fbpx

Få Rensning af Tagrende, så de er vedligholdt

Vi tilbyder Rensning af tagrende til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Haarby, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Assens, Haarby, Flemmeløse og omegn.

Ring  alle dage fra 8-21 på: 2093 2926

Beregn Din pris på rensning af tagrende

Få din helt egen Handyman til rensning af tagrende

Rensning Af Tagrende

Rensning af tagrender er mødet med et beskidt og træls tidskrævende arbejder, som IKKE mange boligejer nyder. 

Når Det kommer til rense tagrende er vi specialister. Vi udfører rensning af tagrende for Private, Erhverv, boligforeninger, institutioner.

Det behøver ikke være svært eller dyrt at sikre dit hus mod regnskyl. Tjek af tagrende og nedløb er alfa omega.

Hvor Højt Kan Vi?

Med vores Smarte Skyvac system kan vi rense tagrende op i 12 meters højde uden brug af lift.

Hvordan renser tagrende

Vi støvsuger dine tagrende med Nogle lange Kuldfiberrør og en stor støvsuger. Alt skidt bliver skidt og slam bliver suget op. Vi suger også ned i nedløbsrøret, for at sikre at der er fri passage ned.

Tagrenderenser Firma

Vi er et Handyman Virksomhed der levere tagrenderenser til konkurrencedygtig pris og vi yder professionel rensning af tagrende og nedløbsrør i Odense og hele Fyn.

Rensning Af Skjulte Tagrende

Vi kan rense skjulte tagrender eller indvendig tagrender som nogen kalder dem. Vi forskellige mundstykker som vi kan sætte på væres sugerør.

Hvorfor Rense Tagrende?

Der er mange gode grunde til hvorfor du bør rense dine tagrender minimum 1 gang pr. År. For F.eks for at undgår 

 • Frostskader på murværk
 • Øget slidtage på puds og maling
 • Gummipakninger nedbrydes og lækker
 • Beslag overbelastes med tiden af overfyldte tagrender

Undgå at dine tagrende frostspringer hvis der står meget vand i dem og det bliver utætte. Der er også meget andet der kan forsage tilstoppet tagrende som F.eks pinde fra en raket, eller legetøj som børn smide op på taget og sten som fuglende taber på taget.

Hvornår Bør Tagrenden Renses?

Det er ikke spørgsmål om hvornår, bare man gør det en gang om året. Mange tror at man kun bør rens af tagrende når bladene fra træerne er fladet. Men det er lige så vigtigt at om foråret efter alle vinterens storme, som har blæst skidt, mos og småkviste op på taget.

 • Forår, Det er en god ide at få renset alt sand, mudder og andet affald, der skylles af taget.
 • Sommeren, mange tænker ikke over at sommeren er go grobund for grå og småtræer i tagrenden, hvis der er sand og mudder i dine tagrender.
 • Efterår – Blade i tagrenden, kan blokere dine tagrender og de vil løber over og forvolde skade på din bolig.
 • Mindst 1 gang pr. år bør du få renset og efterset dine tagrender.

Priser, Tilbud Rens Af Tagrende

Vil du gerne vide hvad opgaven koster på forhånd, kan du få et Gratis prisoverslag for at få renset tagrender. I de fleste tilfælde priser prisen du får oplyst. Det der kan udløse lidt ekstra er at hvis der er noget vi ikke kan se på det kort hvor vi måler dine tagrende op på.

Det kan være der er græs eller anden bevoksning i tagrenden, eller bevoksning omkring tagrenden vi ikke kan se på luftfoto.

Vil du gerne have et fast Tilbud, vil det koste mindre gebyr der skal dækkes for den tid vi bruger på at komme og kigge på opgaven.

Rensning af tagrende i Odense. 

Vi køre i hele Odense kommune og renser tagrender, med vores special udstyr kan vi rense de fleste af de høje bygninger i Odense, faktisk kan vi gå helt op i 12 meters højde uden brug af lift, dette er med til at gøre at du som kunde vil få super skrap pris i forhold til hvis man skal rense fra lift. Med vores lille servicebil kan vi komme ind de fleste steder. Er det ikke muligt at have vores bil med, kan vi ta vores smarte rense anlæg med os hen til arbejdsstedet.

Rensning af Tagrende på hele Fyn

Vi renser tagrender over hele Fyn, i nogen områder kan der forkomme lidt ventetid, da i nogen områder måske vi ikke køre så meget, men dette vil du få oplyst, ved henvendelse.

Bevoksning nær dine Tagrende

Er der meget bevoksning nær dine tagrende, kan vi også tilbyde at beskære bevoksning i din have, du kan se mere om vores haveservice Tryk her

SKYCAM™ TRÅDLØS KAMERASYSTEM

Vi har monteret SKYCAM på vores udstyr. Er specifikt designet til at arbejde udendørs i barske omgivelser.

