fbpx

Opsætning af  Hegn, havehegn og plankeværk

Vi tilbyder opsætning af nyt Plankeværk, Hegn, Havehegn til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Haarby.

Høj kvalitet og godt håndværk

Drømmer du om at indrette nye uderum i haven? Eller har du behov for mere læ eller privatliv omkring huset? Michael Handyman gør det let for dig at skabe frirum for livet.

Respekt for det gode håndværk og for miljøet er i højsædet hos os. Vi har et stort fokus på bæredygtighed  og anvender derfor udelukkende hegn fra Frøslev træ, FT Systemhegn, PLUS Hegn .

Vi kan opsætte alt lige fra et trådhegn så du kan holde naboens kat ude til et flot FT systemhegn fås i flere farver. Kontakt os gerne med dine drømme og ønsker, så kan vi lave et tilbud til dig.

Hos Michael Handyman lægge vi stor vægt på, at du som kunde altid skal føle dig godt tilpas med at have os på besøg i dit hjem imens din opgave bliver udført.

Priseksempler på nyt hegn.

Pris på FT Systemhegn Dobbelt klink. Længde 11,13 meter, højde 1,84cm koster fra 16.195,68 kr inkl. moms og montering. Ønkes låge ca. 3500 kr pr. stk.

Pris på Raftehegn 16meter. Med Ege stolper ø10cm stolper, Rafter ø3-7cm  med bark. Højde 180cm. Koster fra 28.675,58 kr inkl. moms og montering.

Pris på Komposithegn 10 meter. Galvaniseret stål stolper, antransitgrå højde 184 cm. Koster fra 21.135,38 kr inkl. moms og montering. Ønskes låge ca. 4999kr pr. stk.

Priser er vejledende så du kan ser hvad et Hegn typisk koster hos os, Ønsker du en pris på dit nye hegn, er du velkommen til at sende billeder, mål og placering så finder vi en super skrap Pris til dig.  Kontakt Michael på 20932926

 

Hos Michael Handyman Tilbyder vi mange forskellige typer hegn i Træ.

Stakit

Stakit anvendes omkring haver hvor du ønsker at skærme eller pynte. Stakittet kan være lavet af træplanker, træstolper, eller Metal og komposit.

FT systemhegn

Vil du gerne have et hegn du ikke skal tænke på at vedligeholde, skal du invistere i et Komposit hegn, her får du et hegn der der vil se flot i ud mange år frem.

Hegn

Vi kan hjælpe dig med af finde det helt rigtige hegn til dig og din bolig som vil bringe glæde mange år frem.

Trådhegn

Har du et kæledyr eller børn du gerne vil holde inde i haven, eller vil holde løsgående katte ude af haven. kan vi hjælpe med at sætte et trådhegn op.

Raftehegn

Raftehegn er flot om naturlig løsning, vi kan opsætte reftehegn på flere måde og med forskellige matrialevalg.

glashegn

Glashegn er en flot og stilfuld løsning til dig der gerne vil skærme for vind men ikke vil midste udsigten.

Plankeværk

Et plankeværk kan have mange forskellige udtryk og kan laves på mange måder, alt efter hvad du ønsker dit plankeværk skal se ud.

Havehegn

Har du et sted i haven hvor du ønsker at skærme for vind og vejr, eller andres nysgerrige blikke, Kan vi hjælpe med at finde det helt rigtige havehegn til dig.

 

lamelhegn

Hos Michael Handyman Fy har du mulighed for at hjælpe til med at opsætte dit nye hegn

Opsætning af havehegn, plankeværk og hegn

En af de mange opgaver, vi også udfører hos Michael Handyman Fyn, er opsætning af alle former for havehegn og plankeværk – lige fra raftehegn over lamelgen til pileflethegn og vedligeholdelsesfrit hegn. Uanset hvilken type havehegn eller plankeværk der er tale om, så kan vi således hjælpe med en professionel opsætning af hegn. Her er du garanteret, at arbejdet er udført korrekt, så du er sikker på et flot og langtidsholdbart resultat, du kan få glæde af i mange år.

