fbpx

Salg & Opsætning af vedligeholdelsesfrit hegn

Vi tilbyder Salg & Opsætning af nyt vedligeholdelsesfrit hegn til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Haarby.

Høj kvalitet og godt håndværk

rDrømmer du om at indrette nye uderum i haven? Eller har du behov for mere læ eller privatliv omkring huset? Michael Handyman gør det let for dig at skabe frirum for livet.

Respekt for det gode håndværk og for miljøet er i højsædet hos os. Vi har et stort fokus på bæredygtighed  og anvender derfor udelukkende hegn fra PLUS og KIRKEDAL komposit som levere gode produkter til vores vedligeholdelsesfrit hegn.

KIRKEDAL komposit  laver flere forskellige Komposit hegn af den bedste kvalitet, Der er serie lavet med stolper og rammer lavet af aluminium fås i alu grå og Black. Fås i højde helt op til 184 cm

KIRKEDAL Galvaniseret Hegn er stolper og top og bundskinner Galvaniseret, fås i 3 højder 1.28 cm, 1.56 cm, 1.84 cm. Låge fås i Låge K22 900×1280 mm, Låge 900×1560 mm og Låge K24 900×1832 mm.

KIRKEDAL Sort Pulverlakeret hegn Er stolper top og bundskinner sort Pulverlakeret. Fås i 3 højder 1.28cm, 1.56 cm og 1.84 cm. Låge kan fås i 3 størrelser K22B 900×1280 mm, Låge K23B 900x1560mm og Låge K24B 900×1832 mm.       

KIKEDAL beklædning kan fås i KIRKEDAL K1 Blokhusprofil træstruktur “Basic”, KIKEDAL K2 Dobbeltklink med træstruktur “basic” og KIRKEDAL K1 Blokhusprofil uden træstruktur “Sanded” fås i farve Black/sort, Grey/Grå.

Vi kan opsætte alt lige fra et trådhegn så du kan holde naboens kat ude til et flot vedligeholdelsesfrit hegn fås i flere farver. Kontakt os gerne med dine drømme og ønsker, så kan vi lave et tilbud til dig.

Hos Michael Handyman lægge vi stor vægt på, at du som kunde altid skal føle dig godt tilpas med at have os på besøg i dit hjem imens din opgave bliver udført.

Priser er vejledende så du kan ser hvad et vedligeholdelsesfrit hegn typisk koster hos os, Ønsker du en pris på dit nye hegn, er du velkommen til at sende billeder, mål og placering så finder vi en super skrap Pris til dig.  Kontakt Michael på 20932926

 

Hos Michael Handyman Tilbyder vi mange forskellige typer hegn i Komposit.

Komposit hegn

Komposit hegn anvendes omkring haver hvor du ønsker at skærme eller pynte. Komposit hegnet kan være lavet af  komposit, der gør at du slipper for at male dit hegn frem over.

vedligeholdelsesfrit hegn

Vil du gerne have et hegn du ikke skal tænke på at vedligeholde, skal du invistere i et Komposit hegn, her får du et hegn der der vil se flot i ud mange år frem.

Det rigitig Hegn

Vi kan hjælpe dig med af finde det helt rigtige hegn til dig og din bolig som vil bringe glæde mange år frem. Det er en god invistering til din bolig som du får glæde af mange år frem over.

Opsætning af vedligeholdelsesfrit hegn

En af de mange opgaver, vi også udfører hos Michael Handyman Fyn, er opsætning af alle former forvedligeholdelsesfrit hegn – lige fra vedligeholdelsesfrit hegn over lamelgen til pileflethegn og vedligeholdelsesfrit hegn. Uanset hvilken type vedligeholdelsesfrit hegn eller plankeværk der er tale om, så kan vi således hjælpe med en professionel opsætning af hegn. Her er du garanteret, at arbejdet er udført korrekt, så du er sikker på et flot og langtidsholdbart resultat, du kan få glæde af i mange år.

