fbpx

Find Rengøringshjælp nær dig til en anstændig pris

Vi tilbyder Rengøring´s service til kunder i Odense

Få din helt egen faste Rengøringshjælp

Rengøring i Odense.

Kunne du godt tænke dig at slippe for besværet med rengøringen? Så er du kommet til den helt rigtige! Hvad end det drejer sig om rengøring til private hjem, eller du søger hjælp til erhvervsrengøring, så kan vi hos Michael Handyman klare opgaven. Vi har mange års erfaring med alle typer af rengøring lige fra trappevask til flytterengøring, så du kan være helt tryg ved at lade os gøre rent enten derhjemme eller på kontoret.

Effektiv rengøringshjælp i Odense.

Lader du Michael Handyman stå for din rengøring, hvad det drejer sig om erhvervsrengøring, flytterengøring eller privat rengøring, så kan vi levere en effektiv løsning af høj kvalitet. Vi vægter både service, håndværk og kvalitet højt, så vi kan sikre dig det bedst mulige resultat.

Som rengøringsfirma bestræber vi os på altid at levere et godt stykke arbejde, hvor håndværket til enhver tid er i orden. Derfor arbejder vi også hele tiden på at udvikle og forbedre vores kompetencer gennem kurser og uddannelse. På den måde kan vi nemlig sikre resultater, der ikke kun lever op til vores høje standarder og dine forventninger til arbejdet, men også gerne overgår dem. Din rengøringsopgave vil til enhver tid være i trygge hænder hos Michael Handyman.

Vi løser en lang række opgaver inden for rengøring i Odense

Vi tilbyder en lang række forskellige services inden for rengøringshjælp, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med en løsning til din specifikke opgave. Uanset om du skal bruge hjælp til rengøring af kontoret, du søger et rengøringsfirma til privat rengøring, eller vi skal hjælpe med flytterengøring i forbindelse med fraflytning af bolig, så får du hos os en løsning tilpasset dig og din opgave.

Vi løfter alle former for rengøring for både private samt små som store virksomheder i blandt andet Odense, Tommerup og Glamsbjerg, men vi kommer også gerne rundt på resten af Fyn. Vores rengøringsfirma kan blandt andet hjælpe med følgende:

  • Hovedrengøring
  • Vinduespudsning
  • Afkalkning af bruser
  • Trappevask

Uanset din opgave kan du være helt sikker på, at Michael Handyman kan klare opgaven. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du søger rengøringshjælp.

Handyman rengørings timepris

Vores grund timepris er 450kr inkl. moms

Opsætning af Lamper

Vi har stor erfaring med at opsætte og tilslutte dine lamper på vægge og loft. VI har monteret lamper lige fra en billig lampe til de dyre designer lamper.

Ophængning af hylder

Hylder er dejligt at have, Vi er super gode til at sætte hylder op, Vi har efter hånden prøvet at montere mange forskellige hylder, Vi kan også tilbyde at tilpasse en hylde efter mål.

Samling af Møbler

Har du lige købt et nyt, skab, sofa eller et andet skønt møbel. Vi kommer gerne og hjælper dig med at samle dit nye møbel. Vi mange års erfaring i møbelsamling.

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Grundig trappevask

Hos Michael Handyman ved vi, at en grundig trappevask er vigtig, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores services. Trappen er det første, du ser, nå du træder ind i en bygning, hvorfor det er vigtigt, at denne fremstår ren og præsentabel, så du kan sikre et godt førstehåndsindtryk. Og det hjælper vores kompetente medarbejdere med. Med os som rengøringshjælp er du garanteret konkurrencedygtige priser i forbindelse med din trappevask – priser, som alle kan være med på. Du behøver derfor hverken at gå på kompromis med kvalitet eller pris, når du lader os stå for trappevasken.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for nærmere info om vores priser på både trappevask og anden type rengøring. Vi kommer også gerne forbi til en uforpligtende snak om din specifikke opgave og giver et tilbud herpå.