Når vi opsætter havehegn, plankeværk eller anden type hegn, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. På den måde kan vi nemlig leverer et resultat i forbindelse med opsætning af havehegn, som imødekommer dine ønsker og opfylder dine krav til det opsatte hegn. Vi sørger med andre ord altid for en skræddersyet løsning, der sikrer dig det helt rigtige resultat. Med vores mange års erfaring inden for opsætning af plankeværk og havehegn har vi erhvervet os ekspertisen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig et professionelt og fagligt korrekt resultat, hvor håndværket til enhver tid er i orden.

Foruden de helt klassiske havehegn tilbyder vi også opsætning af FT systemhegn fra Frøslev Hegn, ligesom vi også kan hjælpe med havehegn fra PLUS hegn. Og skulle du i stedet være interesseret i et vedligeholdelsesfrit hegn eller et komposit hegn, er dette også noget, vi kan hjælpe med. Blandt andet tilbyder vi opsætning af havehegn fra Kirkedahl komposit.

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Hvilken type havehegn skal jeg vælge?

Hvor faste havehegn og plankeværker kan skærme helt af og sikre privatlivet, så du undgår nysgerrige blikke fra dine naboer, fungerer et stakit nærmere som en indramning af haven end egentlig afskærmning. Derimod er trådhegn særligt gode til at indramme hække, eller hvis du har hund og ønsker at forhindre den i at stikke af igennem hækken. Hvorvidt du skal vælge et fast hegn, plankeværk, stakit eller trådhegn kommer således helt an på dine behov.

Et fast havehegn er ikke kun god til afskærmning, men også til at opdele haven og skabe en masse små kroge med masser af hygge. Hvorimod et stakit kan give haven et let udtryk med frit udsyn til havens omgivelser, der derved får mere luft. Hvad end det drejer sig om rionet hegn, raftehegn, komposit hegn eller en helt fjerde type havehegn, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder ligeledes kyndig rådgivning og vejledning i havehegn og plankeværk, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rette løsning til dig og din have.

Skal vi også hjælpe dig med opsætning af hegn, plankeværk eller havehegn? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 93 29 26.

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️Priser

Priser

Timepris pr. mand 450 kr. inkl. moms pr. time. med håndværktøj og småmaskiner. Husk af medregne transporttid

Servicebil 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  177 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Ønskes der er et tilbud, hvor vi skal ud og besigtige opgaven koster 550kr dette beløb vil blive fratrukket hvis du øsnker at gøre brug af tilbudet.

billig havemand odense

Vores havemand pris, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige havemand timepris.

havearbejde priser er den havemand timeløn vi tager for at hjælpe.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

 

✔️ Byer vi udføre opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer.

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Havehegn

Få den bedste pris Havehegn med opsætning her. 

Måske er det et Havehegn du mangler i netop din have? Mange bruger Havehegn som læhegn eller som dekorativ og praktisk indretning i haven. det giver et fokuseret ramme, der er perfekt til at opdele haven i større eller mindre zoner – uanset hvor småt man bor.

havehegnet giver en god plads til et hyggehjørne, men kan også sagtens fungere som et kreativt indslag i indretningen.

Det er med give en hyggelig frirum til haven og er perfekt i alle haver. Med et elegante design kan den passe ind i et hvert hjem.

Et Havehegn giver ikke bare dit have tilstrækkeligt med plads, det er også et flot og elegant element i din have i hjørnet af din forhave eller baghaven, og så har du både sikret dig en hyggelig belysning, der passer til dine behov uanset boformen.
Havehegn passer ind i næsten alle haver, netop fordi lampen fungerer som et møbel.

Materialevalg på Havehegn

De findes i utallige materialer: aluminimum, plast, komposit, galvaniseret jern.

Desuden fås de i mange forskellige farver, f.eks. sort, antrasitgrå, hvid, gul, rød, blå, mørkegrå og grøn. 

Der er et kæmpe udvalg af både klassiske og moderne komposithegn med eller uden LED-lys.

Priser på Havehegn

Priserne hegn svinger meget alt efter antal, type og størrelse. Du kan undersøge priserne ved din lokale lampebutik, ligesom du kan søge efter priser online. Fordele ved at handle online er, at lamperne er billigere og at du har 14 dages fortrydelsesret på dine køb.

Prisen på Havehegn er én ting, men du skal også forholde dig til leveringsomkostningerne. Når du skal finde den bedste pris på hegn, så husk altid at medtage prisen på levering i det samlede regnestykke, da den typisk udgør en ikke uvæsentlig del af den endelige pris.