Når vi opsætter vedligeholdelsesfrit hegn, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. På den måde kan vi nemlig leverer et resultat i forbindelse med opsætning af vedligeholdelsesfrit hegn, som imødekommer dine ønsker og opfylder dine krav til det opsatte hegn. Vi sørger med andre ord altid for en skræddersyet løsning, der sikrer dig det helt rigtige resultat. Med vores mange års erfaring inden for opsætning af vedligeholdelsesfrit hegn har vi erhvervet os ekspertisen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig et professionelt og fagligt korrekt resultat, hvor håndværket til enhver tid er i orden.

Foruden de helt klassiske havehegn tilbyder vi også opsætning af vedligeholdelsesfrit hegn fra KIRKEDAL Komposit og PLUS Hegn, ligesom vi også kan hjælpe med havehegn fra PLUS hegn. Og skulle du i stedet være interesseret i et vedligeholdelsesfrit hegn eller et komposit hegn, er dette også noget, vi kan hjælpe med. Blandt andet tilbyder vi opsætning af vedligeholdelsesfrit hegn fra Kirkedal komposit og PLUS hegn.

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Hvilken type havehegn skal jeg vælge?

Hvor faste havehegn og plankeværker kan skærme helt af og sikre privatlivet, så du undgår nysgerrige blikke fra dine naboer, fungerer et stakit nærmere som en indramning af haven end egentlig afskærmning. Derimod er trådhegn særligt gode til at indramme hække, eller hvis du har hund og ønsker at forhindre den i at stikke af igennem hækken. Hvorvidt du skal vælge et fast hegn, plankeværk, stakit eller trådhegn kommer således helt an på dine behov.

Et fast havehegn er ikke kun god til afskærmning, men også til at opdele haven og skabe en masse små kroge med masser af hygge. Hvorimod et stakit kan give haven et let udtryk med frit udsyn til havens omgivelser, der derved får mere luft. Hvad end det drejer sig om rionet hegn, raftehegn, komposit hegn eller en helt fjerde type havehegn, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder ligeledes kyndig rådgivning og vejledning i havehegn og plankeværk, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rette løsning til dig og din have.

Skal vi også hjælpe dig med opsætning af hegn, plankeværk eller havehegn? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 93 29 26.

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️Priser

Priser

Timepris pr. mand 450 kr. inkl. moms pr. time. med håndværktøj og småmaskiner. Husk af medregne transporttid

Servicebil 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  177 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Ønskes der er et tilbud, hvor vi skal ud og besigtige opgaven koster 550kr dette beløb vil blive fratrukket hvis du øsnker at gøre brug af tilbudet.

billig havemand odense

Vores havemand pris, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige havemand timepris.

havearbejde priser er den havemand timeløn vi tager for at hjælpe.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

✔️ Byer vi udføre opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer.

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Køb dit vedligeholdelsesfrit hegn her

Få den bedste pris vedligeholdelsesfrit hegn med opsætning her.

Måske er det et vedligeholdelsesfrit hegn du mangler i netop din have? Mange bruger vedligeholdelsesfrit hegn som læhegn eller som dekorativ og praktisk indretning i haven. det giver et fokuseret ramme, der er perfekt til at opdele haven i større eller mindre zoner – uanset hvor småt man bor.

havehegnet giver en god plads til et hyggehjørne, men kan også sagtens fungere som et kreativt indslag i indretningen.

Det er med give en hyggelig frirum til haven og er perfekt i alle haver. Med et elegante design kan den passe ind i et hvert hjem.

Et vedligeholdelsesfrit hegn giver ikke bare dit have tilstrækkeligt med plads, det er også et flot og elegant element i din have i hjørnet af din forhave eller baghaven, og så har du både sikret dig en hyggelig belysning, der passer til dine behov uanset boformen.
vedligeholdelsesfrit hegn passer ind i næsten alle haver, netop fordi lampen fungerer som et møbel.

Materialevalg på vedligeholdelsesfrit hegn

De findes i utallige materialer: aluminimum, plast, komposit, galvaniseret jern.

Desuden fås de i mange forskellige farver, f.eks. sort, antrasitgrå, hvid, gul, rød, blå, mørkegrå og grøn.

Der er et kæmpe udvalg af både klassiske og moderne vedligeholdelsesfrit hegn med eller uden LED-lys.

Priser på vedligeholdelsesfrit hegn

Priserne hegn svinger meget alt efter antal, type og størrelse. Du kan undersøge priserne ved din lokale lampebutik, ligesom du kan søge efter priser online. Fordele ved at handle online er, at lamperne er billigere og at du har 14 dages fortrydelsesret på dine køb.

