fbpx
2093 2926

Havemand i Odense

Vi tilbyder havearbejde til kunder i Odense og omegn.

 

Få din helt egen Havemand i Odense

Havearbejde i Odense

Vil du gerne slippe for besværet i forbindelse med havearbejdet i Odense, og søger du derfor en havemand på Fyn? Så kan du trygt lade Michael Handyman klare dit havearbejde. Vi har specialiseret os i havearbejde og vedligehold af haver, og derfor tilbyder vi også hjælp til havearbejde i Odense til både private og erhverv. Her får du en professionel havemand, der kan hjælpe dig med alt inden for havearbejde alt efter dit behov, og med vores mangeårig erfaring kan vi garantere dig et perfekt resultat – hver gang.

Vi klarer alt inden for havearbejde i Odense

Orker du heller ikke besværet med lugning af ukrudt, græsslåning og turene til genbrugspladsen med dit haveaffald? Så kan du med fordel lade en professionel havemand klare arbejdet, og det får du heldigvis her hos Michael Handyman, hvor vi stiller en fast havemand til rådighed. På den måde kan du være sikker på, at det er den samme havemand, der hver gang kommer ud og klarer dit havearbejde. Herigennem kan vi sikre dig en tryg oplevelse. Vi har altid det rette udstyr med til opgaven, hvad end vi skal klare havearbejdet i forbindelse med hækklipning, beskæring af buske eller noget helt tredje.

Uanset dit behov for havearbejde så kan vi løfte enhver opgave inden for dette felt. Vi har mange års erfaring med havearbejde af enhver art, og med vores ekspertise og kompetencer kan vi blandt andet klare følgende inden for havearbejde:

  • Græsslåning
  • Vertikalskæring
  • Beskæring af træer, buske og planter

Vi kan derfor også tilbyde dig hjælp til havearbejde i Odense, hvor vi professionelt tager hånd om din have, så vi kan sikre dig det bedst mulige resultat efterfølgende. Af den grund vægter vi også godt håndværk og kvalitet højt, så vi til enhver tid kan levere et solidt stykke arbejde, hvor håndværket er i orden. Det er også din garanti for et flot og holdbart resultat, du kan glæde dig over i mange år. Vores faste havemand giver sig altid god tid til en snak om dine ønsker og behov, så du får den helt rigtige hjælp til havearbejde.

Skal vi hjælpe med havearbejde i Odense?

Hvad end vi skal hjælpe med at få slået græs eller klippe hæk, så er din have i helt trygge hænder, når du lader vores faste havemand klare havearbejdet på din grund. Vi tilbyder primært hjælp til havearbejde på Fyn og dækker blandt andet byer som Odense. Vi tilbyder alt inden for havearbejde til rimelige priser, som alle kan være med på – uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi kommer meget gerne forbi til en snak om dine behov for havearbejde i Odense, og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Derfor står vi også klar med kompetent sparring omkring havearbejdet, og hvilken løsning der vil passe bedst til lige netop dig. Skal vi også hjælpe dig med havearbejde i Odense, og kunne du godt tænke dig at høre mere om vores havemand priser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skriv til os på kontakt@michaelhandymanfyn.dk, eller ring til 20 93 29 26. Sammen finder vi den løsning, der giver bedst mening for dig.

 

Ta en snak med os?

Kontakt os alle dage fra kl. 8 - 17

Ring op, tryk på nr.

Ring på

20932926

Send gerne Sms

Hækklipning

Hos Michael Handyman kan vi tilbyde at klippe din hæk og fjerne hækaffaldet. Vi er professonelt udstyr, så din hæk kan komme i topform.

Beskæring af træer.

Er dine træer i haven ved at blive for store, kan vi hos Michael Handyman hjælpe med at beskære dine træer og bortskaffe grenaffaldet.

Græsslåning

Har du ikke tid eller mulighed til at slå græset, Vi kan tilbyde at lave en fast aftale, så vi kommer og slår din græse når du ønsker det. Om det er hver 7 dag eller 14 dag er en smagssag

Vertikalskæring

Har du mere mos end græs i din græsplæne, kan vil tilbyde plæneluftning af din græsplæne med vores mosfjerner.

Træfældning

Har du nogle mindre træer og buske du gerne vil af med, kan Michael Handyman Fyn fælde dine træer og buske du gerne vel af med.

Kørelse af affald

Har du fået for stor en bunke haveaffald, kan Michael Handyman Fyn hjælpe dig med at køre dit affald på genbrugspladsen.

Kundeanmeldelser

Vores Kunder er vilde med Os!

Og vi er Vilde med vores glader Kunder.

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

F.A.Q

Forefaldende havearbejder i Odense

At hyre en professionel havemand er den bedste måde at holde styr på din have på. Med vores erfarne, hengivne og dygtige team kan du stole på os til alle de opgaver, der er for besværlige på egen hånd! Uanset hvilken type arbejde det måtte være- vi løser det til en overkommelig pris på ingen tid (også hvis tingene bliver komplicerede). Så giv os et kald i dag; jeg er sikker på, at når først dette projekt begynder at blive udført, så vil alt andet virke som en leg i sammenligning!

Vi udføre Havearbejde i følgende by dele.

Odense, Odense midtby, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, Højby, Fangel, Bellinge, 

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Har du noget på hjertet? så Kontakt Michael Handyman

10 + 9 =

Se Anmeldelse

Menu

Kontakt

TLF.: 20932926 (tryk her)
E-mail.: Kontakt@michaelhandymanfyn.dk

Vores åbningstid er.:

Alle dage fra 08.00 - 17.00