fbpx

Salg & Opsætning af komposit hegn

Vi tilbyder Salg & Opsætning af nyt Komposit hegn til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Haarby.

Høj kvalitet og godt håndværk

rDrømmer du om at indrette nye uderum i haven? Eller har du behov for mere læ eller privatliv omkring huset? Michael Handyman gør det let for dig at skabe frirum for livet.

Respekt for det gode håndværk og for miljøet er i højsædet hos os. Vi har et stort fokus på bæredygtighed  og anvender derfor udelukkende hegn fra PLUS og KIRKEDAL komposit som levere gode produkter til vores Komposit hegn.

KIRKEDAL komposit  laver flere forskellige Komposit hegn af den bedste kvalitet, Der er serie lavet med stolper og rammer lavet af aluminium fås i alu grå og Black. Fås i højde helt op til 184 cm

KIRKEDAL Galvaniseret Hegn er stolper og top og bundskinner Galvaniseret, fås i 3 højder 1.28 cm, 1.56 cm, 1.84 cm. Låge fås i Låge K22 900×1280 mm, Låge 900×1560 mm og Låge K24 900×1832 mm.

KIRKEDAL Sort Pulverlakeret hegn Er stolper top og bundskinner sort Pulverlakeret. Fås i 3 højder 1.28cm, 1.56 cm og 1.84 cm. Låge kan fås i 3 størrelser K22B 900×1280 mm, Låge K23B 900x1560mm og Låge K24B 900×1832 mm.       

KIKEDAL beklædning kan fås i KIRKEDAL K1 Blokhusprofil træstruktur “Basic”, KIKEDAL K2 Dobbeltklink med træstruktur “basic” og KIRKEDAL K1 Blokhusprofil uden træstruktur “Sanded” fås i farve Black/sort, Grey/Grå.

Vi kan opsætte alt lige fra et trådhegn så du kan holde naboens kat ude til et flot Komposit hegn fås i flere farver. Kontakt os gerne med dine drømme og ønsker, så kan vi lave et tilbud til dig.

Hos Michael Handyman lægge vi stor vægt på, at du som kunde altid skal føle dig godt tilpas med at have os på besøg i dit hjem imens din opgave bliver udført.

Priser er vejledende så du kan ser hvad et Komposit hegn typisk koster hos os, Ønsker du en pris på dit nye hegn, er du velkommen til at sende billeder, mål og placering så finder vi en super skrap Pris til dig.  Kontakt Michael på 20932926

 

Hos Michael Handyman Tilbyder vi mange forskellige typer hegn i Komposit.

Komposit hegn

Komposit hegn anvendes omkring haver hvor du ønsker at skærme eller pynte. Komposit hegnet kan være lavet af  komposit, der gør at du slipper for at male dit hegn frem over.

Komposit hegn

Vil du gerne have et hegn du ikke skal tænke på at vedligeholde, skal du invistere i et Komposit hegn, her får du et hegn der der vil se flot i ud mange år frem.

Det rigitig Hegn

Vi kan hjælpe dig med af finde det helt rigtige hegn til dig og din bolig som vil bringe glæde mange år frem. Det er en god invistering til din bolig som du får glæde af mange år frem over.

Opsætning af Komposit hegn

En af de mange opgaver, vi også udfører hos Michael Handyman Fyn, er opsætning af alle former for Komposit hegn – lige fra Komposit hegn over lamelgen til pileflethegn. Uanset hvilken type Komposit hegn eller plankeværk der er tale om, så kan vi således hjælpe med en professionel opsætning af hegn. Her er du garanteret, at arbejdet er udført korrekt, så du er sikker på et flot og langtidsholdbart resultat, du kan få glæde af i mange år.

Når vi opsætter Komposit hegn, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. På den måde kan vi nemlig leverer et resultat i forbindelse med opsætning af Komposit hegn, som imødekommer dine ønsker og opfylder dine krav til det opsatte hegn. Vi sørger med andre ord altid for en skræddersyet løsning, der sikrer dig det helt rigtige resultat. Med vores mange års erfaring inden for opsætning af Komposit hegn har vi erhvervet os ekspertisen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig et professionelt og fagligt korrekt resultat, hvor håndværket til enhver tid er i orden.

Foruden de helt klassiske havehegn tilbyder vi også opsætning af Komposit hegn fra KIRKEDAL Komposit og PLUS Hegn, ligesom vi også kan hjælpe med havehegn fra PLUS hegn. Og skulle du i stedet være interesseret i et Komposit hegn eller et komposit hegn, er dette også noget, vi kan hjælpe med. Blandt andet tilbyder vi opsætning af Komposit hegn fra KIRKEDAL komposit og PLUS.