Du kan også kigge i tilbudskataloger fra forskellige lampebutikker, som tid til anden har det på tilbud.

Havehegn Brands

Skal du finde en arkitekttegnet hegn eller en billigere budget? Der er noget for enhver smag. 

Vores samarbejdspartnere tilbyder masser af fede mærker. Alle de mest populære lamper til dit hjem – netop lige nu.

Føre det fulde produktprogram fra det kendte og populære Brands som Frøslev træ. Tiset savværk FT systemhegn, PLUS hegn. Alt sammen til skarpe priser, som alle kan være med på.

Havehegn med LED-LYS 

I Havehegn kan der monteres et hav af forskellige muligheder, som f.eks. LED-strips, halogenpærer og sparepærer samt pærer der er dæmpbare. Det er vigtigt at vælge den rigtig pære til din hegn, da en for skrap pære kan være irriterende og en for svag ikke giver nok lys. Hvis du vælger at købe LED pære kan du vælge at købe en LED-pære der kan skifte farve og lysstyrke. Det er rigtig lækkert at justere lyset så det passer til stemningen. LED-pærer kan fås meget billige, hvilket nogle gange kan give problemer. Flere af de billige ikke er isoleret godt nok og vil stå og lyse svagt om natten. Det er ikke optimalt hvis du skal bruge din havehegn< i soveværelset.  

Flotte og billigt Havehegn

Flotte billige hegn til enhver smag i dansk kvalitet. Kom ind og se vores store sortiment i mange forskellige størrelser, farver og designs. Se udvalget og shop online her.

Danmarks største udvalg af havehegn med eller uden LED-lys, alt efter din smag.

De kan fås i mange forskellige materialer som kompost, aluminimum, stål og i mange forskellige flotte farver; hvid, sort, grå, blå, gul, lilla, grøn m.fl. Kan også fås i mange størrelse. Kirkedal Havehegn få i højde 128cm , 156cm og 184cm Et lille hegn kan være fordel, hvis man ikke har så meget plads hvor den skal stå. Men den skærmer ikke så meget for solen eller nysgerrige blikke, hvorimod en stort et kan skærme for sol, vind og nysgerrige blikke, men vil selvsagt også kræve mere plads.

Tilbud på Havehegn

Find ugens bedstetilbud lige her! Spar massevis af penge på din næste hegn. Sammenlign priser og spar penge.

Online shopping sparer dig for tid og penge og gør din hverdag nemmere.

Find brugte Havehegn på nettet

Du kan kigge på sider som bl.a. Den Blå Avis, Gul og Gratis, Papkassen, samt i forskellige Facebook grupper. De fejler typisk ikke noget, og er typisk sat til salg fordi folk har skiftet smag eller ikke mere har plads til deres lamper. Det kan godt betale sig at kigge diverse second- handsider igennem, hvis budget ikke er så stort når du er på udkig efter nogle af de dyre Brands. Du kan altid prøve at handle om prisen og se om du kan få et afslag.

Salgssteder

MichaelHandymanfyn.dk

Levering Havehegn – kan man få gratis fragt ved onlinekøb af? 

Det er tit tungt  ved mange hos kan der fås gratis fragt på nogle ordrer. Ellers udgør fragten, alt efter størrelse og type, helt ned til 500 kr. pr. opgave.

Hent den selv i det i den lokale byggemarked 

Det er naturligvis oplagt selv at hente det fra den lokale butik, hvis den ligger lige om hjørnet. Men det tager tid at køre til butikken og måske skal du hjem tænke over det, og så afsted igen. Derfor er den lille fragtomkostning godt givet ud for levering af det nye.

Levering fra den lokale Byggemarked 

Ofte tilbyder det lokale byggemarkeder gratis levering, hvis du handler for mere end et bestemt beløb. Det er typisk omkring 3000 kroner, men kan naturligvis svinge fra sted til sted. Det er lækkert, men typisk kan de kun tilbyde dette, fordi de allerede har en god fortjeneste på det, du skal have leveret. Du risikerer altså at betale for meget for dine varer, men bliver så kompenseret en smule gennem fragten. Husk derfor altid at regne på de samlede omkostninger, inklusive levering, når du køber Havehegn.