Vi kan både tage billeder og optage video af dine rensning af dine tagrende

Nøglefunktioner:

 • Dokumentation af det udførte arbejde
 • Sikre at vi får det hele med
 • Night vision

Års Erfaring

Opgaver hvert år

Tilfredse Kunder

Kopper Kaffe

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

Hvad kan vi hjælpe med

Her kan du se et udpluk af nogle af de opgaver vi kan hjælpe med, du er altid velkommen til at høre os, om vi kan hjælpe dig med din opgave.

F.A.Q

✔️Hvordan får jeg et Prisoverslag?

Du sender navn, adresse og telefonnummer, med oplysning til kontakt@michaelhandymanfyn.dk, eller benyt en af vores Kontakt – formularen, Du også meget velkommen til at sende SMS, så kontakter vi dig og aftaler en tid.

✔️Hvor ofte bør tagrenden renses?

Rensning af tagrenderne i det tidlige forår vil sikre korrekt strømning, hvilket minimerer risikoen for rust og vægtskader i regntiden. Når rensning af tagrender i begyndelsen af efteråret sikrer bladene stadig tørre, hvilket minimerer risikoen for muggsopbygning. Når der sker nedbør, vil vandet flyde frit gennem rennen og ind i nedløbsrøret, hvilket sikrer ringe eller ingen beskadigelse af tagrennen. Vent ikke med at få renserne renset kun en gang om året. Minimal rengøring sikrer, at små dyr, som egern og fugle, har haft tid til at hekke sig mellem affaldet og efterlade deres klynge i tagrenden. Tilstedeværelsen af organisk stof og vand fører til dannelse af skimmelsvamp, hvilket bidrager til den yderligere tilstopning af tagrensesystemet. Vores teknikere håndtager alt tagrendefrit og kontrollerer alle nedture for at sikre korrekt vandstrøm til nedløbet.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Når vi har renset dine tagrender, kan aftale et sted hvor vi kan lægge dit tagrendeaffald eller vi skal smide det i skaldespanden.

Tagrendeaffaldet er godt som kompost i din have.

Vi kan tilbyde at tage affaldet med os, dette vil dog koste ekstra.

 

 

✔️Ekstra tagrende, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Husk vi giver Nabo rabat

Husk på vi giver nabo Rabat, er flere naboer der bestiller tagrenderensning på samme tid giver der en kontant Rabat.

✔️ Hvor højt kan vi gå op?

Der må max være 12meter op til tagrenden, vi bruger ikke lift, så der bliver ikke skader på græsplæne m.m

✔️ Rensning af tagrende Priser

Rensning af tagrende pris

Prisberegneren på vores side er ikke et tilbud men et vejledende pris så du kan få en ide om hvad opgaven kan koste hos dig.

Vejledende pris. Vær obs på, hvis der er træer, græs i tagrenden eller andet der besværliggøre arbejdet kan prisen ændres.

Der gives naborabat, hvis i er flere på samme vej der slår jeg sammen og bestille tid på samme tidspunkt.

Har du mange meter, eller ved du ikke hvor mange du har, kan du kontakte os med din adresse, så måler vi dit hus og regner en pris til dig.

Erhverskunder, herunder  andels-, ejerboligforeninger, boligselvskaber som har mange meter, Kontakt os for at få en pris.

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave. Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay eller kontant når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for Erhverv kan ske via bankoverførelse netto 8 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email som

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

✔️ Byer vi udføre opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer. 

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemmeløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Indhent Pris Nu?

3 + 10 =

Anmeldelser

“Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Michael Handyman. Han er utrolig behagelig at arbejde sammen med og det er et professionelt og gennemført stykke arbejde han leverer.

Han kommer med mine varmeste anbefalinger”  

Kirsten

Efter at have gået og “bøvlet” med alle de ting jeg ikke kunne lave, efter en flytning, kom Henrik og ordnede det hele. Både ordentligt, forsvarligt og hurtigt.
Tusind tak Michael Handyman, du har lettet mig og nu kan jeg komme videre med mit liv.

Irene

Michael hjalp os med flere forskellige ting i lejligheden: opsætning af en lampe, opsætning af et skab på badeværelse, satte rullegardin op og skruede løse elkontakter fast. Michael er meget venlig og effektiv og laver et virkelig godt og professionelt stykke arbejde. Vi mangler stadig en del ting, så har aftalt at han kommer igen.

David

Hvorfor vælge Michael Handyman?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman Fyn råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Vil du gerne have en pris Hurtig send da gerne en SMS, Send din adresse og hvor mange plan huset er i.

Send Gerne SMS: 2093 2926

Ring imellem 8-21 alle dage