Prisen på vedligeholdelsesfrit hegn er én ting, men du skal også forholde dig til leveringsomkostningerne. Når du skal finde den bedste pris på hegn, så husk altid at medtage prisen på levering i det samlede regnestykke, da den typisk udgør en ikke uvæsentlig del af den endelige pris.

Du kan også kigge i tilbudskataloger fra forskellige lampebutikker, som tid til anden har det på tilbud.

vedligeholdelsesfrit hegn Brands

Skal du finde en arkitekttegnet hegn eller en billigere budget? Der er noget for enhver smag.

Vores samarbejdspartnere tilbyder masser af fede mærker. Alle de mest populære lamper til dit hjem – netop lige nu.

Føre det fulde produktprogram fra det kendte og populære Brands som Kirkedal Komposit. Alt sammen til skarpe priser, som alle kan være med på.

vedligeholdelsesfrit hegn med LED-LYS

I vedligeholdelsesfrit hegn kan der monteres et hav af forskellige muligheder, som f.eks. LED-strips, halogenpærer og sparepærer samt pærer der er dæmpbare. Det er vigtigt at vælge den rigtig pære til din hegn, da en for skrap pære kan være irriterende og en for svag ikke giver nok lys. Hvis du vælger at købe LED pære kan du vælge at købe en LED-pære der kan skifte farve og lysstyrke. Det er rigtig lækkert at justere lyset så det passer til stemningen. LED-pærer kan fås meget billige, hvilket nogle gange kan give problemer. Flere af de billige ikke er isoleret godt nok og vil stå og lyse svagt om natten. Det er ikke optimalt hvis du skal bruge din havehegn< i soveværelset. 

Flotte og billigt vedligeholdelsesfrit hegn

Flotte billige hegn til enhver smag i dansk kvalitet. Kom ind og se vores store sortiment i mange forskellige størrelser, farver og designs. Se udvalget og shop online her.

Danmarks største udvalg af havehegn med eller uden LED-lys, alt efter din smag.

De kan fås i mange forskellige materialer som kompost, aluminimum, stål og i mange forskellige flotte farver; hvid, sort, grå, blå, gul, lilla, grøn m.fl. Kan også fås i mange størrelse. Kirkedal vedligeholdelsesfrit hegn få i højde 128cm , 156cm og 184cm Et lille hegn kan være fordel, hvis man ikke har så meget plads hvor den skal stå. Men den skærmer ikke så meget for solen eller nysgerrige blikke, hvorimod en stort et kan skærme for sol, vind og nysgerrige blikke, men vil selvsagt også kræve mere plads.

Tilbud på vedligeholdelsesfrit hegn

Find ugens bedstetilbud lige her! Spar massevis af penge på din næste hegn. Sammenlign priser og spar penge.

Online shopping sparer dig for tid og penge og gør din hverdag nemmere.

Find brugte vedligeholdelsesfrit hegn på nettet

Du kan kigge på sider som bl.a. Den Blå Avis, Gul og Gratis, Papkassen, samt i forskellige Facebook grupper. De fejler typisk ikke noget, og er typisk sat til salg fordi folk har skiftet smag eller ikke mere har plads til deres lamper. Det kan godt betale sig at kigge diverse second- handsider igennem, hvis budget ikke er så stort når du er på udkig efter nogle af de dyre Brands. Du kan altid prøve at handle om prisen og se om du kan få et afslag.

Salgssteder

MichaelHandymanfyn.dk

Levering vedligeholdelsesfrit hegn – kan man få gratis fragt ved onlinekøb af?

Det er tit tungt  ved mange hos kan der fås gratis fragt på nogle ordrer. Ellers udgør fragten, alt efter størrelse og type, helt ned til 500 kr. pr. opgave.

Hent den selv i det i den lokale byggemarked

Det er naturligvis oplagt selv at hente det fra den lokale butik, hvis den ligger lige om hjørnet. Men det tager tid at køre til butikken og måske skal du hjem tænke over det, og så afsted igen. Derfor er den lille fragtomkostning godt givet ud for levering af det nye.

