Rensning af Tagrender

Vi tilbyder Rensning af tagrender til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Assens, Haarby, Flemmeløse og omegn.

Få din helt egen Handyman til rensning af tagrender

Rensning af tagrender er mødet med et beskidt og træls tidskrævende arbejder, som IKKE mange boligejer nyder. Vi tilbyder rensning af tagrender, så du ikke behøver at klatre op i stiger og gøre dine hænder beskidte. Ikke mere at bede naboen eller din mand om at rense tagrenderne og håbe, at de ikke falder. Ring til os, så får vi det gjort hurtigt og effektivt. Både huse og virksomheder kan drage fordel af tagrenderensning. Hold dig selv og familiemedlemmer i sikkerhed; lad os gøre arbejdet for dig, vi klare det jorden, til en fordelagtig Pris hvor alle kan være med.

Det kan være dejligt at slappe af med en Kop varmt at drinkke mens du lytter til regnen udenfor. Det er dog en helt anden oplevelse at se udenfor kun for at se regnvand flyde over kanten af tagrenden. Rensning af tagrenden er en uundgåelig, tidskrævende og fysisk udfordrende opgave som mange glemmer før vandet løber over.

Hvis der ikke rengøres årligt, Kan tagrender blokeres, og dette vil få dem til at løbe over og kan ende i uundgåeligt resultere i dyre reparationer.

Du er måske ikke engang opmærksom, da overløbet kan komme over bagsiden af ​​tagrenden og løber ind i tagskægget og ned ad muren, og med tiden kan dette forårsage:

 

– Frostskader på murværk
– Øget slidtage på puds og maling
– Gummipakninger nedbrydes og lækker
– Beslag kan overbelastes med tiden
– Fulde tagrender kan få dine tagrender til at hænge på grund af vægten.

 

Vi bruger den nyeste teknologi, et jordbaseret kraftfuldt vakuumsystem med høj rækkevidde, som er specifikt designet til at nå op i dine tagrenner og suge ud alt affald og vækst, rydde blokeringer med lethed og efterlade dine tagrender rene.

Vi udføre renening aftagrender fra jorden, og derfor minimeres der risiko for skader på tagrender, da vi ikke bruger stiger.

SKYCAM™ TRÅDLØS KAMERASYSTEM

Vi har monteret SKYCAM på vores udstyr. Er specifikt designet til at arbejde udendørs i barske omgivelser.

Vi kan både tage billeder og optage video af dine rensning af dine tagrender

Nøglefunktioner:

  • Dokumentation af det udførte arbejde
  • Sikre at vi får det hele med
  • Night vision

Års Erfaring

Opgaver hvert år

Tilfredse Kunder

Kopper Kaffe

Få en pris nu

På rensning af dine tagrender

Brug denne kontaktformular. Og du får et svar tilbage på SMS

Hvad kan vi hjælpe med

Her kan du se et udpluk af nogle af de opgaver vi kan hjælpe med, du er altid velkommen til at høre os, om vi kan hjælpe dig med din opgave.

F.A.Q

✔️Hvordan får jeg et Prisoverslag?

Du sender navn, adresse og telefonnummer, med oplysning til kontakt@michaelbalkemose.dk, eller benyt en af vores Kontakt – formularen, Du også meget velkommen til at sende SMS, så kontakter vi dig og aftaler en tid.

✔️Hvor ofte bør tagrenden renses?

Rensning af tagrenderne i det tidlige forår vil sikre korrekt strømning, hvilket minimerer risikoen for rust og vægtskader i regntiden. Når rensning af tagrender i begyndelsen af efteråret sikrer bladene stadig tørre, hvilket minimerer risikoen for muggsopbygning. Når der sker nedbør, vil vandet flyde frit gennem rennen og ind i nedløbsrøret, hvilket sikrer ringe eller ingen beskadigelse af tagrennen. Vent ikke med at få renserne renset kun en gang om året. Minimal rengøring sikrer, at små dyr, som egern og fugle, har haft tid til at hekke sig mellem affaldet og efterlade deres klynge i tagrenden. Tilstedeværelsen af organisk stof og vand fører til dannelse af skimmelsvamp, hvilket bidrager til den yderligere tilstopning af tagrensesystemet. Vores teknikere håndtager alt tagrendefrit og kontrollerer alle nedture for at sikre korrekt vandstrøm til nedløbet.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Når vi har renset dine tagrender, kan aftale et sted hvor vi kan lægge dit tagrendeaffald eller vi skal smide det i skaldespanden.

Tagrendeaffaldet er godt som kompost i din have.

Vi kan tilbyde at tage affaldet med os, dette vil dog koste ekstra.

 

 

✔️Ekstra tagrender, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Husk vi giver Nabo rabat

Husk på vi giver nabo Rabat, er flere naboer der bestiller tagrendrensning på samme tid giver der en kontant Rabat.

✔️ Hvor højt kan vi gå op?

Der må max være 12meter op til tagrenden, vi bruger ikke lift, så der bliver ikke skader på græsplæne m.m

✔️ Priser

Vi synes selv, at det er en fair pris for at have adgang til serviceydelser, der matcher vores høje standart og kvalitet, som normalt har væsentligt højere omkostninger. Eller som storinvestoren Warren Buffet udtrykker det: ”Prisen er det, man betaler. Værdien er det, man får.”

ingen opgave er ens — og derfor er prisen det heller ikke… Og derfor kan vi ikke give en standardpris på en opgave. Du kan derfor altid  et Rigtig godt tilbud på din opgave… Du kan forvente at få udarbejdet en Rigtig god pris på opgave – en pris som du vil blive overrasket over…

Faste lave priser

Nogle kunder er meget fokuserede på at få faste priser for større tryghed i budgettet og bedre overblik. Vi giver gerne faste priser, men så kræver det at vi aftaler vilkår og kravspecifikationer på opgaven – så vi har konkrete og faste forudsætninger for at kalkulere dit tilbud. Aftalens krav & vilkår gælder begge parter. Viser det sig, at forudsætningerne alligevel ændres, så får du besked om at det aftalte budget ikke kan overholdes – FØR det overskrides.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay eller kontant når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email som

Indhent Pris Nu?

7 + 3 =

Anmeldelser

“Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Michael Handyman. Han er utrolig behagelig at arbejde sammen med og det er et professionelt og gennemført stykke arbejde han leverer.

Han kommer med mine varmeste anbefalinger”  

Kirsten

Efter at have gået og “bøvlet” med alle de ting jeg ikke kunne lave, efter en flytning, kom Henrik og ordnede det hele. Både ordentligt, forsvarligt og hurtigt.
Tusind tak Michael Handyman, du har lettet mig og nu kan jeg komme videre med mit liv.

Irene

Michael hjalp os med flere forskellige ting i lejligheden: opsætning af en lampe, opsætning af et skab på badeværelse, satte rullegardin op og skruede løse elkontakter fast. Michael er meget venlig og effektiv og laver et virkelig godt og professionelt stykke arbejde. Vi mangler stadig en del ting, så har aftalt at han kommer igen.

David

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Vil du gerne have en pris Hurtig send da gerne en SMS, Send din adresse og hvor mange plan huset er i.

Send Gerne SMS: 2093 2926