fbpx

Vi udføre Vertikalskæring med professionel plænelufter.

Vi tilbyder Vertikalskæring / Plæneluftning  til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Haarby.

Hvorfor ikke gøre noget ved mosset

Vil du have en flot græsplæne fri for mos og ukrudt? Så skab nyt liv i din græsplæne. Du behøver ikke længere finde dig i en hullet og tynd græsplæne. Hos Michael Handyman har vi en professionel vertikalskærer / mosfjerner. Med vores smarte og effektive udstyr får du hurtigt effektiv mosfjerning i din græsplæne.

Mos i græsplænen er en irritation for mange, men det skal være slut nu. Vi kan fjerne mos i græsplæne til kundevendelig priser.

Vi har to maskiner der klarer vertikalskæring og plæneluftning. Vi har en der minder om en håndskubber som vi bruger i mindre haver og så har vi en Stiga knækstyret plænetraktor med frontmonteret mosfjerner, med mosopsamler. Det er smart da vi kan lave 

vertikalskæring af græsplænen og opsamle mosset i samme arbejdsgang.

Hvordan fjerner man mos? Hos Michael Handyman fjerner vi mos i græsplænen med en benzindrevet vertikalskærer, der har en aksel med en masse lodrette knive som kun lige går ned til jorden. På denne måde rives moset op og der kommer luft til græssets rødder.

Plæneluftning bør gøres uden for tørkeperioderne og mange vælger at det gjort i perioden marts til juni eller i august til oktober. Så kan de nysåede græsfrø nå at spire og blive klar til vinteren.

For at opnå optimal plænepleje anbefaler vi at græsplæne eftersås med nye græsfrø, så du kan få en fyldig grøn græsplæne igen. Ligeledes anbefaler vi også at plænen skal have kalk og gødning det har en god effekt på græsset og reducerer mængden af ukrudt i plænen.

Hos os kan vi tilbyde All inklusive græspleje. Vi tager os af vertikalskæring, fjernelse og bortkørsel af mos og eftersåning af græsfrø + gødning og kalk. Så skal du bare nyde din nyrenoverede græsplæne.

Vi kan også tilbyde kun at komme og køre med vores vertikalskærer / plænelufter og du så selv står for at bortskaffe moset, efterså, gøde og give kalk.

Hvorfor vertikalskære din græsplæneGræsafklip og dødt græs danner et lag i bunden af græsset af uomsat organisk materiale der gør der svært for vand, gødning og luft, at komme ned til græsses rødder. denne måde skabes der god grobund for mos som IKKE ønskes i ens græsplæne. Forsøg har vist, at én årlig vertikalskæring af græsplænen sammen med gødning og kalk, har en god effekt på græsset og reducerer mængden af mos og ukrudt.

For at opnå bedst muligt resultat, bør du et par dage før vi kommer med vores vertikalskærer, slå græsset så langt ned som muligt

Plæneluftning

Har din græsplæne set beder dage, kan Michael Handyman Fyn plænelufte din græsplæne.

Mosfjerner

Mos i plænen kan på mange måder være rigtig irigternde og en sej kamp at komme af med. Michael Handyman Fyn har egen mosfjerner.

Bortkørsel af mos

Hos Michael Handyman Fyn kan vil tilbyde at bortskaffe de mos vi river op med maskinen, mos fylder meget så har du ikke en stor trailer kan det godt blive til mange ture frem og tilbage på genbrugsstationen  

Nye græsfrø

Når du har fået plæneluftet / mosfjernet er det en god ide at få eftersået nye græsfrø, hos Michael Handyman Fyn bruger vi altid kun de bedste græsfrø  

Kalk til plænen

Efter du har fået plæneluftet / mosfjernet er det en rigtig god ide at give plænen noget kalk, Klaket er med til skabe beder forhold for græsset og dårligere forhold for mos.

Gødning til plænen

Efter plæneluftning / mosfjernelse er det nødvendigt at give plænen gødning, det er med til at skabe gode forhold for græsset og dårlig for mosset, mos er ikke glad for gødning

Vertikalskæring

Vil du gerne have en flot og mos og ukrudt fri græsplæne, er det en go ide med at få vertikalskæring af græsplænen, så får den foryet energi.

Fast serviceaftale

Vil du gerne have en fast pris på dine faste vedligeholdelse, kan vil tilbyde vores all inclusive serviceaftale. Se mere omkring omkring vores All inclusive

Gødning til plænen

Efter plæneluftning / mosfjernelse er det nødvendigt at give plænen gødning, det er med til at skabe gode forhold for græsset og dårlig for mosset, mos er ikke glad for gødning

Beregn pris på vertikalskæring

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Kontakt Michael Handyman Fyn via Mail

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi beder mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Fyn Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedst mulig tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fundet på nogle flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde godt sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️Priser - Vertikalskæring / plæneluftning

Priser 

Vertikalskæring / Plæneluftning af græsplæne

 Timepris 593,75 kr. inkl. moms pr. time. Husk af medregne transporttid

Servicebil 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  177 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Ønskes der er et tilbud, hvor vi skal ud og besigtige opgaven koster 550kr dette beløb vil blive fratrukket hvis du øsnker at gøre brug af tilbudet.

billig havemand odense

Vores havemand pris, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige havemand timepris.

havearbejde priser er den havemand timeløn vi tager for at hjælpe.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

 

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller sms på: 20932926