fbpx

Find en Handyman nær dig til en anstændig pris

Vi tilbyder Handyman service til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Haarby, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Assens, Haarby, Flemmeløse og omegn.

SMS eller Ring alle dage fra 8-21 på: 2093 2926

Få din helt egen faste Handyman

Kontakt en rigtig Handyman

Pålidelig og Troværdig handyman. Vores faste Handyman Odense står klar til at rykke ud for at hjælpe dig med en praktisk opgave, du ikke selv har mulighed for at klare.

Vi har mange års erfaring inde for at løse rigtige handymænd opgaver. Dygtige og rare  Handymænd er en dejligt at få besøg i sit hjem, vil ligger en stor glæde i at du som vores kunde står tilbage den følelse at du er blevet godt behandlet og respekteret. Handymanden der vil komme at løse din opgave har mange års kendskab til at håndtere Handyman opgaver.

Som Altmuligmand kan vi tilbyde en bred vifte af opgaver, og en Altmuligmand Odense og er altid frisk på at tage opgaven for dig.

Hvorfor vælge en Handyman?

  • Fleksible fagmænd, vi ved tidsplanen kan skide, her er vi fleksible.
  • Vi har mange Års erfaring med mange forskellige opgaver.
  • Du skal kun ringe et sted for at få løst din opgave.
  • Er Du ikke den fødte Handyman / kvinde, kan du glæde over at få besøg af en rigtig Handyman.
  • Fordi du ikke skal vente på at et familiemedlem, ven, mand, kone, børn skal komme og hjælpe Dig

Handymanden´s gode råd koster IKKE ekstra.

Vi holder os ikke tilbage med gode råd og vejledning når vi er ude og montere hos dig, du kan roligt spørge Din Handyman til råds, så giver vi det bedste svar vi kan.

Vi har løst mange forskellige opgaver som handymænd og vil i den forbindelse kunne rådfører dig til det rigtige valg.

Vi når vi er på besøg hos dig, skal du bare give dig tid til at træffe den rigtige beslutning. Vi kan alle være i tvivl omkring hvor ens ting skal hænge, så det er helt okay hvis du ikke helt er klar hvor det skal hænge og din handyman der er på besøg vil gerne være behjælpelig med at flytte lidt rundt og finde den helt rigtige plads. Vi vil helst have, at du som kunde ikke træffer en hurtigt beslutning så du fortryder bag efter.

Opsætning af Lamper

Vi har stor erfaring med at opsætte og tilslutte dine lamper på vægge og loft. VI har monteret lamper lige fra en billig lampe til de dyre designer lamper.

Ophængning af hylder

Hylder er dejligt at have, Vi er super gode til at sætte hylder op, Vi har efter hånden prøvet at montere mange forskellige hylder, Vi kan også tilbyde at tilpasse en hylde efter mål.

Samling af Møbler

Har du lige købt et nyt, skab, sofa eller et andet skønt møbel. Vi kommer gerne og hjælper dig med at samle dit nye møbel. Vi mange års erfaring i møbelsamling.

Toilet der Løber?

Har du et toilet der står og løber, hos Michael Handyman Fyn kan vi tilbyde dig at skifte indmad i dit toilet eller skifte hele toilettet.

amatur & vandhane

Har du et Amatur/vandhane der står og løber eller bare trænger til et nyt design, kan vi tilbyde at skifte dit gamle amatur uf til et smart nyt et.

Kørelse af affald

Er bunkerne med aviser eller andet affald ved at vokser dig over hovedet, eller skal du have tømt en lejlighed efter dødsbo, eller fraflytning af lejlighed. Tilbyder vi at klare det for dig.

Billede Ophæng

Har du nogle billeder du gerne vil have hængt op, kan vi hjælper med at få dem op, her vil det være en fordel at vi samarbejder og finder den helt rigtig plads.

omrokering?

Er du lige flyttet og fik du ikke placeret dine møbler det rigtige sted første gang, kan Michael Handyman Fyn hjælpe dig med at flytte rundt så det kommer til at passe rigtigt

mekanik.

Har du noget mekanik der driller, som du gerne vil have at vi kigger på, vi har mulighed for at løse opgaver knækket snor i en plæneklipper, eller et reservehjul på bilen der skal skiftes. Hold dig ikke tilbage og spørge når vi er hos dig.

