fbpx

Plæneluftning / Mosfjerning  Fyn

Vi tilbyder Plæneluftning / Mosfjerning til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Assens, Haarby, Flemmeløse og omegn.

Få din helt egen Handy Havemand

Vi kan hjælpe med stort og småt, Vi står altid klar med et smil og er klar på at hjælpe dig med en Praktisk opgaver.

Hos Michael Handyman Fyn lægge vi stor vægt på, at du som kunde altid skal føle dig godt tilpas med at have os på besøg i dit hjem imens din opgave bliver udført.

Plæneluftning

Har din græsplæne set beder dage, kan Michael Handyman Fyn plænelufte din græsplæne.

Mosfjerner

Mos i plænen kan på mange måder være rigtig irigternde og en sej kamp at komme af med. Michael Handyman Fyn har egen mosfjerner.

Fjernelse af mos

Hos Michael Handyman Fyn kan vil tilbyde at bortskaffe de mos vi river op med maskinen, mos fylder meget så har du ikke en stor trailer kan det godt blive til mange ture frem og tilbage på genbrugsstationen  

Nye græsfrø

Når du har fået plæneluftet / mosfjernet er det en god ide at få eftersået nye græsfrø, hos Michael Handyman Fyn bruger vi altid kun de bedste græsfrø  

Kalk til plænen

Efter du har fået plæneluftet / mosfjernet er det en rigtig god ide at give plænen noget kalk, Klaket er med til skabe beder forhold for græsset og dårligere forhold for mos.

Gødning til plænen

Efter plæneluftning / mosfjernelse er det nødvendigt at give plænen gødning, det er med til at skabe gode forhold for græsset og dårlig for mosset, mos er ikke glad for gødning

Års Erfaring

Opgaver hvert år

Tilfredse Kunder

Kopper Kaffe

Kontakt Michael Handyman Fyn via Mail

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi beder mulighed for at give det rigtige svar første gang.

Plæneluftning / mosfjernelse

Her kan du se et udpluk af nogle af de opgaver vi kan hjælpe med, du er altid velkommen til at høre os, om vi kan hjælpe dig med din opgave.

Mosfjerner / Plænelufter køre på græsplæne

Hos Michael handyman Fyn har har vi motordrevet Plænelufter.  At køre med plænelufteren tager samme tid som hvis man slår græs med plæneklipper. Vi køre gerne styket over 2 gange

fjernelse af mos i græsplæneMos i græsplænen er et større eller mindre problem i græsplænen, nogen har mos i hele græsplænen og andre har kun få steder, vi kan Hos Michael Handyman Fyn nemt hjælpe dig af med dit mos i græsplænen

plænelufter / mosfjerner køre på græsplæne Hos Michael Handyman Fyn kan nemt og hurtigt køre græsplænen over med vores mosfjerner, vi køre typisk stykket over 2 gange og det tager samme tid som det tager at køre med en plæneklipper

Før og efter mosfjernelse / plæneluftning af græsplæneDet kan være en hård omgang at kommer af med mos i græsplænen hvis man ikke har det rette udstyr, hos Michael Handyman Fyn har vi det rette udstyr så opgaver bliver løst let og problemfri. Efter Plæneluftning / mosfjerning kan vi tilbyde at give plænen nye græsfrø, kalk og gødning

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Fyn Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️Priser

Priser

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay eller kontant når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for Erhverv kan ske via bankoverførelse netto 8 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email som

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

Har du et spørgsmål?

Anmeldelser

“Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Michael Handyman. Han er utrolig behagelig at arbejde sammen med og det er et professionelt og gennemført stykke arbejde han leverer.

Han kommer med mine varmeste anbefalinger”  

Kirsten

Efter at have gået og “bøvlet” med alle de ting jeg ikke kunne lave, efter en flytning, kom Henrik og ordnede det hele. Både ordentligt, forsvarligt og hurtigt.
Tusind tak Michael Handyman, du har lettet mig og nu kan jeg komme videre med mit liv.

Irene

Michael hjalp os med flere forskellige ting i lejligheden: opsætning af en lampe, opsætning af et skab på badeværelse, satte rullegardin op og skruede løse elkontakter fast. Michael er meget venlig og effektiv og laver et virkelig godt og professionelt stykke arbejde. Vi mangler stadig en del ting, så har aftalt at han kommer igen.

David

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Send Gerne SMS på: 2093 2926