Levering fra webshop 

Typisk er fragtprisen beregnet ud fra hvad du har købt. I webshoppen kan du ofte selv vælge fragtfirma som f.eks. GLS, Post Nord, DAO, Bring og Danske Fragtmænd, alt efter hvad aftale webshoppen har med de speditører, som varetager leverancerne. Du vil i de fleste tilfælde selv kunne vælge det fragtfirma du fortrækker.

Tænk over, hvor du vil modtage din nye Havehegn 

Når du har fundet det som du er vild med og gerne vil købe, skal du overveje om du vil modtage den i en pakkeshop eller have hjemmelevering. Har du kun en cykel kan det måske være en fordel at vælge hjemmelevering. Det vil i de fleste tilfælde koste et mindre tillæg.

Har du bil er det nemt at få din leveret i en pakkeshop. Fragten bliver en smule billigere og så har du mulighed for at hente den når du selv har tid.

Opsætning af Havehegn

En af de mange opgaver, vi også udfører hos Michael Handyman, er opsætning af alle former for Havehegn. Uanset hvilken type Havehegn der er tale om, så kan vi således hjælpe med en professionel opsætning af hegn. Her er du garanteret, at arbejdet er udført korrekt, så du er sikker på et flot og langtidsholdbart resultat, du kan få glæde af i mange år.

Når vi opsætter Havehegn, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. På den måde kan vi nemlig leverer et resultat i forbindelse med opsætning af havehegn, som imødekommer dine ønsker og opfylder dine krav til det opsatte hegn. Vi sørger med andre ord altid for en skræddersyet løsning, der sikrer dig det helt rigtige resultat. Med vores mange års erfaring inden for opsætning af Havehegn har vi erhvervet os ekspertisen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig et professionelt og fagligt korrekt resultat, hvor håndværket til enhver tid er i orden.

Foruden de helt klassiske havehegn tilbyder vi også opsætning af FT systemhegn fra Frøslev Hegn, ligesom vi også kan hjælpe med havehegn fra PLUS hegn. Og skulle du i stedet være interesseret i et vedligeholdelsesfrit hegn eller et komposit hegn, er dette også noget, vi kan hjælpe med. Blandt andet tilbyder vi opsætning af havehegn fra Frøslev træ.

Hvilken type Havehegn skal jeg vælge?

Hvor faste Havehegn kan skærme helt af og sikre privatlivet, så du undgår nysgerrige blikke fra dine naboer, fungerer et stakit nærmere som en indramning af haven end egentlig afskærmning. Derimod er trådhegn særligt gode til at indramme hække, eller hvis du har hund og ønsker at forhindre den i at stikke af igennem hækken. Hvorvidt du skal vælge et fast hegn, plankeværk, stakit eller trådhegn kommer således helt an på dine behov.

Et fast Havehegn er ikke kun god til afskærmning, men også til at opdele haven og skabe en masse små kroge med masser af hygge. Hvorimod et stakit kan give haven et let udtryk med frit udsyn til havens omgivelser, der derved får mere luft. Hvad end det drejer sig om rionet hegn, raftehegn, komposit hegn eller en helt fjerde type havehegn, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder ligeledes kyndig rådgivning og vejledning i Havehegn, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rette løsning til dig og din have.

Skal vi også hjælpe dig med opsætning af hegn, plankeværk eller havehegn? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 93 29 26.

Hegn

Få den bedste pris hegn med opsætning her. 

Måske er det et hegn du mangler i netop din have? Mange bruger hegn som læhegn eller som dekorativ og praktisk indretning i haven. det giver et fokuseret ramme, der er perfekt til at opdele haven i større eller mindre zoner – uanset hvor småt man bor.

havehegnet giver en god plads til et hyggehjørne, men kan også sagtens fungere som et kreativt indslag i indretningen.

Det er med give en hyggelig frirum til haven og er perfekt i alle haver. Med et elegante design kan den passe ind i et hvert hjem.

Et hegn giver ikke bare dit have tilstrækkeligt med plads, det er også et flot og elegant element i din have i hjørnet af din forhave eller baghaven, og så har du både sikret dig en hyggelig belysning, der passer til dine behov uanset boformen.
hegn passer ind i næsten alle haver, netop fordi lampen fungerer som et møbel.

