fbpx

Bekæmpelse og fjernelse af hvepse!

Bekæmpelse af hvepse..

 

Hurtig og effektiv bekæmpelse samt forebyggelse af nyt bo i samme område.

Hvis du finder et hvepsebo i dit hjem eller have, er det vigtigt, at du lader det være i fred, da ophidsede hvepse kan være en reel fare for din familie, og kæledyr hvepsestik kan endda vise sig at være dødelige under ekstreme omstændigheder hvis du er overfølsom for hvepsestik og bistik. 

BLOCKER IKKE indgangen til hvepseboet, før du har fået bekæmpet hvepseboet. Du kan risikere at få hvepsene længere ind i din bolig.

Det er vigtigt at du får lukket revner og Huller efter vellykket bekæmpelse af hvepse. Har du ikke mulighed for at lukke revner eller huller hvor hvor der har været hvepsebo. Kan Michael Handyman Fyn være behjælpelig med denne opgave.

Høje temperaturer og vedvarende varmt vejr har ført til en øget hvepsebestand. “Hvis det er varmt, vokser de hurtigere. Hvis de kan vokse hurtigere, går de hurtigere igennem deres generationer, får du flere hvepse, der produceres i et givet hvepsebo, og derfor har du mere hvepse at bekæmpe,” Jo hurtigere du får bekæmpet jo nemmere er det.

Kontakt mig for at få hurtig hjælp!

Års Erfaring

Opgaver hvert år

Tilfredse Kunder

Kopper Kaffe

Højsæson for uønsket hvepsebo – Hvepse.

Hvad områder køre jeg i?

Køre i områder som Odense, Tommerup, Brylle, Bellinge, Vissenbjerg, Aarup, Glamsbjerg, Haarby, Flemmeløse.

Har du fået et hvepsebo, hvad gør du?

Vi har mange års erfaring inde for bekæmpelse af uønsket hvepse og bier. Jeg har selv biavl og er vand til at omgås de stikkende insketer.

Der skal som regel ikke mere en end 1 behandling til og du vil være fri for de uønskede hvepse.

Udstyr.!

Vi har selv det udstyr med der skal bruges til opgaven, sidder dine uønskede hvepse højer end 2 meter over jorden, bedes du oplyse dette?

Jeg står klar til og hjælpe!

Kontakt mig i dag og slip for de uønskede hvepse

Send Gerne SMS på : 2093-2926