Flytterengøring udført af kompetente medarbejdere

Står du og skal fraflytte din nuværende bopæl, og kunne du godt tænke dig hjælp til at få den gjort ren og præsentabel til de nye beboere? Så lad da Michael Handyman stå for din flytterengøring – du er garanteret en skinnende ren bolig og slipper samtidig for besværet med rengøringen selv. I forbindelse med fraflytning er der ofte tale om hovedrengøring, og det klarer vi gerne! Med vores mange års erfaring inden for rengøring ved vi, hvad ejendomsadministrationen lægger vægt på, når lejemålet eksempelvis gennemgås, og derfor kan vi også sikre en grundig rengøring, så der ikke er en finger at sætte på arbejdet, når lejemålet efterses.

Privat rengøring til dine behov

Hos Michael Handyman har vi stor erfaring med rengøring i private hjem, hvorfor vi også kan løfte din opgave. Vi står klar til at hjælpe dig med at holde dit hjem både rent og præsentabelt – og vi kører ikke, før du er tilfreds. Du kan være helt sikker på en grundig rengøring, hvor vi går ansvars- og kvalitetsbevidst til værks. Vi behandler dine ejendele, som var det vores egne, så du altid kan føle dig helt tryg ved at lade os klare opgaven. Vi sørger naturligvis for at komme rundt i alle hjørner, så du kan være helt sikker på en effektiv og grundig rengøring.

Hvad end det drejer sig om rengøring af badeværelset eller køkkenet, eller om der er tale om en fast aftale eller blot en enkelt ydelse, så sørger vi for en aftale, der skræddersyes til dine specifikke behov. Herigennem kan vi sikre den løsning, der bedst betaler sig for dig. Med Michael Handyman til din opgave får du et rengøringsfirma med solide kerneværdier, som der aldrig bliver gået på kompromis med. Her bliver du altid mødt af professionelle og dygtige medarbejdere, der altid gør deres ypperste for at levere det bedst mulige resultat i forbindelse med opgaven.

Professionel erhvervsrengøring

Hos Michael Handyman kan vi også hjælpe, hvis du søger en fast og kvalitetsbevidst samarbejdspartner i forbindelse med erhvervsrengøring. Vi tager os af alle opgaver i forbindelse med rengøring til erhverv, så du slipper for selv at skulle stå for rengøringen af kontoret. På den måde kan du og dine medarbejdere bruge tiden på vigtigere opgaver og det, I er gode til. Vi tilbyder rengøring alle ugens dage, og hvis det ønskes, kommer vi også gerne og gør rent uden for åbningstiderne, så I i stedet kan møde ind til et rengjort kontor.

Med os som samarbejdspartner får du et fleksibelt rengøringsfirma, der til enhver tid tilpasser aftalen til den enkelte virksomhed. Herigennem kan vi garantere en løsning, der imødekommer dine specifikke behov, og som passer til din virksomhed. Hvad end du har brug for en fast samarbejdspartner til ugentlig rengøring, om det er en enkelt gang, eller du søger en mere fleksibel løsning, hvor vi kommer forbi efter behov, så tilbyder vi en professionel løsning skræddersyet til din virksomhed.

Uanset dine behov bliver du hos Michael Handyman mødt af stabile og professionelle medarbejdere, der vægter deres faglighed højt. Vi sørger altid for en grundig og effektiv rengøring tilpasset dine behov, så du får det forventede resultat.

Skal vi hjælpe med rengøring?

Så er du altid velkommen til at kontakte os! Vi står klar til at hjælpe dig med lige præcis den type rengøring, du søger. Så giv os gerne et kald på 20 93 29 26, eller skriv til kontakt@michaelhandymanfyn.dk – sammen finder vi den helt rigtige aftale til dig og dine behov.

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

Kan vi Ta dit affald med?
Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde
Ekstra ting, end aftalt?
Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.
Hvem arbejder vi for?
Vi arbejder både for private og erhverv.
Vinduespudsning

Vinduespudser i Odense og omegn

Hos Michael Handyman Fyn tilbyder vi vinduespudsning til vores kunder i Odense og omegn. Så søger du en kvalitetsbevidst vinduespudser på Fyn, kan du trygt lade Michael Handyman Fyn løfte din vinduespudsning. Her får du en vinduespudser, der er til at stole på.