Materialevalg på hegn

De findes i utallige materialer: aluminimum, plast, komposit, galvaniseret jern, træ, trykimprægneret træ, hårdttræ, bejset træ, rå træ.

Desuden fås de i mange forskellige farver, f.eks. sort, antrasitgrå, hvid, gul, rød, blå, mørkegrå og grøn. 

Der er et kæmpe udvalg af både klassiske og moderne hegn med eller uden LED-lys.

Priser på hegn

Priserne hegn svinger meget alt efter antal, type og størrelse. Du kan undersøge priserne ved din lokale lampebutik, ligesom du kan søge efter priser online. Fordele ved at handle online er, at lamperne er billigere og at du har 14 dages fortrydelsesret på dine køb.

Prisen på hegn er én ting, men du skal også forholde dig til leveringsomkostningerne. Når du skal finde den bedste pris på hegn, så husk altid at medtage prisen på levering i det samlede regnestykke, da den typisk udgør en ikke uvæsentlig del af den endelige pris.

Du kan også kigge i tilbudskataloger fra forskellige lampebutikker, som tid til anden har det på tilbud.

hegn Brands

Skal du finde en arkitekttegnet hegn eller en billigere budget? Der er noget for enhver smag. 

Vores samarbejdspartnere tilbyder masser af fede mærker. Alle de mest populære lamper til dit hjem – netop lige nu.

Føre det fulde produktprogram fra det kendte og populære Brands som Frøslev træ, Tiset savværk, FT Systemhegn, raftehegn, Kirkedal Komposit. Alt sammen til skarpe priser, som alle kan være med på.

hegn med LED-LYS 

hegn kan der monteres et hav af forskellige muligheder, som f.eks. LED-strips, halogenpærer og sparepærer samt pærer der er dæmpbare. Det er vigtigt at vælge den rigtig pære til din hegn, da en for skrap pære kan være irriterende og en for svag ikke giver nok lys. Hvis du vælger at købe LED pære kan du vælge at købe en LED-pære der kan skifte farve og lysstyrke. Det er rigtig lækkert at justere lyset så det passer til stemningen. LED-pærer kan fås meget billige, hvilket nogle gange kan give problemer. Flere af de billige ikke er isoleret godt nok og vil stå og lyse svagt om natten. Det er ikke optimalt hvis du skal bruge din havehegn i soveværelset.  

Flotte og billigt hegn

Flotte billige hegn til enhver smag i dansk kvalitet. Kom ind og se vores store sortiment i mange forskellige størrelser, farver og designs. Se udvalget og shop online her.

Danmarks største udvalg af havehegn med eller uden LED-lys, alt efter din smag.

De kan fås i mange forskellige materialer som kompost, aluminimum, stål og i mange forskellige flotte farver; hvid, sort, grå, blå, gul, lilla, grøn m.fl. Kan også fås i mange størrelse. hegn få i højde 128cm , 156cm og 184cm Et lille hegn kan være fordel, hvis man ikke har så meget plads hvor den skal stå. Men den skærmer ikke så meget for solen eller nysgerrige blikke, hvorimod en stort et kan skærme for sol, vind og nysgerrige blikke, men vil selvsagt også kræve mere plads.

Tilbud på hegn

Find ugens bedstetilbud lige her! Spar massevis af penge på din næste hegn. Sammenlign priser og spar penge.

Online shopping sparer dig for tid og penge og gør din hverdag nemmere.

Find brugte hegn på nettet

Du kan kigge på sider som bl.a. Den Blå Avis, Gul og Gratis, Papkassen, samt i forskellige Facebook grupper. De fejler typisk ikke noget, og er typisk sat til salg fordi folk har skiftet smag eller ikke mere har plads til deres lamper. Det kan godt betale sig at kigge diverse second- handsider igennem, hvis budget ikke er så stort når du er på udkig efter nogle af de dyre Brands. Du kan altid prøve at handle om prisen og se om du kan få et afslag.

Salgssteder

MichaelHandymanfyn.dk

Levering hegn – kan man få gratis fragt ved onlinekøb af? 

Det er tit tungt  ved mange hos kan der fås gratis fragt på nogle ordrer. Ellers udgør fragten, alt efter størrelse og type, helt ned til 500 kr. pr. opgave.

