Fjernelse af hvepsebo & hvepsebekæmpelse i Odense og omegn

Hvis du har et problem med hvepse eller et hvepsebo, er Michael Handyman din professionelle partner i Odense og omegn. Vores erfarne teknikere har en skræddersyet løsning til ethvert skadedyrsproblem – hurtigt, pålideligt og diskret.

Du kan bestille en tekniker til bekæmpelse af hvepse/ hvepseboer, uanset om du du kontakter os som privatperson, eller du ringer fra en virksomhed, børnehave, skole eller andet.

 

Vi fjerner hvepsebo & hvepsebækæmpelse i Odense og omegn.

Michael Handyman løser dit problem med med hvepse i Odense og omegn

Hurtig og effektiv bekæmpelse af hvepse, samt forebyggelse af at nye hvepse bygger et nyt bo i samme område.

At få besøg af en hveps ved middagsbordet er ikke noget mange er glade for. Tanken om at blive stukket er nok til, at folk går i panik og vil have at den skal forsvinde igen. 

Hvepsebekæmpelse Pris

Det koster 995 kr inkl moms og der er behandlingsgaranti

Skriv til os på kontakt@michaelhandymanfyn.dk, eller ring til 20 93 29 26. Sammen finder vi den løsning, der giver bedst mening for dig.

Ta en snak med os?

Kontakt os Alle dage fra kl. 8 - 17

Ring op, tryk på nr.

Ring på

20932926

Send gerne Sms

Kundeanmeldelser

Vores Kunder er vilde med Os!

Og vi er Vilde med vores glade Kunder.

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Hvepsefælder virker de?

Hvepsefælder kan være effektive til at reducere antallet af hvepse omkring dit hjem. Men de kan ikke fjerne en hvepsebo eller løse dit problem med hvepse.

Den bedste måde at slippe af med en hvepsebo på er at ringe til Michael Handyman og få en af vores erfarne teknikere til at tage sig af det for dig.

Har du fået Jordhvepse?

Michael Handyman tager sig også af landlevende hvepse. Disse hvepse bygger deres reder i jorden, ofte i nærheden af fødekilder som f.eks. skraldespande.

Hvis du har et problem med hvepse i jorden, vil vores teknikere kunne hjælpe dig.

Hvad koster det at slippe af med et hvepsebo?

Prisen for at fjerne et hvepsebo afhænger af hvepsearten og boets størrelse. Vores teknikere vil kunne give dig et skræddersyet tilbud, når de har vurderet dit problem. Men typisk 995 kr inklusiv moms.

Vent ikke, til du har en hvepsebo i dit hjem – ring til Michael Handyman i dag!

Hvad er et hvepsebo?

En hvepsebo er en struktur, som hvepse bygger for at huse deres koloni. Hvepse bygger deres reder af et materiale, der kaldes papir, som de laver ved at tygge træ og blande det med spyt.

Størrelsen af en hvepsebo varierer afhængigt af hvepsearten. Nogle reder kan være så små som en tennisbold, mens andre kan være lige så store som et bildæk.

Hvad spiser hvepse?

Hvepse er rovdyr, og de spiser andre insekter. De spiser dog også sukkerholdige fødevarer som f.eks. frugt. Derfor ser man ofte hvepse omkring picnicområder eller udendørs restauranter om sommeren.

Hvis du har hvepse, der kommer ind i dit hjem, er det sandsynligt, at de tiltrækkes af noget sødt, som du spiser eller laver mad.

Er hvepse farlige?

Nogle hvepse, som f.eks. hvepsevågen, kan være aggressive, og deres stik kan være smertefulde. De fleste hvepse er dog ikke farlige for mennesker og stikker kun, hvis de føler sig truet.

Hvis du har et problem med aggressive hvepse, kan vores teknikere hjælpe dig.

Hvordan kan jeg forebygge hvepse?

Den bedste måde at forebygge hvepse på er at fjerne alt, der kan tiltrække dem til dit hjem. Dette omfatter sukkerholdige fødevarer, frugt og affald.