Levering fra den lokale Byggemarked

Ofte tilbyder det lokale byggemarkeder gratis levering, hvis du handler for mere end et bestemt beløb. Det er typisk omkring 3000 kroner, men kan naturligvis svinge fra sted til sted. Det er lækkert, men typisk kan de kun tilbyde dette, fordi de allerede har en god fortjeneste på det, du skal have leveret. Du risikerer altså at betale for meget for dine varer, men bliver så kompenseret en smule gennem fragten. Husk derfor altid at regne på de samlede omkostninger, inklusive levering, når du køber vedligeholdelsesfrit hegn.

Levering fra webshop

Typisk er fragtprisen beregnet ud fra hvad du har købt. I webshoppen kan du ofte selv vælge fragtfirma som f.eks. GLS, Post Nord, DAO, Bring og Danske Fragtmænd, alt efter hvad aftale webshoppen har med de speditører, som varetager leverancerne. Du vil i de fleste tilfælde selv kunne vælge det fragtfirma du fortrækker.

Tænk over, hvor du vil modtage din nye vedligeholdelsesfrit hegn

Når du har fundet det som du er vild med og gerne vil købe, skal du overveje om du vil modtage den i en pakkeshop eller have hjemmelevering. Har du kun en cykel kan det måske være en fordel at vælge hjemmelevering. Det vil i de fleste tilfælde koste et mindre tillæg.

Har du bil er det nemt at få din leveret i en pakkeshop. Fragten bliver en smule billigere og så har du mulighed for at hente den når du selv har tid.

Opsætning af vedligeholdelsesfrit hegn

En af de mange opgaver, vi også udfører hos Michael Handyman, er opsætning af alle former for vedligeholdelsesfrit hegn. Uanset hvilken type vedligeholdelsesfrit hegn der er tale om, så kan vi således hjælpe med en professionel opsætning af hegn. Her er du garanteret, at arbejdet er udført korrekt, så du er sikker på et flot og langtidsholdbart resultat, du kan få glæde af i mange år.

Når vi opsætter vedligeholdelsesfrit hegn, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. På den måde kan vi nemlig leverer et resultat i forbindelse med opsætning af havehegn, som imødekommer dine ønsker og opfylder dine krav til det opsatte hegn. Vi sørger med andre ord altid for en skræddersyet løsning, der sikrer dig det helt rigtige resultat. Med vores mange års erfaring inden for opsætning af vedligeholdelsesfrit hegn har vi erhvervet os ekspertisen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig et professionelt og fagligt korrekt resultat, hvor håndværket til enhver tid er i orden.

Foruden de helt klassiske havehegn tilbyder vi også opsætning af FT systemhegn fra Frøslev Hegn, ligesom vi også kan hjælpe med havehegn fra PLUS hegn. Og skulle du i stedet være interesseret i et vedligeholdelsesfrit hegn eller et vedligeholdelsesfrit hegn, er dette også noget, vi kan hjælpe med. Blandt andet tilbyder vi opsætning af havehegn fra Kirkedahl komposit.

Hvilken type vedligeholdelsesfrit hegn skal jeg vælge?

Hvor faste vedligeholdelsesfrit hegn kan skærme helt af og sikre privatlivet, så du undgår nysgerrige blikke fra dine naboer, fungerer et stakit nærmere som en indramning af haven end egentlig afskærmning. Derimod er trådhegn særligt gode til at indramme hække, eller hvis du har hund og ønsker at forhindre den i at stikke af igennem hækken. Hvorvidt du skal vælge et fast hegn, plankeværk, stakit eller trådhegn kommer således helt an på dine behov.

Et fast vedligeholdelsesfrit hegn er ikke kun god til afskærmning, men også til at opdele haven og skabe en masse små kroge med masser af hygge. Hvorimod et stakit kan give haven et let udtryk med frit udsyn til havens omgivelser, der derved får mere luft. Hvad end det drejer sig om rionet hegn, raftehegn, komposit hegn eller en helt fjerde type havehegn, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder ligeledes kyndig rådgivning og vejledning i komposithegn, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rette løsning til dig og din have.

Skal vi også hjælpe dig med opsætning af hegn, plankeværk eller havehegn? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 93 29 26.

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller sms på: 20932926