fbpx

Opsætning af Plankeværk, hegn & havehegn

Vi tilbyder opsætning af nyt plankeværk, hegn & havehegn til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Assens, Haarby, Flemløse og omegn.

Ring eller Sms alle dage pĂĄ: 20932926

Høj kvalitet og godt håndværk

Drømmer du om at indrette nye uderum i haven? Eller har du behov for mere læ eller privatliv omkring huset? Michael Handyman Fyn gør det let for dig at skabe frirum for livet.

Respekt for det gode håndværk og for miljøet er i højsædet hos os. Vi har et stort fokus på bæredygtighed  og anvender derfor udelukkende hegn fra PLUS Hegn, NSH NORDIC og Kirkedal Komposit.

Vi kan opsætte alt lige fra et trådhegn så du kan holde naboens kat ude til et flot vedligeholdelsesfri hegn af komposit. Kontakt os gerne med dine drøme og ønsker, så kan vi lave et tilbud til dig.

Hos Michael Handyman Fyn lægge vi stor vægt på, at du som kunde altid skal føle dig godt tilpas med at have os på besøg i dit hjem imens din opgave bliver udført.

Hos Michael Handyman Tilbyder vi mange forskellige typer hegn i både træ, komprosit og stål.

Stakit

Stakit anvendes omkring haver hvor du ønsker at skærme eller pynte. Stakittet kan være lavet af træplanker, træstolper, eller Metal og komposit.

komposit hegn

Vil du gerne have et hegn du ikke skal tænke på at vedligeholde, skal du invistere i et Komposit hegn, her får du et hegn der der vil se flot i ud mange år frem.

Hegn

Vi kan hjælpe dig med af finde det helt rigtige hegn til dig og din bolig som vil bringe glæde mange år frem.

TrĂĄdhegn

Har du et kæledyr eller børn du gerne vil holde inde i haven, eller vil holde løsgående katte ude af haven. kan vi hjælpe med at sætte et trådhegn op.

Raftehegn

Raftehegn er flot om naturlig løsning, vi kan opsætte reftehegn på flere måde og med forskellige matrialevalg.

glashegn

Glashegn er en flot og stilfuld løsning til dig der gerne vil skærme for vind men ikke vil midste udsigten.

Plankeværk

Et plankeværk kan have mange forskellige udtryk og kan laves på mange måder, alt efter hvad du ønsker dit plankeværk skal se ud.

Havehegn

Har du et sted i haven hvor du ønsker at skærme for vind og vejr, eller andres nysgerrige blikke, Kan vi hjælpe med at finde det helt rigtige havehegn til dig.

 

lamelhegn

Hos Michael Handyman Fy har du mulighed for at hjælpe til med at opsætte dit nye hegn

Opsætning af havehegn, plankeværk og hegn

En af de mange opgaver, vi ogsĂĄ udfører hos Michael Handyman Fyn, er opsætning af alle former for havehegn og plankeværk – lige fra raftehegn over lamelgen til pileflethegn og vedligeholdelsesfrit hegn. Uanset hvilken type havehegn eller plankeværk der er tale om, sĂĄ kan vi sĂĄledes hjælpe med en professionel opsætning af hegn. Her er du garanteret, at arbejdet er udført korrekt, sĂĄ du er sikker pĂĄ et flot og langtidsholdbart resultat, du kan fĂĄ glæde af i mange ĂĄr.

Når vi opsætter havehegn, plankeværk eller anden type hegn, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. På den måde kan vi nemlig leverer et resultat i forbindelse med opsætning af havehegn, som imødekommer dine ønsker og opfylder dine krav til det opsatte hegn. Vi sørger med andre ord altid for en skræddersyet løsning, der sikrer dig det helt rigtige resultat. Med vores mange års erfaring inden for opsætning af plankeværk og havehegn har vi erhvervet os ekspertisen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig et professionelt og fagligt korrekt resultat, hvor håndværket til enhver tid er i orden.

Foruden de helt klassiske havehegn tilbyder vi også opsætning af FT systemhegn fra Frøslev Hegn, ligesom vi også kan hjælpe med havehegn fra PLUS hegn. Og skulle du i stedet være interesseret i et vedligeholdelsesfrit hegn eller et komposit hegn, er dette også noget, vi kan hjælpe med. Blandt andet tilbyder vi opsætning af havehegn fra Kirkedahl komposit.

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Hvilken type havehegn skal jeg vælge?

Hvor faste havehegn og plankeværker kan skærme helt af og sikre privatlivet, så du undgår nysgerrige blikke fra dine naboer, fungerer et stakit nærmere som en indramning af haven end egentlig afskærmning. Derimod er trådhegn særligt gode til at indramme hække, eller hvis du har hund og ønsker at forhindre den i at stikke af igennem hækken. Hvorvidt du skal vælge et fast hegn, plankeværk, stakit eller trådhegn kommer således helt an på dine behov.

Et fast havehegn er ikke kun god til afskærmning, men også til at opdele haven og skabe en masse små kroge med masser af hygge. Hvorimod et stakit kan give haven et let udtryk med frit udsyn til havens omgivelser, der derved får mere luft. Hvad end det drejer sig om rionet hegn, raftehegn, komposit hegn eller en helt fjerde type havehegn, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder ligeledes kyndig rådgivning og vejledning i havehegn og plankeværk, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rette løsning til dig og din have.

Skal vi også hjælpe dig med opsætning af hegn, plankeværk eller havehegn? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 93 29 26.

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

Hvad kan vi hjælpe med

Her kan du se et udpluk af nogle af de opgaver vi kan hjælpe med, du er altid velkommen til at høre os, om vi kan hjælpe dig med din opgave.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael HandymanHar vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder bĂĄde for private og erhverv.

✔️Priser

Priser

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at fĂĄ et prisoverslag pĂĄ netop din opgave.

Kontakt os for at fĂĄ et prisoverslag Tryk Her

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay eller kontant når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for Erhverv kan ske via bankoverførelse netto 8 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email som

Se vores Generelle vilkĂĄr Tryk Her

✔️ Byer vi udføre opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer.

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, Højby, Tommerup, Brylle, Verninge, Vissenbjerg, Haarby, Glamsbjerg, Fangel, Bellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Har du et spørgsmål?

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller sms alle dage pĂĄ: 20932926