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Hvilken type Komposit hegn skal jeg vælge?

Hvor faste havehegn og plankeværker kan skærme helt af og sikre privatlivet, så du undgår nysgerrige blikke fra dine naboer, fungerer et stakit nærmere som en indramning af haven end egentlig afskærmning. Derimod er trådhegn særligt gode til at indramme hække, eller hvis du har hund og ønsker at forhindre den i at stikke af igennem hækken. Hvorvidt du skal vælge et fast hegn, plankeværk, stakit eller trådhegn kommer således helt an på dine behov.

Et fast havehegn er ikke kun god til afskærmning, men også til at opdele haven og skabe en masse små kroge med masser af hygge. Hvorimod et stakit kan give haven et let udtryk med frit udsyn til havens omgivelser, der derved får mere luft. Hvad end det drejer sig om rionet hegn, raftehegn, komposit hegn eller en helt fjerde type havehegn, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder ligeledes kyndig rådgivning og vejledning i havehegn og plankeværk, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rette løsning til dig og din have.

Skal vi også hjælpe dig med opsætning af hegn, plankeværk eller havehegn? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 93 29 26.

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️Priser

Priser

Timepris pr. mand 450 kr. inkl. moms pr. time. med håndværktøj og småmaskiner. Husk af medregne transporttid

Servicebil 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  177 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Ønskes der er et tilbud, hvor vi skal ud og besigtige opgaven koster 550kr dette beløb vil blive fratrukket hvis du øsnker at gøre brug af tilbudet.

billig havemand odense

Vores havemand pris, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige havemand timepris.

havearbejde priser er den havemand timeløn vi tager for at hjælpe.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

✔️ Byer vi udføre opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer.

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Køb dit Komposit hegn her

Få den bedste pris Komposit hegn med opsætning her.

Måske er det et Komposit hegn du mangler i netop din have? Mange bruger Komposit hegn som læhegn eller som dekorativ og praktisk indretning i haven. det giver et fokuseret ramme, der er perfekt til at opdele haven i større eller mindre zoner – uanset hvor småt man bor.

havehegnet giver en god plads til et hyggehjørne, men kan også sagtens fungere som et kreativt indslag i indretningen.

Det er med give en hyggelig frirum til haven og er perfekt i alle haver. Med et elegante design kan den passe ind i et hvert hjem.

Et komposit hegn giver ikke bare dit have tilstrækkeligt med plads, det er også et flot og elegant element i din have i hjørnet af din forhave eller baghaven, og så har du både sikret dig en hyggelig belysning, der passer til dine behov uanset boformen.
Komposithegn passer ind i næsten alle haver, netop fordi lampen fungerer som et møbel.

Materialevalg på Komposit hegn

De findes i utallige materialer: aluminimum, plast, komposit, galvaniseret jern.

Desuden fås de i mange forskellige farver, f.eks. sort, antrasitgrå, hvid, gul, rød, blå, mørkegrå og grøn.

Der er et kæmpe udvalg af både klassiske og moderne komposit hegn med eller uden LED-lys.

Priser på komposit hegn

Priserne hegn svinger meget alt efter antal, type og størrelse. Du kan undersøge priserne ved din lokale lampebutik, ligesom du kan søge efter priser online. Fordele ved at handle online er, at lamperne er billigere og at du har 14 dages fortrydelsesret på dine køb.

Prisen på komposit hegn er én ting, men du skal også forholde dig til leveringsomkostningerne. Når du skal finde den bedste pris på hegn, så husk altid at medtage prisen på levering i det samlede regnestykke, da den typisk udgør en ikke uvæsentlig del af den endelige pris.

Du kan også kigge i tilbudskataloger fra forskellige lampebutikker, som tid til anden har det på tilbud.

Komposithegn Brands KIRKEDAL komposit og PLUS

Skal du finde en arkitekttegnet hegn eller en billigere budget? Der er noget for enhver smag.

Vores samarbejdspartnere tilbyder masser af fede mærker. Alle de mest populære lamper til dit hjem – netop lige nu.

Føre det fulde produktprogram fra det kendte og populære Brands som KIRKEDAL komposit og PLUS. Alt sammen til skarpe priser, som alle kan være med på.

Komposithegn med LED-LYS

I Kirkedal komposithegn kan der monteres et hav af forskellige muligheder, som f.eks. LED-strips, halogenpærer og sparepærer samt pærer der er dæmpbare. Det er vigtigt at vælge den rigtig pære til din hegn, da en for skrap pære kan være irriterende og en for svag ikke giver nok lys. Hvis du vælger at købe LED pære kan du vælge at købe en LED-pære der kan skifte farve og lysstyrke. Det er rigtig lækkert at justere lyset så det passer til stemningen. LED-pærer kan fås meget billige, hvilket nogle gange kan give problemer. Flere af de billige ikke er isoleret godt nok og vil stå og lyse svagt om natten. Det er ikke optimalt hvis du skal bruge din havehegn< i soveværelset. 