Vores glade kunder er vilde med os

Beskæring af træer

En rigtig god oplevelse.
Træerne blev beskåret med sjæl og i samarbejde med mig 🙂

Beskær træer, kante af langs vores hæk/græsplæne og klippe hæk.

Nem at komme i kontakt med, giver hurtige tilmeldinger og vi er fuld tilfreds alt det som han har gjort for os - så vi kontakter helt sikkert Michael igen til foråret 2021.

Have arbejde

God komunikation , kommer til tiden, udføre arbejdet til UG.
Jeg er meget tilfreds med det arbejde der er udført hos mig

Havearbejde

Personalet har god faglig viden. Effektiv arbejdsindsats .Medbringer selv alle redskaber.

opgaver både inde og ude

Michael, kommer altid til tiden, laver opgaven til UG - og wupti så er opgaven lavet
tak til Michael

- Og vi er vilde med vores Kunder

Års Erfaring

Opgaver hvert år

Tilfredse Kunder

Kopper Kaffe

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

Hvad kan vi hjælpe med

Her kan du se et udpluk af nogle af de opgaver vi kan hjælpe med, du er altid velkommen til at høre os, om vi kan hjælpe dig med din opgave.

montering af philips hue i lamper

Hos Michael Handyman kan vi Hjælpe dig hænge dine lamper op, nye som gamle. Hos os er det ikke noget krav at vi skal komme med lamperne, du finder bare den lampe du ønsker og så kommer for og montere den for dig.

Svævehylder i massiv træ

Hos Michael Handyman Fyn kan vi sætte alle slags hylder op, Vi altid bredt udvalg af skruer plugs med i bilen, så vi er altid parat til sætte din hylde op.

samling af skab Hos Michael Handyman Fyn kan vi hjælpe dig med at få samlet dit møbel, vi har stor erfaring med samling af møbler. samler alle slags møbler. Har du ikke selv mulighed for at Hente dit nye møbel, kan vi også tilbyde at vi henter det og tager det med.
før og efter af montering af køkken amatur Har du et amatur der er trænger til og blive skiftet, kan vi let skifte til en ny og beder model. Vi kan tilbyde at vi kommer med et amatur eller du kan også finde et selv som du ønsker at få monteret.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?
Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde
✔️Ekstra ting, end aftalt?
Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.
✔️Hvem arbejder vi for?
Vi arbejder både for private og erhverv.
✔️Handyman Priser

Handyman Priser

Timepris pr. mand ( 360 eks. moms) 450 kr. inkl. moms pr. time. 

Servicebil ( 80 eks moms ) 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  ( 137 eks. moms ) 177 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay eller kontant når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for Erhverv kan ske via bankoverførelse netto 8 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email som

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

✔️Byer vi udføre opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer. 

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemmeløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Har du et spørgsmål?

Anmeldelser

Havearbejde

Personalet har god faglig viden. Effektiv arbejdsindsats .Medbringer selv alle redskaber.

Kunde anmeldelse

Vores have skulle have en kraftig beskæring. Vi fik anbefalet Michael og er bestemt ikke blevet skuffet. Beskrivelserne på hjemmesiden lover rigtig meget så vi var spændte. Frank mødte til tiden og det passer hvad hjemmesiden lover. Frank er en utrolig behagelig hjælp. Han er hurtig, vidende og imødekommende. Vi kan trygt overlade opgaverne til Michael og Frank. Næste projekt bliver hækklipning til foråret. Amy og Erling

opgaver både inde og ude

Michael, kommer altid til tiden, laver opgaven til UG – og wupti så er opgaven lavet
tak til Michael

Kunde anmeldelse

“Rigtig god hjælp i flytterodet
Jeg er lige flyttet og kontaktede Michael Handyman for at få hjælp til at hænge tv op, lidt hylder, skabe mv.
Han kom til aftalt tid og arbejdede igennem. Det var en stor hjælp for mig, og han gik igang med opgaverne med et smil. Super tilfreds!”

Ingrid  Madsen

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman Fyn råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.
Send mail 24/7!
Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Send Gerne SMS: 2093 2926

Ring imellem kl. 8-21 alle dage