Hustjek – Få uforplitende gennemgang

Et hustjek er en vigtig investering i dit hus. Hos Michael Handyman tilbyder vi en omfattende gennemgang af forskellige elementer i din bygnings konstruktion og tilstand. Vores erfarne håndværkere vil nøje undersøge taget, tagrender, træværket, vinduer og døre, isolering i loft og hulmure og andre vigtige komponenter for at identificere eventuelle problemer og potentiale for forbedringer. Vi er din pålidelige partner for alt vedrørende dit hus, og vores mål er at sikre, at dit hus forbliver i topform året rundt. Bestil dit gratis hustjek i dag og få ro i sindet, velvidende at dit hus er i de bedste hænder. Handyman – din pålidelige partner for alt vedrørende dit hus.

 [Denne side har reklamer og sponsorerede Indhold på siden]

hustjek

Hvordan har dit hus det.

Vi tjekker følgende:

 •  Tag
 •  Tagrender
 •  Træværk
 •  Vinduer & døre
 •  Loftisolering
 •  Hulmursisolering

Bestil Gratis Hustjek – Klik her

isoleringstjek

Har du nok isolering?

Få en professionel vurdering af din husisolering i dag! Hos Michael Handyman tilbyder vi et omfattende hustjek, hvor vi sikrer, at dit hus er optimalt isoleret. Vores erfarne håndværkere gennemgår dit hus og identificerer eventuelle isoleringsproblemer eller svagheder. Med vores ekspertise og pålidelige service kan du have fuld tillid til, at dit hus er i de bedste hænder. Få et gratis hustjek i dag og lad os sikre, at dit hus er komfortabelt og energieffektivt. Handyman – din pålidelige partner for alt vedrørende dit hus.

Få et Gratis isoleringstjek – Klik her

tagtjek

Hvad dit tags tilstand?

Vil du gerne have en professionel mening af hvordan dit tag har det? Hos Michael Handyman tilbyder vi en omfattende tagtjekservice, der sikrer, at dit tag er i optimal stand. Vores erfarne håndværkere gennemgår dit tag og identificerer eventuelle problemer eller svagheder. Med vores ekspertise og pålidelige service kan du have fuld tillid til, at dit tag er i de bedste hænder. Få et gratis tagtjek i dag og lad os sikre, at dit tag er i topform. Handyman – din pålidelige partner for alt tagrelateret.

Få et Gratis Tagtjek – Klik her

forårstjek af hus

Forårstjek

Det er en god idé at undersøge om vinteren har sat spor på dit hus. Og allerbedst er det at tjekke før, der kommer blade på træer og buske. Her får du gode tips og råd til, hvad du bør undersøge, og hvad du skal være opmærksom på, så du undgår dyre skader. Få et gratis forårstjek af dit hus. Ved at få dit hus tjekket efter vinteren, kan du sikre dig, at det er i god stand og undgå potentielle skader eller problemer. Vores erfarne håndværkere vil gennemgå dit hus og identificere eventuelle områder, der kræver opmærksomhed. Vi tilbyder en pålidelig og professionel service, der sikrer, at dit hus forbliver i topform året rundt. Bestil dit gratis forårstjek i dag og få ro i sindet, velvidende at dit hus er i de bedste hænder. Handyman – din pålidelige partner for alt vedrørende dit hus.

Bestil Gratis Forårstjek – Klik her

– Undgå dyre overraskelser senere – få en detaljeret rapport nu

Få en omfattende rapport og vurdering af dit hus for at identificere eventuelle fejl og mangler. Hos Michael Handyman tilbyder vi dette gratis hustjek, der sikrer, at dit hus er i optimal stand. Vores erfarne håndværkere gennemgår dit hus nøje og giver dig en detaljeret rapport, så du kan undgå dyre overraskelser i fremtiden. Samtidig får du tilbud på eventuelle udbedringer med det samme, så du kan få et økonomisk overblik. Vent ikke for længe, det kan blive dyrt! Bestil dit gratis hustjek i dag og lad os hjælpe dig med at holde dit hus i topform. Handyman – din pålidelige partner for alt vedrørende dit hus.