Flotte og billigt Komposit hegn

Flotte billige hegn til enhver smag i dansk kvalitet. Kom ind og se vores store sortiment i mange forskellige størrelser, farver og designs. Se udvalget og shop online her.

Danmarks største udvalg af havehegn med eller uden LED-lys, alt efter din smag.

De kan fås i mange forskellige materialer som aluminimum, stål og i mange forskellige flotte farver; hvid, sort, grå, blå, gul, lilla, grøn m.fl. Kan også fås i mange størrelse. KIRKEDAL komposit få i højde 128cm , 156cm og 184cm Et lille hegn kan være fordel, hvis man ikke har så meget plads hvor den skal stå. Men den skærmer ikke så meget for solen eller nysgerrige blikke, hvorimod en stort et kan skærme for sol, vind og nysgerrige blikke, men vil selvsagt også kræve mere plads.

Tilbud på komposit hegn

Find ugens bedstetilbud lige her! Spar massevis af penge på din næste hegn. Sammenlign priser og spar penge.

Online shopping sparer dig for tid og penge og gør din hverdag nemmere.

Salgssteder

MichaelHandymanfyn.dk

Levering Komposit hegn – kan man få gratis fragt ved onlinekøb af?

Det er tit tungt  ved mange hos kan der fås gratis fragt på nogle ordrer. Ellers udgør fragten, alt efter størrelse og type, helt ned til 500 kr. pr. opgave.

Tænk over, hvor du vil modtage din nye Komposit hegn

Når du har fundet det som du er vild med og gerne vil købe, skal du overveje om du vil modtage den i en pakkeshop eller have hjemmelevering. Har du kun en cykel kan det måske være en fordel at vælge hjemmelevering. Det vil i de fleste tilfælde koste et mindre tillæg.

Har du bil er det nemt at få din leveret i en pakkeshop. Fragten bliver en smule billigere og så har du mulighed for at hente den når du selv har tid.

Opsætning af Komposit hegn

En af de mange opgaver, vi også udfører hos Michael Handyman, er opsætning af alle former for komposit hegn. Uanset hvilken type kosposit hegn der er tale om, så kan vi således hjælpe med en professionel opsætning af hegn. Her er du garanteret, at arbejdet er udført korrekt, så du er sikker på et flot og langtidsholdbart resultat, du kan få glæde af i mange år.

Når vi opsætter Komposit hegn, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. På den måde kan vi nemlig leverer et resultat i forbindelse med opsætning af havehegn, som imødekommer dine ønsker og opfylder dine krav til det opsatte hegn. Vi sørger med andre ord altid for en skræddersyet løsning, der sikrer dig det helt rigtige resultat. Med vores mange års erfaring inden for opsætning af komposithegn har vi erhvervet os ekspertisen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig et professionelt og fagligt korrekt resultat, hvor håndværket til enhver tid er i orden.

Foruden de helt klassiske havehegn tilbyder vi også opsætning af KIRKEDAL komposit og PLUS, ligesom vi også kan hjælpe med havehegn fra PLUS hegn. Og skulle du i stedet være interesseret i et vedligeholdelsesfrit hegn eller et komposit hegn, er dette også noget, vi kan hjælpe med. Blandt andet tilbyder vi opsætning af havehegn fra KIRKEDAL komposit.

Hvilken type Komposithegn skal jeg vælge?

Hvor faste Komposithegn kan skærme helt af og sikre privatlivet, så du undgår nysgerrige blikke fra dine naboer, fungerer et stakit nærmere som en indramning af haven end egentlig afskærmning. Derimod er trådhegn særligt gode til at indramme hække, eller hvis du har hund og ønsker at forhindre den i at stikke af igennem hækken. Hvorvidt du skal vælge et fast hegn, plankeværk, stakit eller trådhegn kommer således helt an på dine behov.

Et fast Komposithegn er ikke kun god til afskærmning, men også til at opdele haven og skabe en masse små kroge med masser af hygge. Hvorimod et stakit kan give haven et let udtryk med frit udsyn til havens omgivelser, der derved får mere luft. Hvad end det drejer sig om rionet hegn, raftehegn, komposit hegn eller en helt fjerde type havehegn, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder ligeledes kyndig rådgivning og vejledning i komposithegn, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rette løsning til dig og din have.

Skal vi også hjælpe dig med opsætning af hegn, plankeværk eller havehegn? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 93 29 26.

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller sms på: 20932926