fbpx

Træfældning & topkapning i Nyborg

Vi tilbyder træfældning & topkapning til kunder i Nyborg og omegn.

Få din helt egen Skovhugger på besøg

Træfældning af træer i Nyborg

Hos Michael Handyman tilbyder vi også træfældning af træer, til både privat og erhverv på hele Fyn. Vi har mange års erfaring med både træfældning af træer, hvorfor vi blandt andet tilbyder træfældning af frugttræer, træfældning af bøgetræer, birketræer samt mange andre typer af træer. Så hvis du står med en træfældningsopgave, kan du trygt lægge opgaven i vores hænder. Vi garanterer en professionel løsning hver gang – hvad end det drejer sig om Træfældning af træer.

vi sørger altid for en grundig og professionel løsning. Det er din garanti for det bedst mulige resultat, når du lader os stå for fældning af træer. Ingen opgave er for stor eller lille til os, så hvis du søger et professionelt firma til at klare træfældning i din have, kan du trygt lade os klare opgaven.

Hos os er du som kunde altid i centrum, og derfor tager vi til enhver tid udgangspunkt i dine ønsker og behov i forbindelse med fældning af træer. Det betyder også, at vi finder den bedst mulige løsning, der er tilpasset din have, så du kan være sikker på et godt resultat, når du lader os stå for træfældning.

Vi garanterer en effektiv træfældning, hvor vi samtidig sørger for at foretage træfældning på en skånsom måde. Med træfældning hos Michael Handyman kan du være sikker på et godt resultat

Fældning af træer med omhu

På et eller andet tidspunkt har langt de fleste haver brug for fælde træer, og hvis du gerne vil være sikker på et flot resultat, kan det være en rigtig god ide at lade en professionel stå for fælde dit træ. En faglig korrekt fældning af træer, træer er nemlig med til at sikre træets udtryk. Samtidig kan træfældning også være med til at forhindre ulykker, hvor døde grene eksempelvis knækker af.

Træfældning kan blandt andet være en fordel, hvis du gerne vil have mere lys i haven eller sætte gang i planternes blomstring. Samtidig kan eksempelvis beskæring af frugttræer være med til at sikre træets vitalitet, så du er sikker på sunde og smagfulde frugter. Dertil kommer også, at beskæring af æbletræer, pæretræer og andre frugttræer er med til at holde træet pænt og sundt, så det kan bære frugterne, og så der kommer nok lys til.

Forud for enhver type træfældning vurderer vi altid den enkelte træfældningsopgave, så vi sikrer et professionelt og fagligt korrekt resultat. Uanset om det er i forbindelse med træfældning  af bøgetræer eller en birketræ, så håndterer vi hvert træ med omhu og på en skånsom måde, så hverken angivelse tager skade, og let kan rydes op herefter. Med vores ekspertise og kompetencer inden for træfældning kan vi således sikre den rette løsning, hvor der tages højde for forhold såsom årstid, sort og træfældningsmetode.

Vi rådgiver gerne i fældning af træer i Nyborg

Uanset om det drejer sig om fældning af frugttræer, fældning af egetræer, fældning af bøgetræer eller en anden type træ, har vi den nødvendige viden og erfaring til at sikre dig den bedst mulige løsning, der samtidig er din garanti for et flot resultat. Vi står derfor også klar med gode råd om  træfældning, så du kan være sikker på at få det resultat, du går og drømmer om.

Ingen opgave i forbindelse med træfældning er ens, og derfor tilpasser vi altid fældning af træer til den enkelte opgave. Hvad end beskæring af træer kræver udtynding, træfældning eller en let beskæring, så finder vi den mest optimale løsning til din opgave. Idet enhver opgave varierer fra træfældning til træfældning, vil prisen således også være forskellig fra opgave til opgave. Uanset din opgave kan du være sikker på fældning af træer til priser, som alle kan være med på.

Skal vi også hjælpe dig med træfældning af træer? Så kontakt os på 20 93 29 26, så finder vi sammen en løsning til din opgave.

Træfældning

Hos Michael Handyman kan vi tilbyde at træfældning og fjerne affaldet. Vi er professonelt udstyr, så din have kan komme i topform.

Skygge

Er din træ blevet meget bred, Kan Michael Handyman beskære dit træ, så du slipper for meget skygge haven 

Højt træ

Har du en meget højt træ, ønsker du at den skal være lavere, kan Michael Handyman skære den ned i en højde der passer dig.

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedste tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

Træfældning

Træfældning pris 

Når vi skal beregne fældning af træer pris, er der mange faktorer der spiller ind, træer står ikke ens  på prisen på træfældning kan varier meget. Det kan være der skal bruges en lift for at skære dit træ ned eller at det skal topkappes ved at man klatre op i træet og saver det ned fra toppen. Topkaping og træfældning af lift er de dyreste måder at fælde et træ på.

