fbpx

Handyman til ophæng af billeder.

Vi tilbyder ophæng af billeder af vores Handyman til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Haarby, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Haarby.

Få din helt egen faste Handyman

Kontakt en rigtig Handyman til ophængning af billeder

Har du endelig fundet din drømmebolig, overstået flytning og skal til at på plads, klar til at smække benene op og nyde din første aften i din nye bolig. Finder du hurtigt ud af hvor vigtigt lyst er når mørket falder på og du mangler nogle lamper til at skabe hyggelig belysning, Vi kan hjælpe dig med at kommer på plads når du er flyttet. Har du ikke lige en far eller en god ven der kan hjælpe dig, så kan du for professionel hjælp til at kommer på plads. Typisk tager det mellem 2-5 timer at få monteret de ting du gerne vil have opsat og samlet.

Ophængning af billeder

Ophæng af billeder kan være en stor udfordring for mange, men ikke for os. Hvert år hjælper vi mange kunder med ophængning af billeder i betonvæg kan være noget af en udfordring for folk der ikke har rette udstyr, for os er det en smal sag. Vi har det rigtige værktøj.

Ophængning af billeder sker på en sikker og forsvarlig måde, så du er altid i trykke hænder ved at lade os hjælpe dig.

Ophængning af store billeder

Har du meget store billeder, kan vi hjælpe dig med at få dem rigtig sat op så de ikke falder ned igen. Ved ikke korrekt ophængning af store billeder, kan billedet tage skade hvis det falder ned fra væggen, vi har stor viden om hvor der skal bruges til ophængning af store billeder

Hvor kan vi hjælp dig med at ophæng af billeder.

Pålidelig og Troværdig handyman. Vores faste Handyman Odense står klar til at rykke ud for at hjælpe dig med en ophæng af billeder, du ikke selv har mulighed for at klare.

Vi har mange års erfaring inde for at løse rigtige handymænd opgaver. Dygtige og rare  Handymænd er en dejligt at få besøg i sit hjem, vil ligger en stor glæde i at du som vores kunde står tilbage den følelse at du er blevet godt behandlet og respekteret. Handymanden der vil komme at tilslutte dine lamper har mange års kendskab til at håndtere Tilslutning af dine lamper.

Som Altmuligmand kan vi tilbyde en bred vifte af opgaver, og en Altmuligmand Odense og er altid frisk på at kommer og lave en tilslutning af dine lamper for dig.

Hvorfor vælge en Handyman?

  • Fleksible fagmænd, vi ved tidsplanen kan skride, her er vi også fleksible.
  • Vi har mange Års erfaring med mange forskellige opgaver.
  • Du skal kun ringe et sted for at få løst din opgave.
  • Er Du ikke den fødte Handyman / kvinde, kan du glæde over at få besøg af en rigtig Handyman.
  • Fordi du ikke skal vente på at et familiemedlem, ven, mand, kone, børn skal komme og hjælpe Dig

Handymanden´s gode råd koster IKKE ekstra.

Vi holder os ikke tilbage med gode råd og vejledning når vi er ude og montere hos dig, du kan roligt spørge Din Handyman til råds, så giver vi det bedste svar vi kan.

Vi har løst mange forskellige opgaver som handymænd og vil i den forbindelse kunne rådfører dig til det rigtige valg.

Vi når vi er på besøg hos dig, skal du bare give dig tid til at træffe den rigtige beslutning. Vi kan alle være i tvivl omkring hvor ophængning af dine billeder skal hænge, så det er helt okay hvis du ikke helt er klar hvor den skal hænge og din handyman der er på besøg vil gerne være behjælpelig med at flytte lidt rundt og finde den helt rigtige plads. Vi vil helst have, at du som kunde ikke træffer en hurtigt beslutning så du fortryder bag efter.

Handyman timepris ved ophæning af billeder

Vores grund Handyman timepris er 450kr inkl. moms, dette er for 1 medarbejder med håndværktøj.

Opsætning af Lamper

Vi har stor erfaring med at opsætte og tilslutte dine lamper på vægge og loft. VI har monteret lamper lige fra en billig lampe til de dyre designer lamper.

Ophængning af hylder

Hylder er dejligt at have, Vi er super gode til at sætte hylder op, Vi har efter hånden prøvet at montere mange forskellige hylder, Vi kan også tilbyde at tilpasse en hylde efter mål.

Samling af Møbler

Har du lige købt et nyt, skab, sofa eller et andet skønt møbel. Vi kommer gerne og hjælper dig med at samle dit nye møbel. Vi mange års erfaring i møbelsamling.

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?
Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde
✔️Ekstra ting, end aftalt?
Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.
✔️Hvem arbejder vi for?
Vi arbejder både for private og erhverv.
✔️ophæng af billeder Priser

ophæng af billeder Priser

Timepris pr. mand 450 kr. inkl. moms pr. time. med håndværktøj og småmaskiner. Husk af medregne transporttid

Servicebil 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  177 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Ønskes der er et tilbud, hvor vi skal ud og besigtige opgaven koster 550kr dette beløb vil blive fratrukket hvis du øsnker at gøre brug af tilbudet.

billig havemand odense

Vores havemand pris, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige havemand timepris.

havearbejde priser er den havemand timeløn vi tager for at hjælpe.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

 

✔️Byer vi udføre opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer. 

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemmeløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Hvor Nemt har det lov til at være?

Betalingsservice

Er du fast kunde hos Michael Handyman, kan du nemt tilmelde dig Betalingsservice og slippe for at skulle betale manuelt hver gang.

Alt i en Forretning

Michael Handyman tilbyder en bred vifte af services inde for Hus og Have, Smart så har du kun en du skal ringe til.

God Serviceaftale

Få er fast serviceaftalet på dine opgaver, så ved du altid hvor meget det koster dig hvert år, ingen grimme overraskelser, ingen binding.

Send mail 24/7!
Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller sms på: 20932926