byer vi udføre opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer. 

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemmeløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Hvor Nemt har det lov til at være?

Betalingsservice

Er du fast kunde hos Michael Handyman, kan du nemt tilmelde dig Betalingsservice og slippe for at skulle betale manuelt hver gang.

Alt i en Forretning

Michael Handyman tilbyder en bred vifte af services inde for Hus og Have, Smart så har du kun en du skal ringe til.

God Serviceaftale

Få er fast serviceaftalet på dine opgaver, så ved du altid hvor meget det koster dig hvert år, ingen grimme overraskelser, ingen binding.

Send mail 24/7!
Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller sms på: 20932926