fbpx

Skal du have ny Træterrasse?

Vi tilbyder Montering opsætning af ny træterrasse til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Haarby.

Få din helt egen Handyman på besøg.

Træterrasse

Overvejer du at udskifte din gamle terrasse, eller drømmer du om en helt ny træterrasse, hvor du kan sidde og nyde de lune sommeraftener? Hos Michael Handyman kan vi hjælpe dig med at få den træterrasse, du drømmer om. Vi har mange års erfaring med opbygning af træterrasse, hvorfor du kan være helt sikker på, at vi også kan hjælpe dig med at få lagt en ny træterrasse, der lever op til dine ønsker og behov.

Vi har specialiseret os i træterrasser og kan derfor også være behjælpelig med alle former for træterrasser i alle størrelser og træsorter. Uanset dit behov kan vi helt sikkert levere en professionel løsning til din have. Hvis det ønskes, kan vi også klare opbygning af en terrasse i komposit. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker inden for terrasse – så finder vi sammen den helt rigtige løsning til lige netop dig.

Træterrasse af højeste kvalitet

Hvad end vi står for terrasse opbygning eller skal hjælpe med en anden tømreropgave, så er kvalitet altid i højsædet, når du lader Michael Handyman klare opgaven. Vi elsker godt håndværk og lægger stor vægt på at levere resultater, hvor håndværket er i orden. Derfor vægter vi også vores faglighed højt, så vi kan garantere en løsning, der holder i mange år. Forud for enhver opgave tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så vi på den måde kan levere et resultat, der bedst muligt imødekommer dine drømme. Du kan derfor være helt tryg ved at lade os hjælpe dig med at lægge ny terrasse.

En træterrasse kan noget helt særligt og bidrager til at skabe en fantastisk stemning i haven. Idet der findes utroligt mange muligheder inden for terrasse opbygning i træ, har du således også rig mulighed for at få lige præcis den træterrasse, der passer til dig og din have. Du kan blandt andet vælge, om der til din nye træterrasse kun skal være terrassegulv, eller om der også skal være for eksempel læhegn. Ligeledes kan du også vælge, om der på din træterrasse skal være tag eller blot halvtag, eller om du ønsker at kombinere din træterrasse med en vinterhave. Mulighederne er mange, og derfor kan vi helt sikkert hjælpe dig med opbygning af træterrasse.

Vi står naturligvis også klar med inspiration til din nye træterrasse, ligesom vi også tilbyder kompetent sparring og rådgivning omkring dine muligheder, så du kan være sikker på at få valgt den rette løsning til din have. Derfor kommer vi også gerne ud forbi til en snak om dine ønsker i forbindelse med træterrasse, og hvordan vi bedst muligt kan løfte din opgave med et flot og holdbart resultat.

Hvad koster en træterrasse?

Pris på terrasse varierer meget fra opgave til opgave, ligesom prisen også afhænger af en række andre faktorer. Dette er blandt andet i forhold til, om der er tale om en terrasse i komposit, en vedligeholdelsesfri træterrasse eller andet, samt hvor stor træterrassen skal være, og hvilken træsort der er tale om. Ligeledes afhænger det også af, hvordan du ønsker, terrasse opbygningen skal se ud – eksempelvis om der er tale om en hævet terrasse eller en i flere niveauer. Du har derfor altid mulighed for at kontakte os for en uforpligtende snak om dine ønsker til træterrassen.

Skal vi hjælpe dig med en ny træterrasse?

Så er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder, og hvilken træterrasse der vil være den helt rigtige for dig. Ring til os på 20 93 29 26, og så finder vi sammen den perfekte løsning i forbindelse med din helt nye træterrasse.

Opsætning af Lamper

Vi har stor erfaring med at opsætte lamper op på vægge og loft. VI har monteret lamper lige fra en billig Ikea lampe til den dyre designer lampe.

Ophængning af hylder

Hylder er dejligt at have, Vi er super gode til at sætte hylder op, Vi har efter hånden prøvet at montere mange forskellige hylder, Vi kan også tilbyde at tilpasse en hylde efter mål. 

Samling af Møbler

Har du lige købt et nyt, skab, sofa eller et andet skønt møbel. Vi kommer gerne og hjælper dig med at samle dit nye møbel

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Kontakt Michael Handyman via Mail

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi beder mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Fyn Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️ Terrasse Priser

Priser

Timepris pr. mand 450 kr. inkl. moms pr. time. med håndværktøj og småmaskiner. Husk af medregne transporttid

Servicebil 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  177 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Ønskes der er et tilbud, hvor vi skal ud og besigtige opgaven koster 550kr dette beløb vil blive fratrukket hvis du øsnker at gøre brug af tilbudet.

billig havemand odense

Vores havemand pris, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige havemand timepris.

havearbejde priser er den havemand timeløn vi tager for at hjælpe.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

 

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller SMS på: 20932926