Derfor skal du vælge en professionel vinduespudser

Med flotte og nyvaskede vinduer kan solens stråler lettere slippe ind i din bolig, og samtidig er rene ruder med til at skabe fornyet liv i dit hjem. Men nyvaskede vinduer kommer ikke af sig selv, og hos Michael Handyman Fyn ved vi godt, at det kan være både besværligt og tidskrævende, når vinduerne skal vaskes. Derfor tilbyder vi en effektiv og grundig vinduespudsning af dine vinduer, så du slipper for selv at stå for besværet, men i stedet kan nyde godt af dine rene vinduer.

Nogle af fordelene ved at vælge en professionel vinduespudser er blandt andet, at:

  • du slipper for besværet
  • vinduespudserens håndelag og erfaring sikrer dig, at du får en grundig og hurtigere vinduespolering
  • regelmæssig vinduespudsning er en nem vedligeholdelse af dine vinduer, der sikrer en længere holdbarhed.

Ved at lade en vinduespudser klare vinduespudsningen kan du være sikker på, at det bliver gjort ordentligt. For vinduespudseren ligger håndværket nemlig i at kunne levere en vinduespolering, der efterlader dine vinduer både flotte og blanke – helt uden striber. Vi har udstyret og ikke mindst den faglige viden til at kunne sikre dig en grundig vinduespudsning.

 

Professionel vinduespudser

Michael Handyman Fyn er din lokale vinduespudser i Tommerup, hvorfra vi hjælper vores kunder med en grundig vinduespudsning og vinduespolering. Som vinduespudser servicerer vi både private og erhverv inden for udvendig og indvendig vinduespudsning såvel som vinduespolering. Uanset hvilken type vinduespudsning vores vinduespudser skal løfte, så er du garanteret et professionelt stykke håndværk.

Hos os er du som kunde altid i centrum, og vi tager til enhver tid udgangspunkt i dine ønsker og behov i forbindelse med vinduespudsning. Med en af vores vinduespudsere til din opgave er du garanteret en faglig stolt samarbejdspartner, hvor service og kvalitet er i højsædet. Det betyder blandt andet, at vores vinduespudser altid sætter en ære i at finde den løsning, der bedst imødekommer dine behov.

Enhver løsning hos vores vinduespudser er derfor også skræddersyet til den enkelte kunde, hvorfor du også selv vælger, hvor ofte vores vinduespudser skal komme forbi og vaske samt polere dine ruder. Om der er tale om en fast aftale, hvor vores vinduespudser kommer ud hver 4., 8. eller 12. uge, eller om vi blot skal klare vinduespudsning, når vinduerne virkelig trænger, så finder vi den rette løsning til dine behov.

Skal vores vinduespudser klare din vinduespudsning?

Drømmer du også om helt rene vinduer, kan du trygt lægge opgaven i vores hænder. Vores vinduespudser sørger for en grundig, professionel og ikke mindst kvalitetsbevidst vinduespudsning, der opfylder dine ønsker og behov samt efterlader dine vinduer skinnende rene. Hos Michael Handyman Fyn får du en vinduespudser til priser, som alle kan være med på. 

Rengøring Priser

Rengøring Priser

Timepris pr. mand 450 kr. inkl. moms pr. time. med håndværktøj og småmaskiner. Husk af medregne transporttid

Servicebil 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  177 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Ønskes der er et tilbud, hvor vi skal ud og besigtige opgaven koster 550kr dette beløb vil blive fratrukket hvis du øsnker at gøre brug af tilbudet.

billig havemand odense

Vores havemand pris, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige havemand timepris.

havearbejde priser er den havemand timeløn vi tager for at hjælpe.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

Byer vi udføre opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer. 

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemmeløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Hvor Nemt har det lov til at være?

Betalingsservice

Er du fast kunde hos Michael Handyman, kan du nemt tilmelde dig Betalingsservice og slippe for at skulle betale manuelt hver gang.

Alt i en Forretning

Michael Handyman tilbyder en bred vifte af services inde for Hus og Have, Smart så har du kun en du skal ringe til.

God Serviceaftale

Få er fast serviceaftalet på dine opgaver, så ved du altid hvor meget det koster dig hvert år, ingen grimme overraskelser, ingen binding.

Send mail 24/7!
Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller sms på: 20932926