fbpx

Vi tilbyder hjælp til rensning af tagrende

Vi tilbyder Hjælp til Rensning af tagrende til kunder på hele Fyn og i Fredericia.

rensning af tagrende

Rensning Af Tagrende

Pris på Rensning af Tagrender, ligger typiskt på 650kr 1500kr alt efter størrelse på dit hus.

Rensning af tagrender er mødet med et beskidt og træls tidskrævende arbejder, som IKKE mange boligejer nyder. 

Når Det kommer til rense tagrende er vi specialister. Vi udfører rensning af tagrende for Private, Erhverv, boligforeninger, institutioner.

Det behøver ikke være svært eller dyrt at sikre dit hus mod regnskyl. Tjek af tagrende og nedløb er alfa omega.

Tjek selv din pris på rensning af tagrender

Få Rens af Tagrende til en god pris

Få Samlet pris på under 2 min. Priser fra 650 kr

Hvorfor Vælge Os?

Vi har Fyns Gladeste kunder, skal du være en af dem?

Det er en stor beslutning, når man vælger ny håndværker. Grundlæggende handler det om tillid og hvem der kan gøre en positiv forskel i forbindelse med din opgave inde for hus og have. For os er det vores målsætning at tilbyde branchens mest kompetente håndværker, samt den bedste rådgivning og løsning i forbindelse med din opgave. 

5 Star Service

Online 24/7

Minimal ventetid

Fast Aftale

Kundeanmeldelser

Vores Kunder er vilde med Os!

Og vi er Vilde med vores glader Kunder.

For at beregne en pris på rensning af tagrende, skal du vide hvor mange meter tagrende du har og hvor højt oppe de er. Se billede.

Ved du ikke hvor mange meter du har, eller hvor højt oppe de er, kontakt os for at få hjælp. Ring eller send sms på 20932926. 

SKYCAM™ TRÅDLØS KAMERASYSTEM

Vi har monteret SKYCAM på vores udstyr. Er specifikt designet til at arbejde udendørs i barske omgivelser.

Vi kan både tage billeder og optage video af dine rensning af dine tagrende

Nøglefunktioner:

 • Dokumentation af det udførte arbejde
 • Sikre at vi får det hele med
 • Night vision

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

Hvordan får jeg et Prisoverslag?

Du sender navn, adresse og telefonnummer, med oplysning til kontakt@michaelhandymanfyn.dk, eller benyt en af vores Kontakt – formularen, Du også meget velkommen til at sende SMS, så kontakter vi dig og aftaler en tid.

Hvor højt kan vi gå op?

Der må max være 12meter op til tagrenden, vi bruger ikke lift, så der bliver ikke skader på græsplæne m.m

Rensning af tagrende Priser

Rensning af tagrende pris

Vejledende pris. Vær obs på, hvis der er træer, græs i tagrenden eller andet der besværliggøre arbejdet kan prisen ændres.

Der gives naborabat, hvis i er flere på samme vej der slår jeg sammen og bestille tid på samme tidspunkt.

Har du mange meter, eller ved du ikke hvor mange du har, kan du kontakte os med din adresse, så måler vi dit hus og regner en pris til dig.

Erhverskunder, herunder  andels-, ejerboligforeninger, boligselvskaber som har mange meter, Kontakt os for at få en pris.

Timepris pr. mand 593,75 kr. inkl. moms pr. time. Husk af medregne transporttid

Servicebil 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  177 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Ønskes der er et tilbud, hvor vi skal ud og besigtige opgaven koster 550kr dette beløb vil blive fratrukket hvis du øsnker at gøre brug af tilbudet.

billig havemand odense

Vores havemand pris, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige havemand timepris.

havearbejde priser er den havemand timeløn vi tager for at hjælpe.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

Byer vi udføre opgaver i

Vi udføre Rensning af tagrende i følgende byer.

AARUP, ALLERUP, ALLESTEDVEJLE, ANDERUP, ASSENS, BERLIN, BIRKENDE, BIRKUM, BJERREBY, BOGENSE, BRED, BRENDERUP, BROBYVÆRK, BØJDEN, DIERNÆS, EJBY, FAABORG, FLØDSTRUP, FRELTOFTE, GISLEV, GLAMSBJERG, HAARBY, HJULBY, HORNE, HØJBY, KAPPENDRUP, KERTE, KERTEMINDE, KORINTH, KVÆRNDRUP, KØLSTRUP, LANGESKOV, LANGTVED, LETTEBÆK, LUMBY, LUNDEBORG, MIDDELFART, MIDSKOV, MILLINGE, MORUD, MULLERUP, MUNKEBO, MÅLE, NYBORG, NØRREAABY, NØRREBROBY, NØRREBY, NØRRELYNDELSE, NØRRESØBY, ODENSE, OTTERUP, OVERHOLLUF, REVNINGE, RINGE, RYSLINGE, SEDENSTRANDBY, SKALBJERG, SKALLEBØLLE, SKIBHUSENE, SKYDEBJERG, SKÅRUP, SNAVE, STAURBY, STRIB, SVENDBORG, SÆRSLEV, SØLLESTED, SØNDERSØ, TOMMERUP, TORØHUSE, TVED, UGGERSLEV, ULLERSLEV, VESTERSKERNINGE, VESTERÅBY, VIBY, VINDEBY, VISSENBJERG, ÆBLE, FREDERICIA

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Ekstra Tagrende, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

Kan vi Tage affaldet med?