Træbeskæring priser, træer over tid kan få brug for at få en beskæring, vi giver altid gode priser på beskæring af dit træ.

Pris på træfældning fra 100 kr pr. Meter + opstart 

Fældning af træer

Hos Michael Handyman har vi ansat nogle dygtige skovarbejder, som har mange års erfaring med træfældning. Vores medarbejder er altid opdateret med det nyeste udstyr og uddannelse. Vi går meget op i altid at følge med tiden, så du som kunde altid for den bedste service til den helt rigtige pris.

At fælde et træ er ikke noget alle bare lige kan gøre, det kræver mange års erfaring med fældning af træer, vores medarbejder har mange års erfaring, så du kan trygt lade os stå på træfældning hos dig. 

Topkapning

Topkapning af træer, er nogen gange nødvendig, hvis træet ikke er til at ligge ned i et stykke, Så kan vores medarbejder klatre op i træet og skære det ned fra toppen af. Topkapning kræver noget speciel udstyr til at klatre op i træet, og den motorsav man typisk bruger en lille let motorsav der kan betjenes med en hånd

Træfældning i Odense

I sæson køre vi flere dage fast om ugen i Odense, her vil det være muligt at vi kommer og fælder  Dit træ

Beskære dit træ

Har du en gammel trænger der trænger til nyt liv, kan det være en mulighed at beskære det, så den bliver nød til at skyde nye skud op, dette kan dog kun lade sig gøre med en hæk med et stærkt rodnet.

Træfældning Fyn

Vi Tilbyder træfældning i områder som Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Haarby, Flemmeløse og omegn.

Hvornår Træfældning?

Vi tilbyder træfældning i april, februar, maj oktober, marts, juni, juli, august, septemper alt efter hvornår du ønsker at få klippet din hæk.

Træfældning og topkaping

Vi udføre Træfældning og topkaping hele året. Du kan vælge at lave en fast aftale med os om Fælde dit træ hos dig, så skal du ikke hver år finde en ny til at fælde dine træer. Du vil hver år for en påmindelse inde vi kommer og udføre træfældning hos dig.

Træfældning og topkaping priser

Det kommer helt an på hvor stor dit træ du har der skal skæres og hvor sød den er og hvad for en type træ du har.  træfældnings priser er en vurderingssag, du er velkommen til at beregne træfældning priser på her på vores hjemmesiden eller kontakt Michael Handyman via mail eller ringe.

Træfældning

Vi kan tilbyde at træfældning til meget attraktiv priser, Ved at lade Michael Handyman klippe hæk hos dig, får du altid en hæk der ser flot ud når vi er færdig med af træfældning hos dig.

Hvornår vi skal fælde træer hos dig, er helt op til dig, hvis du bestille tid i god tid til træfældning så vil du i de fleste tilfælde få den tid der passer dig bedst muligt. 

Prisen på at Træfældning hos dig kommer helt an på hvor mange meter højt træ vi skal fælde hos dig.

Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

Træfældning Priser og tilbud

Priser

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Vi gør opmærksom på at hvis du får en pris på mail, sms eller andet hvor der ikke står det er en tilbud, er det et prisoverslag, da vi ikke har mulighed for at tjekke om du har givet os de rigtige informationer.

Hvis du ønsker et fast tilbud, skal vi i de fleste tilfælde ud og besigtige opgaven, og det vil medføre et gebyr på 550 kr inkl. hvis andet ikke er aftalt.

Vores beregner på vores hjemmeside er ikke et tilbud, men en anslået pris, så du nogenlunde ved hvad opgaven koster hos dig. 

Ønskes der er et tilbud, hvor vi skal ud og besigtige opgaven koster 550kr dette beløb vil blive fratrukket hvis du øsnker at gøre brug af tilbudet.

billig havemand odense

Vores havemand pris, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige havemand timepris.

havearbejde priser er den havemand timeløn vi tager for at hjælpe.

Træfældning tilbud

Vi giver gerne, men det kræver det er meget hæk der skal klippes, min 500m eller vil du få et prisoverslag hvor vi oplyser priser for hækklipning.

Vi tilbyder billig klipning af hæk, til en pris der er til at betale.

Prisen for hækklipning for bøgehæk og ligusterhæk

Træfældning meter pris

vi udføre mange træfældninger pr. år. Så vi har regnet nogle rigtig gode meterpriser for træfældniing. Vil du gerne have en pris på træfældning

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via bankoverførelse  når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

 

Byer vi udføre Opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer.

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.
Send mail 24/7!
Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller SMS på: 20932926