Skal du have udført

Tagrens & Tagmaling

 [Denne side har reklamer og sponsorerede Indhold på siden]

Skal du have den rigtige pris?

Få gratis og uforpligtende Tajtjek – klik her

 [Dette side har reklamer og sponsorerede Indhold på siden]

"

Scroll Down

Hvordan udføres Tagrens og tagmaling

Det starter med grundig rens

Er dit tag fyldt med mos, alger og lav? Så er det på tide at få renset dit tag og fjerne væksten for at stoppe nedbrydningen. 

Så skal taget tørre

Efter en professionel tagrens skal taget have tid til at tørre og genoprette sin optimale tilstand.

Så skal taget males

Få dit tag malet i en farve efter dit helt eget personlige valg. Vi har mange flotte farver på tagmaling

Om Tagrens & tagmaling

tagrens tagmaling

For at sikre et holdbart resultat og beskytte dit tag, anbefaler vi at slutbehandle det med enten maling eller imprægnering. Vi giver dig grundig vejledning i, hvad der er bedst for dit tag. Vores erfarne team er specialiseret i tagrens og tagmaling, og vi har over 10 års erfaring. 

tagmaling rød

No Project Too Big Or Too Small

tagmaling (1)
"

Scroll Down

Years Established

Completed Projects

Happy Clients

How It Work

Efter en grundig rens og gennemgang af dit tag er det nu klar til den sidste behandling. Hos Michael Handyman tilbyder vi en professionel sprøjtemaling af taget med to lag diffusionsåben maling. Dette betyder, at dit tags slidlag bliver tykkere end normalt, hvilket forlænger dets levetid. Vi er også omhyggelige med at håndmale kanter og svært tilgængelige steder med pensel og rulle for at sikre et ensartet og smukt resultat. Få gratis og uforpligtende Tajtjek og få professionel vurdering af dit tag- klik her

Vi har over 10 år erfaring med Tagrens og Tagmaling

professionel tagrens

Skal du have den rigtige pris

få tilbud påtagmaling

Vælg farve der passer dig

Du kan selv vælge den farven af tagmaling til dit tag. 

tagrens tagmaling

Ny maling til dit tag

Vi er eksperter i tagmaling og tilbyder vores tjenester til dig, hvis dit tag er i en fornuftig stand og giver værdi. Vi bruger kun tagmaling af høj kvalitet, som vi kan stå inde for.

"Effektivt og omhyggeligt udført arbejde. Vores professionelle team tager sig af alle detaljer. Tagrensning med fokus på kvalitet. Vores mål er at levere tilfredshed. Få et tilbud i dag!"

"Michael Handyman - Din pålidelige partner for friske fyre med godt humør og hurtig service i håndteringen af dit tag!"

"Imponerende Tagrens og Tagmaling hos Michael Handyman"

“Få det smukkeste tag med professionel tagrens fra Michael Handyman. Vores erfarne team fjerner effektivt mos fra dit tag, så det stråler året rundt.”

“Hos Michael Handyman tilbyder vi hurtige svar og tilbud på tagrens og tagmaling. Vores erfarne team leverer flotte resultater uden svineri.”

“Tagmaling forlænger dit tags levetid og forbedrer udseendet. Vores erfarne tagmalingseksperter tilbyder professionel og omhyggelig tagmaling i høj kvalitet.” 

Skal du have nyt tag eller renoveres?

Når du overvejer at renovere dit tag, er det vigtigt at tænke på, om det er nødvendigt at udskifte det helt. Det afhænger af, hvor længe du vil vente med at håndtere udgiften. Hvis dit tag er gammelt og viser tydelige tegn på slid gennem mange år, bør du overveje at skifte det helt ud.

Hvad koster rensning og maling af tag?

Hvis du har et tag på omkring 100 kvadratmeter, kan det kræve en opfriskning med tagrens og tagmaling. Men hvad kan du forvente at betale for sådan en tjeneste? Generelt varierer priserne for tagmaling og tagrensning afhængigt af forskellige faktorer, såsom størrelsen på taget og hvor meget arbejde, der skal udføres. I gennemsnit kan du dog forvente at betale et sted mellem 10000 og 19000 kr., inklusive moms. Selvom det kan synes som en stor investering, kan det forlænge tagets levetid, forbedre dets udseende og øge værdien af dit hjem. Så hvis du overvejer tagrens og maling af dit tag, kan det betale sig at investere i en professionel tjeneste.

Kan man selv rense og male sit tag?

Det er en udfordrende opgave at rense og male et tag, men det kan sagtens gøres selv, hvis man har tålmodighed og de rigtige materialer til rådighed. Til et parcelhus på 150 m2 kan man forvente at skulle bruge omkring 5.000-6.000 kr. på materialer til rens og maling af taget. Det er en god investering, da et nyt tag kan blive en dyr affære, og ved at vedligeholde det eksisterende tag kan man sikre, at det holder i mange år fremover. Det er vigtigt at gøre arbejdet grundigt og efter alle forskrifter, så man er sikker på at have et smukt og solidt tag, der kan beskytte huset mod vind og vejr.

Kan man male et asbesttag?

Mange husejere er i tvivl om, hvorvidt det er lovligt og sikkert at male deres asbestholdige eternitplader. Svaret er klart og tydeligt – ja, man kan male sit asbesttag, og det er endda en god ide at gøre det. Ved rensning og maling af taget kan man forlænge dets levetid i mange år. Asbesttaget er kendt for at være stærkt og holdbart, men det kræver også korrekt vedligeholdelse. Tagrensning og maling kan hjælpe med at beskytte taget mod elementerne og forlænge dets levetid. Det er vigtigt at følge sikkerhedsreglerne, når man renser og maler sit tag, og at vælge den rette maling og metode. Derfor anbefaler vi altid at konsultere en professionel, før man går i gang med et større projekt som dette.