Når vi har renset dine tagrender, kan aftale et sted hvor vi kan lægge dit tagrendeaffald eller vi skal smide det i skaldespanden.

Tagrendeaffaldet er godt som kompost i din have.

Vi kan tilbyde at tage affaldet med os, dette vil dog koste ekstra.

Hvor ofte bør tagrenden renses?

Rensning af tagrenderne i det tidlige forår vil sikre korrekt strømning, hvilket minimerer risikoen for rust og vægtskader i regntiden. Når rensning af tagrender i begyndelsen af efteråret sikrer bladene stadig tørre, hvilket minimerer risikoen for muggsopbygning. Når der sker nedbør, vil vandet flyde frit gennem rennen og ind i nedløbsrøret, hvilket sikrer ringe eller ingen beskadigelse af tagrennen. Vent ikke med at få renserne renset kun en gang om året. Minimal rengøring sikrer, at små dyr, som egern og fugle, har haft tid til at hekke sig mellem affaldet og efterlade deres klynge i tagrenden. Tilstedeværelsen af organisk stof og vand fører til dannelse af skimmelsvamp, hvilket bidrager til den yderligere tilstopning af tagrensesystemet. Vores teknikere håndtager alt tagrendefrit og kontrollerer alle nedture for at sikre korrekt vandstrøm til nedløbet.

Generelt info

Hvor Højt Kan Vi?

Med vores Smarte Skyvac system kan vi rense tagrende op i 12 meters højde uden brug af lift.

Hvordan renser tagrende

Vi støvsuger dine tagrende med Nogle lange Kuldfiberrør og en stor støvsuger. Alt skidt bliver skidt og slam bliver suget op. Vi suger også ned i nedløbsrøret, for at sikre at der er fri passage ned.

Tagrenderenser Firma

Vi er et Handyman Virksomhed der levere tagrenderenser til konkurrencedygtig pris og vi yder professionel rensning af tagrende og nedløbsrør i Odense og hele Fyn.

Rensning Af Skjulte Tagrende

Vi kan rense skjulte tagrender eller indvendig tagrender som nogen kalder dem. Vi forskellige mundstykker som vi kan sætte på væres sugerør.

Hvorfor Rense Tagrende?

Der er mange gode grunde til hvorfor du bør rense dine tagrender minimum 1 gang pr. År. For F.eks for at undgår 

 • Frostskader på murværk
 • Øget slidtage på puds og maling
 • Gummipakninger nedbrydes og lækker
 • Beslag overbelastes med tiden af overfyldte tagrender

Undgå at dine tagrende frostspringer hvis der står meget vand i dem og det bliver utætte. Der er også meget andet der kan forsage tilstoppet tagrende som F.eks pinde fra en raket, eller legetøj som børn smide op på taget og sten som fuglende taber på taget.

Hvornår Bør Tagrenden Renses?

Det er ikke spørgsmål om hvornår, bare man gør det en gang om året. Mange tror at man kun bør rens af tagrende når bladene fra træerne er fladet. Men det er lige så vigtigt at om foråret efter alle vinterens storme, som har blæst skidt, mos og småkviste op på taget.

 • Forår, Det er en god ide at få renset alt sand, mudder og andet affald, der skylles af taget.
 • Sommeren, mange tænker ikke over at sommeren er go grobund for grå og småtræer i tagrenden, hvis der er sand og mudder i dine tagrender.
 • Efterår – Blade i tagrenden, kan blokere dine tagrender og de vil løber over og forvolde skade på din bolig.
 • Mindst 1 gang pr. år bør du få renset og efterset dine tagrender.

Priser, Tilbud Rens Af Tagrende

Vil du gerne vide hvad opgaven koster på forhånd, kan du få et Gratis prisoverslag for at få renset tagrender. I de fleste tilfælde priser prisen du får oplyst. Det der kan udløse lidt ekstra er at hvis der er noget vi ikke kan se på det kort hvor vi måler dine tagrende op på.

Det kan være der er græs eller anden bevoksning i tagrenden, eller bevoksning omkring tagrenden vi ikke kan se på luftfoto.