Du bør også holde øje med eventuelle revner eller huller i dit hjem og sørge for, at de er forseglet. Dette vil forhindre hvepse i at komme ind.

Hvis du vil være ekstra forsigtig, kan du installere hvepsefælder rundt omkring i dit hjem. Men husk, at disse kun vil reducere antallet af hvepse, de vil ikke løse dit problem.

Den bedste måde at slippe af med et hvepsebo på er at ringe til Michael Handyman og få en af vores erfarne teknikere til at tager sig af det for dig.

Vent ikke, til du har en hvepsebo i dit hjem – ring til Michael Handyman i dag!

Hvis du finder et hvepsebo i dit hjem eller have, er det vigtigt, at du lader det være i fred, da ophidsede hvepse kan være en reel fare for din familie og kæledyr. Hvepsestik kan endda vise sig at være dødelige under ekstreme omstændigheder, hvis du er overfølsom for hvepse- og bistik.

BLOKÉR IKKE indgangen til hvepseboet, før du har fået bekæmpet det. Du kan risikere at få hvepsene længere ind i din bolig.

Det er vigtigt at du får lukket revner og huller efter vellykket bekæmpelse af hvepse. Har du ikke mulighed for at lukke revner eller huller hvor der har været hvepsebo, kan Michael Handyman Fyn være behjælpelig med denne opgave.

Høje temperaturer og vedvarende varmt vejr har ført til en øget hvepsebestand. “Hvis det er varmt, vokser de hurtigere. Hvis de kan vokse hurtigere, går de hurtigere igennem deres generationer. får du flere hvepse, der produceres i et givet hvepsebo, og derfor har du mere hvepse at bekæmpe, Jo flere hvepse der produceres i et hvepsebo, jo flere hvepse har du der skal bekæmpes.Jo hurtigere du får bekæmpet jo nemmere er det. Derfor er det vigtigt at hvepsene bliver bekæmpet så hurtigt som muligt.

Hvepsebekæmpelse. I de fleste tilfælde garanterer vi at du bliver fri for hvepse inde for 48 timer efter et besøg. Nogle gange kan det gå hurtigere hvis vi kan fjerne hvepseboet. Den mest almindelig måde som vi bekæmper hvepse på, er ved at give dem gift i pulverform. Denne gift/pulver slæber hvepsene med ind i boet til dronningen og de andre hvepse.

Hvepsebo i jorden. Hvis du finder hvepse i jorden, er det vigtigt at du ikke begynder at grave i jorden omkring indganghullet, da hvepse er nogle små hurtige flyvemaskiner som vil gå til angreb på dig hurtigere end du kan sige hveps. De vil til hver en tid forsvare deres hjem mod fare.

Store hvepse. Har det været en meget varm sommer, kan det ske at almindelige hvepse blive uhyggelig store og nogle tror de er nogle forveksler dem derfor med gedehamse.   

Hvepse i muren. Har du fået hvepse i din mur, kan vi med vores specielle udstyr sprøjte hvepsegiften ind i muren.

Mange menneske bruger den samme betegnelse for hvepse og gedehamse, når de taler om hvepse. Der findes faktisk flere forskellige hvepsearter i Danmark. For eksempel granhvepse, sandhvepse, vejhvepse, sabelhvepse, guldhvepse og galhvepse.

Hvepse cyklus. Almindelige hvepse lever i én sæson. som hvert år bliver dannet af en overvintrede dronning, Alle arbejderhvepse dør når vinteren kommer, og kun dronningen overlever. Hun vil gemme sig og overvintre f.eks i et brændeskur, på et loft, i en garage eller et andet godt sted hvor hun er beskyttet mod vind og vejr.

Har du noget på hjertet? så Kontakt Michael Handyman

3 + 13 =

Se Anmeldelse

Kontakt

TLF.: 20932926 (tryk her)
E-mail.: Kontakt@michaelhandymanfyn.dk

Lundegårdsvej 55, 5690 Tommerup

Afdeling Odense

Thorslundsvej 3, 5000 Odense C

Vores åbningstid er.:

Kontakt alle dage kl. 08.00 - 17.00