Når i skal købe fast ejendom

Har I fundet jeres drømmebolig, men er lidt usikre? Lad os hjælpe jer med at få klarhed før I køber. Hos Michael Handyman tilbyder vi en grundig gennemgang af huset og en tilstandsrapport, der giver jer et overblik og en bedre forståelse af husets tilstand. Vores erfarne håndværkere vil identificere eventuelle vedligeholdelsesbehov og hjælpe jer med at prioritere dem. 

Hustjek

Sommerhalvåret er den perfekte tid til at spare penge ved at gennemgå huset for skader og utætheder. Dit hus udsættes dagligt for hårdt vejr, og det kan føre til både små og store skader. En revne i taget kan udvikle sig til en fugt- eller vandskade på loftet. En tilstoppet tagrende kan forårsage råd og svamp i det omkringliggende træværk. Derudover kan utætheder eller manglende isolering føre til dårligt indeklima og høje varmeregninger. Det kan dog være svært selv at opdage alle disse skader. Derfor kan det være en rigtig god idé at få et Hustjek af vores konsulent, der gennemgår husets klimaskærm. Vores ekspert vil eftersøge eventuelle skader på tag, tagrender, træværk, facade, vinduer, døre, hulmursisolering og loftisolering, og derved sikre, at dit hus er beskyttet mod vind og vejr og klar til den næste sæson. Få Gratis Hustjek – klik her

få gratis tagtjek

Når det kommer til vedligeholdelse af dit hus, kan du spare mange penge ved at være opmærksom på skader og utætheder i sommerhalvåret. Blæst, frost, sol og nedbør kan tage hårdt på dit hus og forårsage alvorlige skader. Det er derfor en god idé at tage en grundig runde og reparere vinterens skader samt forebygge nye. Selvom skaderne kan være svære at opdage, kan en revne i taget hurtigt føre til en fugt- eller vandskade på loftet, mens en tilstoppet tagrende kan forårsage råd og svamp i det omkringliggende træværk. Det er også vigtigt at sikre, at der ikke er utætheder eller manglende isolering, da det kan føre til både dyre varmeregninger og dårligt indeklima. Et 100% gratis og uforpligtende tagtjek kan være en god begyndelse på at sikre, at dit hus er i tip-top form og klar til at modstå kommende skader. Sørg for at tage aktion på eventuelle skader med det samme for at undgå alvorligere skader og endnu højere omkostninger. Få Gratis Tagtjek

termografi varmetab

Varmeregningen kan stige betydeligt i løbet af vintermånederne, hvis huset ikke er isoleret korrekt. Men faktisk kan varmen slippe ud på steder, der ikke umiddelbart er synlige for øjet. Her kommer termografi ind i billedet. Med termografi kan man hurtigt og effektivt identificere områder, hvor varmen slipper ud. Det betyder, at boligejere kan tage skridt til at isolere deres hjem bedre og på den måde spare på varmeregningen. Termografi kan udføres i perioden fra oktober til marts, og det er en enkel måde at blive opmærksom på eventuelle isoleringsproblemer i hjemmet. Gratis isoleringstilbud med termografi

Skal du købe hus eller lejlighed, hvad gør du?

Når du skal købe bolig, er det en stor beslutning, der kræver meget overvejelse. Du skal tænke over, om du ønsker at bo i et hus eller en lejlighed, og om du ønsker at købe en ejer- eller andelsbolig. Det er vigtigt at finde en løsning, der passer til din økonomiske situation, så du undgår de ekstra udgifter og besvær. Som professionelle håndværkere har vi opnået stor tillid blandt vores kunder, som år efter år har kåret os som Årets Håndværker i Danmark. Vi tilbyder Håndværkerens Tryghedsgaranti og Byg Garanti, som giver dig ekstra sikkerhed for veludført arbejde og tryghed for eventuelle fremtidige problemer. Med vores Hustjek kan du få professionelt råd omkring din bolig, så du kan være sikker på, at den er i god stand. Ved hjælp af vores ekspertise kan vi hjælpe dig med at tage en beslutning, som vil give dig tryghed og tilfredshed i mange år fremover.

