fbpx

Handyman på Fyn

Vi tilbyder Tømrer og Snedker service til kunder i Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Odense, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Assens, Haarby, Flemmeløse og omegn.

Ring alle dage fra 8-21 på: 2093 2926

Få din helt egen Handyman

Vi kan hjælpe med stort og småt, Vi står altid klar med et smil og er klar på at hjælpe dig med en Praktisk opgaver.

Hos Michael Handyman Fyn lægge vi stor vægt på, at du som kunde altid skal føle dig godt tilpas med at have os på besøg i dit hjem imens din opgave bliver udført.

Opsætning af Lamper

Vi har stor erfaring med at opsætte lamper op på vægge og loft. VI har monteret lamper lige fra en billig Ikea lampe til den dyre designer lampe.

Ophængning af hylder

Hylder er dejligt at have, Vi er super gode til at sætte hylder op, Vi har efter hånden prøvet at montere mange forskellige hylder, Vi kan også tilbyde at tilpasse en hylde efter mål. 

Samling af Møbler

Har du lige købt et nyt, skab, sofa eller et andet skønt møbel. Vi kommer gerne og hjælper dig med at samle dit nye møbel

Toilet der Løber?

Har du et toilet der står og løber, hos Michael Handyman kan vi tilbyde dig at skifte indmad i dit toilet eller skifte hele toilettet. 

amatur & vandhane

Har du et Amatur/vandhane der står og løber eller bare trænger til et nyt design, kan vi tilbyde at skifte dit gamle amatur uf til et smart nyt et.

Kørelse af affald

Er bunkerne med aviser eller andet affald ved at vokser dig over hovedet, eller skal du have tømt en lejlighed efter dødsbo, eller fraflytning af lejlighed. Tilbyder vi at klare det for dig.

Billeder Pynter?

Har du nogle billeder du gerne vil have hængt op, kan vi hjælper med at få dem op, her vil det være en fordel at vi samarbejder og finder den helt rigtig plads

omrokering?

Er du lige flyttet og fik du ikke placeret dine møbler det rigtige sted første gang, kan Michael Handyman Fyn hjælpe dig med at flytte rundt så det kommer til at passe rigtigt

mekanik.

Har du noget mekanik der driller, som du gerne vil have at vi kigger på, vi har mulighed for at løse opgaver knækket snor i en plæneklipper, eller et reservehjul på bilen der skal skiftes. Hold dig ikke tilbage og spørge når vi er hos dig. 

Kontakt Michael Handyman via Mail

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi beder mulighed for at give det rigtige svar første gang.

Hvad kan vi hjælpe med

Her kan du se et udpluk af nogle af de opgaver vi kan hjælpe med, du er altid velkommen til at høre os, om vi kan hjælpe dig med din opgave.

montering af philips hue i lamper

Hos Michael handyman kan vi Hjælpe dig hænge dine lamper op, nye som gamle. Hos os er det ikke noget krav at vi skal komme med lamperne, du finder bare den lampe du ønsker og så kommer for og montere den for dig. 

Svævehylder i massiv træ

Hos Michael Handyman kan vi sætte alle slags hylder op, Vi altid bredt udvalg af skruer plugs med i bilen, så vi er altid parat til sætte din hylde op.

samling af skab Hos Michael Handyman kan vi hjælpe dig med at få samlet dit møbel, vi har stor erfaring med samling af møbler. samler alle slags møbler. Har du ikke selv mulighed for at Hente dit nye møbel, kan vi også tilbyde at vi henter det og tager det med.

før og efter af montering af køkken amatur Har du et amatur der er trænger til og blive skiftet, kan vi let skifte til en ny og beder model. Vi kan tilbyde at vi kommer med et amatur eller du kan også finde et selv som du ønsker at få monteret.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️Hvad kan jeg betale med?

Hos Michael Handyman Fyn skal der afregnes efter udført arbejde, der gives ikke kredit. Der kan betales med Kontant, MobilePay, Visa og mastercard.

✔️Priser

Priser

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay eller kontant når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for Erhverv kan ske via bankoverførelse netto 8 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email som

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

Har du et spørgsmål?

Anmeldelser

“Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Michael Handyman. Han er utrolig behagelig at arbejde sammen med og det er et professionelt og gennemført stykke arbejde han leverer.

Han kommer med mine varmeste anbefalinger”  

Kirsten

Efter at have gået og “bøvlet” med alle de ting jeg ikke kunne lave, efter en flytning, kom Henrik og ordnede det hele. Både ordentligt, forsvarligt og hurtigt.
Tusind tak Michael Handyman, du har lettet mig og nu kan jeg komme videre med mit liv.

Irene

Michael hjalp os med flere forskellige ting i lejligheden: opsætning af en lampe, opsætning af et skab på badeværelse, satte rullegardin op og skruede løse elkontakter fast. Michael er meget venlig og effektiv og laver et virkelig godt og professionelt stykke arbejde. Vi mangler stadig en del ting, så har aftalt at han kommer igen.

David

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at ringe i dagtimerne, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring til mig på: 2093 2926

Ring imellem kl. 8-21 alle dage