Hvad koster det at få malet tag pr. m2

Når det kommer til vedligeholdelse af dit tag, er det vigtigt at overveje både tagrens og maling af taget. Prisen på tagmaling ligger typisk omkring 150 kroner per kvadratmeter tag, hvilket er en vigtig faktor at tage i betragtning. Det er værd at bemærke, at maling af taget ikke blot giver en fornyet æstetisk skønhed til dit hjem, men det kan også beskytte taget mod skybrud og andre vejrforhold i årene fremover. Ved at investere i vedligeholdelse af dit tag, kan du sikre, at dit hjem forbliver komfortabelt og sikkert i mange år fremover.

Er tagrensning en god ide?

Tagrensning og algebehandling er afgørende for at vedligeholde dit tag. Mos og alger kan ødelægge dit tag, og det kan også blive beskadiget af vind og vejrforhold. Ved at rense dit tag fjerner du mos og alger, hvilket beskytter det mod skader.

Tagrens med op til 8 års garanti

Processen ved påbegyndelse af tagrens
Før vi går i gang med tagrensningen, foretager vi en grundig gennemgang af dit tag for at identificere eventuelle defekter, der skal tages højde for. Det kan f.eks. være beskadigede tagplader eller taghætter. Vi anbefaler at gennemgå taget i forbindelse med tilbudsgivning for at undgå ubehagelige overraskelser under arbejdet. Mindre defekter kan repareres efter aftale, men hvis der er behov for mere omfattende arbejde, har vores erfarne tømrer ekspertisen til at udføre det. Prisen er konkurrencedygtig og vil blive inkluderet i det samlede tilbud, vi giver dig for opgaven.
Hvad koster en tagrens
Søger du information om vores Tagrens pris? Hos Michael Handyman er vi dedikerede til at give dig alle de nødvendige oplysninger om vores konkurrencedygtige priser på Tagrens. Vi har udarbejdet en detaljeret prisliste, som inkluderer alt fra kørsel, opsætning af udstyr til oprydning. Tagrens er en essentiel del af vedligeholdelsen af dit tag, og hos os får du ikke bare en professionel og pålidelig service, men også en fair pris. Hvis du ønsker at lære mere om, hvordan tagrens foregår, hvilke typer tag vi kan rense, og endda se før- og efterbilleder, så er vores dedikerede side om Tagrens det rette sted for dig. Udover vores tagrens service tilbyder vi også tagmaling, så du kan give dit tag et nyt og frisk udseende. For at få en specifik pris for en tagrens til netop dit tag, kan du bestille et uforpligtende tilbud, hvor vi udspecificerer prisen til dig. Vores mål er at sikre, at du får den bedste service og kvalitet til en rimelig pris, så tøv ikke med at kontakte os. Hos Michael Handyman er vi her for at hjælpe dig med alle dine tagrens og tagmaling behov.
Servicebehandling af tag efter tagrens

Efter du har fået udført en Tagrens hos Michael Handyman, er det afgørende at give dit tag den nødvendige servicebehandling for at bevare dets flotte udseende hele året rundt. Vores årlige servicebesøg tilbyder en omfattende kvalitetskontrol af dit tag og efterfølgende en effektiv vedligeholdelsesbehandling ved brug af den godkendte Neutralon-algebehandling. Dette forhindrer alge-, mos- og lavvækst samt sikrer, at dit tag forbliver smukt i mange år fremover. Med mere end 10 års erfaring inden for tagrens og tagmaling kan du trygt stole på os til at tage hånd om dine tags behov. Bestil dit servicebesøg i dag og få et tag, der stråler året rundt.

Tagrens - sådan forgår det

Når vi sammen har fundet den bedste løsning for en Tagrens hos dig og aftalt tidspunktet for udførelse, er vi klar til at begynde. En Tagrens vil i de fleste tilfælde består af 5 trin, hvoraf de første 3 (Opmåling og Prøverens, Rensning og Algebehandling) foregår på dagen. Imprægnering eller maling af tag foregår typisk dagen efter (Tagarealet skal være tørt). Vores fremgangsmåde er følgende: 1. Opmåling og Prøverens af Tag 2. Tagrens 3. Algebehandling af Tag 4. Imprægnering af Tag eller Maling af Tag 5. Oprydning og Garanti. Hos Michael Handyman er vi dedikerede til at give dig alle de nødvendige oplysninger om vores konkurrencedygtige priser på Tagrens. Vi har udarbejdet en detaljeret prisliste, som inkluderer alt fra kørsel, opsætning af udstyr til oprydning. Tagrens er en essentiel del af vedligeholdelsen af dit tag, og hos os får du ikke bare en professionel og pålidelig service, men også en fair pris. Bestil dit uforpligtende tilbud i dag, og lad os tage os af dine tagrens og tagmaling behov. Vi har over 10 års erfaring inden for tagrens og tagmaling, så du kan trygt stole på os til at tage hånd om dine tags behov. Hos Michael Handyman er vi her for at hjælpe dig med at få den bedste service og kvalitet til en rimelig pris. Kontakt os i dag og få et tag, der stråler året rundt.

Skal du have en go vejledning

få gratis tagtjek nu