Hent den selv i det i den lokale byggemarked 

Det er naturligvis oplagt selv at hente det fra den lokale butik, hvis den ligger lige om hjørnet. Men det tager tid at køre til butikken og måske skal du hjem tænke over det, og så afsted igen. Derfor er den lille fragtomkostning godt givet ud for levering af det nye.

Levering fra den lokale Byggemarked 

Ofte tilbyder det lokale byggemarkeder gratis levering, hvis du handler for mere end et bestemt beløb. Det er typisk omkring 3000 kroner, men kan naturligvis svinge fra sted til sted. Det er lækkert, men typisk kan de kun tilbyde dette, fordi de allerede har en god fortjeneste på det, du skal have leveret. Du risikerer altså at betale for meget for dine varer, men bliver så kompenseret en smule gennem fragten. Husk derfor altid at regne på de samlede omkostninger, inklusive levering, når du køber hegn.

Levering fra webshop 

Typisk er fragtprisen beregnet ud fra hvad du har købt. I webshoppen kan du ofte selv vælge fragtfirma som f.eks. GLS, Post Nord, DAO, Bring og Danske Fragtmænd, alt efter hvad aftale webshoppen har med de speditører, som varetager leverancerne. Du vil i de fleste tilfælde selv kunne vælge det fragtfirma du fortrækker.

Tænk over, hvor du vil modtage din nye hegn 

Når du har fundet det som du er vild med og gerne vil købe, skal du overveje om du vil modtage den i en pakkeshop eller have hjemmelevering. Har du kun en cykel kan det måske være en fordel at vælge hjemmelevering. Det vil i de fleste tilfælde koste et mindre tillæg.

Har du bil er det nemt at få din leveret i en pakkeshop. Fragten bliver en smule billigere og så har du mulighed for at hente den når du selv har tid.

Opsætning af hegn

En af de mange opgaver, vi også udfører hos Michael Handyman, er opsætning af alle former for hegn. Uanset hvilken type hegn der er tale om, så kan vi således hjælpe med en professionel opsætning af hegn. Her er du garanteret, at arbejdet er udført korrekt, så du er sikker på et flot og langtidsholdbart resultat, du kan få glæde af i mange år.

Når vi opsætter hegn, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. På den måde kan vi nemlig leverer et resultat i forbindelse med opsætning af havehegn, som imødekommer dine ønsker og opfylder dine krav til det opsatte hegn. Vi sørger med andre ord altid for en skræddersyet løsning, der sikrer dig det helt rigtige resultat. Med vores mange års erfaring inden for opsætning af hegn har vi erhvervet os ekspertisen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig et professionelt og fagligt korrekt resultat, hvor håndværket til enhver tid er i orden.

Foruden de helt klassiske havehegn tilbyder vi også opsætning af FT systemhegn fra Frøslev Hegn, ligesom vi også kan hjælpe med havehegn fra PLUS hegn. Og skulle du i stedet være interesseret i et vedligeholdelsesfrit hegn eller et komposit hegn, er dette også noget, vi kan hjælpe med. Blandt andet tilbyder vi opsætning af havehegn fra Kirkedahl komposit.

Hvilken type hegn skal jeg vælge?

Hvor faste hegn kan skærme helt af og sikre privatlivet, så du undgår nysgerrige blikke fra dine naboer, fungerer et stakit nærmere som en indramning af haven end egentlig afskærmning. Derimod er trådhegn særligt gode til at indramme hække, eller hvis du har hund og ønsker at forhindre den i at stikke af igennem hækken. Hvorvidt du skal vælge et fast hegn, plankeværk, stakit eller trådhegn kommer således helt an på dine behov.

Et fast hegn er ikke kun god til afskærmning, men også til at opdele haven og skabe en masse små kroge med masser af hygge. Hvorimod et stakit kan give haven et let udtryk med frit udsyn til havens omgivelser, der derved får mere luft. Hvad end det drejer sig om rionet hegn, raftehegn, komposit hegn eller en helt fjerde type havehegn, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder ligeledes kyndig rådgivning og vejledning i hegn, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rette løsning til dig og din have.

Skal vi også hjælpe dig med opsætning af hegn, plankeværk eller havehegn? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 93 29 26.

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller sms på: 20932926