Vil du gerne have et fast Tilbud, vil det koste mindre gebyr der skal dækkes for den tid vi bruger på at komme og kigge på opgaven.

Rensning af tagrende i Odense. 

Vi køre i hele Odense kommune og renser tagrender, med vores special udstyr kan vi rense de fleste af de høje bygninger i Odense, faktisk kan vi gå helt op i 12 meters højde uden brug af lift, dette er med til at gøre at du som kunde vil få super skrap pris i forhold til hvis man skal rense fra lift. Med vores lille servicebil kan vi komme ind de fleste steder. Er det ikke muligt at have vores bil med, kan vi ta vores smarte rense anlæg med os hen til arbejdsstedet.

Rensning af Tagrende på hele Fyn

Vi renser tagrender over hele Fyn, i nogen områder kan der forkomme lidt ventetid, da i nogen områder måske vi ikke køre så meget, men dette vil du få oplyst, ved henvendelse.

Bevoksning nær dine Tagrende

Er der meget bevoksning nær dine tagrende, kan vi også tilbyde at beskære bevoksning i din have, du kan se mere om vores haveservice Tryk her

Hvornår skal du udføre tagrenderens

Hvornår du dine tagrender trænger til en tagrenderens, kommer an på om du vil have klippet renset 1 eller 2 gange på en sæson. Der er mange kunder der vælger at få renset i foråret og sidst på efteråret. På denne måde har du altid en rene tagrender.

Stoppet nedløbsrør

Har du et stoppet nedløbsrør, Har vi hos Michael Handyman mulighed for at suges dine rør rene. Som standart tjekker vi altid dine nedløb når vi kommer og renser dine tagrender.

Hvornår kan få du tagrenderens udført.

Vi kan tilbyde tagrenderens i januar, februar, marts, april, maj, juni, juli, august, september, oktober, november, december alt efter hvornår du ønsker at få udført tagrenderens.

Tagrenderens værktøj

Har altid det rette værktøj med ud til tagrenderens, Handymanden har udstyret iorden. Vi har alt det udstyr med vi skal bruge, vi har løbende får lavet en masse specielt værktøj til tagrenderens.

Vores faste Handyman har professionel udstyr til at Tagrendrens med, dine tagrender er i trygge hænder når de bliver renset vores professionelle Handyman.

Hjælp tagrenderens for private

Vores faste Handyman giver sig altid, tid til at lytte efter hvad dine behov er, så du får den rigtige hjælp til Tagrendrens. Det er altid den samme Handyman der kommer udføre Tagrenderens hos dig, for os er det vigtigt at du som kunde altid er tryg ved at have din havemand på besøg til Tagrendrens.

Tagrenderens

Tagrenderens er mødet med et beskidt og træls tidskrævende arbejder, som IKKE mange boligejer nyder.

Når Det kommer til rense tagrende er vi specialister. Vi udfører rensning af tagrende for Private, Erhverv, boligforeninger, institutioner.

Det behøver ikke være svært eller dyrt at sikre dit hus mod regnskyl. Tjek af tagrende og nedløb er alfa omega

Tagrenderens i Odense.

Vi køre i hele Odense kommune med Tagrenderens, med vores special udstyr kan vi rense de fleste af de høje bygninger i Odense, faktisk kan vi gå helt op i 12 meters højde uden brug af lift, dette er med til at gøre at du som kunde vil få super skrap pris på tagrenderens i forhold til hvis man skal rense fra lift. Med vores lille servicebil kan vi komme ind de fleste steder. Er det ikke muligt at have vores bil med, kan vi ta vores smarte rense anlæg med os hen til arbejdsstedet.

Rensning af tagrende med kunden i fokus

Hos Michael Handyman tilbyder vi alt inden for tagrenderens, og vi sørger altid for en grundig og professionel løsning. Det er din garanti for det bedst mulige resultat, når du lader os stå for rens af dine tagrender. Ingen opgave er for stor eller lille til os, så hvis du søger et professionelt firma til at klare tagrenderens af din bolig, kan du trygt lade os klare opgaven.

Hos os er du som kunde altid i centrum, og derfor tager vi til enhver tid udgangspunkt i dine ønsker og behov i forbindelse med tagrenderens. Det betyder også, at vi finder den bedst mulige løsning, der er tilpasset både dit hus og dine tagrender, så du kan være sikker på et godt resultat, når du lader os stå for tagrenderens.

Vi garanterer en effektiv tagrenderens, hvor vi samtidig sørger for at foretage tagrenderens på en skånsom måde. Med tagrenderens hos Michael Handyman kan du være sikker på et flot resultat, hvor tagrenderne holder sig pæne så længe som muligt.

Hvorfor vælge Michael Handyman?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman Fyn råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Vil du gerne have en pris Hurtig send da gerne en SMS, Send din adresse og hvor mange plan huset er i.

Ring eller SMS på: 20932926