Seniorservice

Vi tilbyder Seniorservice til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Assens, Haarby, Flemmeløse og omegn.

Års Erfaring

Opgaver hvert år

Tilfredse Kunder

Kopper Kaffe

Få din helt egen Handyman

Hos Michael Handyman Fyn hjælper dig som seniorer med forskellige opgaver i dit hjem. Vi ved, at behovet for den enkelte senior er meget forskelligt alt afhængigt af personen.

Vi tilbyder forskellige former for Havearbejde, Reparationer, Handymanopgaver. Vi udfører arbejdet med et fokus på, at der skal være en tillidsfuld og tryg relation mellem dig og Michael Handyman, Vi lægge vi stor vægt på, at du som kunde altid skal føle dig godt tilpas med at have os på besøg i dit hjem imens din opgave bliver udført.

Vi kan hjælpe dig med stort og småt, Vi står altid klar med et smil og er klar på at hjælpe dig med en Praktisk opgaver.

 

 

Opsætning af Lamper

Vi har stor erfaring med at opsætte lamper op på vægge og loft. VI har monteret lamper lige fra en billig Ikea lampe til den dyre designer lampe.

Ophængning af hylder

Hylder er dejligt at have, Vi er super gode til at sætte hylder op, Vi har efter hånden prøvet at montere mange forskellige hylder, Vi kan også tilbyde at tilpasse en hylde efter mål. 

Samling af Møbler

Har du lige købt et nyt, skab, sofa eller et andet skønt møbel. Vi kommer gerne og hjælper dig med at samle dit nye møbel

Toilet der Løber?

Har du et toilet der står og løber, hos Michael Handyman kan vi tilbyde dig at skifte indmad i dit toilet eller skifte hele toilettet. 

amatur & vandhane

Har du et Amatur/vandhane der står og løber eller bare trænger til et nyt design, kan vi tilbyde at skifte dit gamle amatur uf til et smart nyt et.

Kørelse af affald

Er bunkerne med aviser eller andet affald ved at vokser dig over hovedet, eller skal du have tømt en lejlighed efter dødsbo, eller fraflytning af lejlighed. Tilbyder vi at klare det for dig.

Billeder Pynter?

Har du nogle billeder du gerne vil have hængt op, kan vi hjælper med at få dem op, her vil det være en fordel at vi samarbejder og finder den helt rigtig plads

omrokering?

Er du lige flyttet og fik du ikke placeret dine møbler det rigtige sted første gang, kan Michael Handyman Fyn hjælpe dig med at flytte rundt så det kommer til at passe rigtigt

mekanik.

Har du noget mekanik der driller, som du gerne vil have at vi kigger på, vi har mulighed for at løse opgaver knækket snor i en plæneklipper, eller et reservehjul på bilen der skal skiftes. Hold dig ikke tilbage og spørge når vi er hos dig. 

Klip af Hæk

Hos Michael Handyman Fyn kan vi tilbyde at klippe din hæk og fjerne hækaffaldet. Vi er professonelt udstyr, så din hæk kan komme i topform.

Beskæring af træer.

Er dine træer i haven ved at blive for store, kan vi hos Michael Handyman hjælpe med at beskære dine træer og bortskaffe grenaffaldet. 

Græsslåning

Har du ikke tid eller mulighed til at slå græset, Vi kan tilbyde at lave en fast aftale, så vi kommer og slår din græse når du ønsker det. Om det er hver 7 dag eller 14 dag er en smagssag

Fjernelse af ukrudt?

Er ukrudet ved at tage over og har du opgivet at gøre noget ved det, kan Michael Handyman Fyn hjælpe dig med at få det flotte og velplejet bede tilbage.

Træfældning

Har du nogle træer og buske du gerne vil af med, kan Michael Handyman Fyn fælde dine træer og buske du gerne vel af med.

Kørelse af affald

Har du fået for stor en bunke haveaffald, kan Michael Handyman Fyn hjælpe dig med at køre dit affald på genbrugspladsen.

Kontakt Michael Handyman via Mail

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi beder mulighed for at give det rigtige svar første gang.

Hvad kan vi hjælpe med

Her kan du se et udpluk af nogle af de opgaver vi kan hjælpe med, du er altid velkommen til at høre os, om vi kan hjælpe dig med din opgave.

montering af philips hue i lamper

Hos Michael handyman kan vi Hjælpe dig hænge dine lamper op, nye som gamle. Hos os er det ikke noget krav at vi skal komme med lamperne, du finder bare den lampe du ønsker og så kommer for og montere den for dig. 

Svævehylder i massiv træ

Hos Michael Handyman kan vi sætte alle slags hylder op, Vi altid bredt udvalg af skruer plugs med i bilen, så vi er altid parat til sætte din hylde op.

samling af skab Hos Michael Handyman kan vi hjælpe dig med at få samlet dit møbel, vi har stor erfaring med samling af møbler. samler alle slags møbler. Har du ikke selv mulighed for at Hente dit nye møbel, kan vi også tilbyde at vi henter det og tager det med.

før og efter af montering af køkken amatur Har du et amatur der er trænger til og blive skiftet, kan vi let skifte til en ny og beder model. Vi kan tilbyde at vi kommer med et amatur eller du kan også finde et selv som du ønsker at få monteret.

F.A.Q

Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

Har du et spørgsmål?

Anmeldelser

“Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Michael Handyman. Han er utrolig behagelig at arbejde sammen med og det er et professionelt og gennemført stykke arbejde han leverer.

Han kommer med mine varmeste anbefalinger”  

Kirsten

Efter at have gået og “bøvlet” med alle de ting jeg ikke kunne lave, efter en flytning, kom Henrik og ordnede det hele. Både ordentligt, forsvarligt og hurtigt.
Tusind tak Michael Handyman, du har lettet mig og nu kan jeg komme videre med mit liv.

Irene

Michael hjalp os med flere forskellige ting i lejligheden: opsætning af en lampe, opsætning af et skab på badeværelse, satte rullegardin op og skruede løse elkontakter fast. Michael er meget venlig og effektiv og laver et virkelig godt og professionelt stykke arbejde. Vi mangler stadig en del ting, så har aftalt at han kommer igen.

David

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at ringe i dagtimerne, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring til mig på: 2093 2926