Hustjek - 5 overvejelser, inden du køber hus eller lejlighed

 • Pris: Hvor meget kan du købe for?

Købsprisen på dit nye hjem har stor betydning for, hvor mange penge du skal betale hver måned. Det er vigtigt at tage et eller flere lån, når man køber bolig. Banken vil vurdere din økonomi og fortælle dig, hvor mange penge de vil låne til dig. Som tommelfingerregel bør man ikke låne mere end 2,5-3 gange sin husstands årlige bruttoindtægt. Det er også vigtigt at have et rådighedsbeløb på minimum 5.000-6.000 kroner om måneden for én person og 8.500-10.000 kroner for samlevende par, plus yderligere 2.500 kroner per barn.

 • Beliggenhed: Hvad koster stedet i tid og penge?

Udover prisen på boligen, bør man også tænke over beliggenheden. Større byer er generelt dyrere at bo i end på landet, da priserne på lejligheder og huse er højere. Flytter man uden for byen, kan man måske spare penge på boligprisen, men det kan være vanskeligt at få lån til en bolig i et yderområde. Derudover skal man også tænke på transporttid og -omkostninger, hvis man bor langt væk fra sit arbejde.

 • Størrelse: Hvad er dit pladsbehov på sigt?

Boligens størrelse er også vigtig at overveje, da ens behov kan ændre sig med tiden. Hvis man planlægger at få (flere) børn, kan man måske få brug for mere plads og skal overveje en tilbygning. Omvendt kan det være dyrt og besværligt med et for stort hjem, hvis børnene snart flytter hjemmefra. Det er også vigtigt at tænke på omkostningerne ved salg og køb af bolig, som nemt kan løbe op i over 100.000 kroner.

 • Finansiering: Hvilket lån skal jeg vælge?

Ved køb af en ejerbolig, skal man lægge en udbetaling på 5% af købssummen og låne resten hos et realkreditinstitut og banken. Realkreditlån har den laveste rente og omkostninger, men man kan kun låne 80% af købssummen hos realkreditinstituttet. Banklån er dyrere i rente, men kan dække de sidste 15% af købsprisen. Man bør overveje fastforrentede eller fleksible realkreditlån.

 • Timing: Er det nu, du skal købe?

Boligmarkedet er uforudsigeligt, så man bør ikke spekulere i en eventuel fortjeneste ved et senere salg. Man bør derfor kun købe bolig et sted, hvor man gerne vil bo i længere tid. Hvis man ikke er sikker på dette, kan det ofte bedst betale sig at leje en bolig i stedet. Det er også vigtigt at huske på omkostningerne ved salg og køb af bolig.

Købsprisen bør ikke være den eneste overvejelse

Et hustjek kan hjælpe dig med at vurdere, om boligen er pengene værd. Derudover bør du undersøge BBR-oplysningerne nøje for eventuelle fejl eller mangler. Det er også en god idé at få køberådgivning, så du er sikker på at træffe det bedste valg for dig og din økonomi. Husk også at lave et budget og tage stilling til, om du realistisk set kan leve på det uden at gå på kompromis med din livsstil. Køb af bolig er en stor beslutning, så sørg for at være godt informeret og overveje alle aspekter grundigt, før du træffer dit valg. Husk altid hustjekket!

Huskøb - Super gode råd, før du køber dit første hjem

Der er mange fælder at falde i, når du skal købe din første bolig. Forbered dig godt, så du undgår, at huskøbet bliver et mareridt.

Forberedelse er alt, når du køber bolig – især første gang du skriver under på en drømmebolig. Her er 12 gode råd om, hvad du skal sætte dig ind i, inden du går i gang.

Økonomi: Før du går i banken

Før du overhovedet overvejer at gå i banken for at få et lån til dit huskøb, så er det vigtigt, at du har styr på din økonomi. Det er en god idé at have alle de relevante oplysninger klar inden dit første møde med banken.

Udover din løn og jobsituation, kan banken også spørge dig om, hvordan du ønsker at leve som husejer – har du for eksempel en dyr hobby, rejser ofte eller har dyre madvaner? Det er vigtigt at have et realistisk billede af dine månedlige udgifter, så banken kan få en idé om din økonomiske situation.

Rådighedsbeløb og gældsfaktor

Hvor stort et beløb du kan låne, afhænger primært af din månedsløn. Men for at sikre, at du har luft i økonomien og ikke overbelåner dig selv, kigger banken også på dit rådighedsbeløb og din gældsfaktor.

Rådighedsbeløbet er det beløb, du har tilbage hver måned til mad, tøj og fornøjelser efter alle de faste udgifter som lån, grundskyld og forsikringer er trukket fra. Jo højere dit rådighedsbeløb er, jo mere kan du låne. Som tommelfingerregel skal det ligge på ca. 7.000 kr. for en voksen og ca. 12.000 kr. for et par plus 2.500 kr. pr. hjemmeboende barn.

Gældsfaktoren er et nøgletal, der viser banken, hvor kreditværdig du er. Den beregnes ved at dividere din samlede gæld med din bruttoindkomst, og jo lavere tallet er, jo bedre. Hvis du har billån, studielån eller andre former for gæld, skal de også regnes med i gældsfaktoren. Som en tommelfingerregel skal den ligge på et lavt niveau for at få et lån til dit huskøb.

Få en ekspert til at tjekke boligen

Inden du skriver under på købsaftalen, er det altid en god idé at få en ekspert til at gennemgå boligen. En hustjek kan give dig en idé om eventuelle skjulte fejl og mangler, som du ikke har opdaget selv. Det er bedre at være på den sikre side inden du laver et stort køb som dette.

Vær realistisk om dine behov

Når du køber dit første hjem, kan det være fristende at drømme stort og gå efter den perfekte bolig. Men husk på, at realiteterne kan se anderledes ud, end hvordan du havde forestillet dig det. Vær realistisk om dine behov og overvej, hvad du faktisk har råd til og hvor stor en bolig du har brug for. Det kan være en god idé at have et budget og prioriteringsliste klar inden du begynder at kigge på boliger.

Undgå skuffelser – sørg for at sætte dig grundigt ind i processen

Der er mange ting at forholde sig til, når man køber sit første hjem. Det kan være en kompleks proces med mange forskellige aktører og regler. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i hele processen, så du undgår skuffelser eller ubehagelige overraskelser. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg din bank eller en boligadvokat for at få klarhed.

Find det rette tidspunkt at købe

Det kan være svært at finde det perfekte tidspunkt at købe sit første hjem på. Priserne på boligmarkedet kan svinge meget, og det kan være en udfordring at ramme det rigtige tidspunkt. Derfor er det vigtigt at overveje dine personlige forhold, som din jobsituation og økonomi, når du beslutter dig for at købe.

Få styr på alle dokumenter

Der er mange dokumenter, der skal underskrives og godkendes i forbindelse med et huskøb. Det kan være en udfordring at holde styr på det hele, men det er vigtigt at sætte sig ind i de forskellige dokumenters betydning og konsekvenser, før du skriver under på noget. Tag gerne en snak med din bank eller en boligadvokat for at sikre dig, at du er fuldt ud klar over alt det juridiske.

Vær klar til at forhandle

Det kan være nødvendigt at forhandle prisen med sælger, hvis der eksempelvis er skjulte fejl og mangler på boligen. Vær klar til at forhandle og tag eventuelt en byggesagkyndig med, så du kan dokumentere eventuelle mangler og få en bedre pris.

Tænk langsigtet

Når man køber sit første hjem, er det almindeligt at tænke på det som en investering og se fremtiden for sig. Men husk også på, at du skal bo i boligen i mange år, så det er vigtigt at vælge et hjem, der kan tilpasses dine behov og ønsker over tid.

We are Available 24/7!

Vi er din pålidelige partner for professionel rådgivning og uvildig gennemgang af dit kommende hus. Hos Michael Handyman tilbyder vi et omfattende hustjek, hvor vores erfarne håndværkere nøje gennemgår dit hus for at sikre, at det er i optimal stand. .

jydsk hustjek