2093 2926

Algebehandling af Tag

Vi tilbyder algebehandling af tag til alle kunder på hele fyn. Vi køre bla. i Odense, Otterup, Nyborg, Svendborg, Faaborg, Assens, Bogense, Middelfart og omegn.

Trænger dit Tag til en opfriskning? Algebehandling af tag virker godt!

Algebehandling af Tag er ikke en dyr affære, men en værdifuld investering til vedligeholdelse af dit Tag og mos og alger er ikke bare grimt, men det kan også være årsagen til at dit tag nedbrydes over tid. Kontakt venligst Michael Handyman i dag, På 20932926 (tryk her) Hvis du har brug for Algebehandling af Tag.

Fri for grønne alger, med ren samvittigehed.

Beregner er ikke et tilbud, men en vejledene pris.

*Ved abonnement betales der fuld pris første gang, efterfølgende gange vil du få loyalitetsrabat

Ta en snak med Michael Handyman?

Kontakt os Mandag - Fredag fra kl. 8 - 17

 

Ring på

20932926

Send gerne Sms

Fordele ved Algebehandling af tag

  • Forbedrer udseendet af dit tag, en lille udgift der
    gør en stor forskel.

  • Forlænger levetiden på dit tag, Beskyt din investering. Med Vores algemiddel Neutralon har vi 100% virkningsgaranti

  • Øger din boligs værdi. Et flot og velholdt tag, øger din boligs Værdi betragteligt.

Hvorfor skal vi algebehandle dit tag?

Vores Algemiddel Neutralon algebehandling er som det første og eneste danskproducerede algefjerner, det er blevet godkendt af Miljøstyrrelsen.
Neutralon Algefjerner har dokumenteret effekt og er et rigtig lækkert danskproduceret produkt. Neutralon er biologisk nedbrydelig og giver slet ingen uønsket påvirkning af grundvandet.
Produktet misfarver ikke og er Hurtigvirkende.

 

Kundeanmeldelser

Vores Kunder er vilde med Os!

Og vi er Vilde med vores glade Kunder.

Hvad skal jeg forvente med algebehandling af tag

Allerede efter 4 dage vil du se, at behandlingen virker. Men det vil først være efter 3-6 måneder, at dine endelige resultater viser sig – da det er vejret og Regn, der bestemmer, hvor meget mos eller alger der skylles ned af taget.

Algebehandling af tag

Kunne du godt tænke dig at slippe for besværet med Algebehandling af tag? Så er du kommet til den helt rigtige! Hvad end det drejer sig om algebehandling til private tage og belægning, eller du søger hjælp til erhvervsalgebehandling, så kan vi hos Michael Handyman klare opgaven. Vi har mange års erfaring med alle typer af Algebehandling lige fra algebehandling af tag til træterrasse, så du kan være helt tryg ved at lade os andenbehandle enten derhjemme eller på kontoret.

Effektiv algebehandling

Lad Michael Handyman stå for din Algebehandling af dit tag. Vi vægter både service, håndværk og kvalitet højt, så vi kan sikre dig det bedst mulige resultat.

Som Algebehandlingsfirma bestræber vi os på altid at levere et godt stykke arbejde, hvor håndværket til enhver tid er i orden. Derfor arbejder vi også hele tiden på at udvikle og forbedre vores kompetencer gennem kurser og uddannelse. På den måde kan vi nemlig sikre resultater, der ikke kun lever op til vores høje standarder og dine forventninger til arbejdet, men også gerne overgår dem. Din Algebehandlings opgave vil til enhver tid være i trygge hænder hos Michael Handyman

Vi løser en lang række opgaver inden for algebehandling

Vi tilbyder en lang række forskellige services inden for algebahandling / overflade rens, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med en løsning til din specifikke opgave. Uanset om du skal bruge hjælp til algebehandling af tag ved kontoret eller, du søger et algebehandlingsfirma til at algebehandle din terrasse, eller vi skal hjælpe med algebehandling i forbindelse med indflytning i din bolig, så får du hos os en løsning tilpasset dig og din opgave.

Vi løfter alle former for Algebehandling for både private samt små som store virksomheder i blandt andet Odense, Tommerup og Glamsbjerg, Haarby, Bellinge men vi kommer også gerne rundt på resten af Fyn. Vores algebehandlingsfirma kan blandt andet hjælpe med følgende:

  • Fliserens
  • imprægnering
  • Hedevandsrens
  • Algebehandling

Uanset din opgave kan du være helt sikker på, at Michael Handyman kan klare opgaven. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du søger Algebehandling af tag.

Grundig algebehandling af tag

Hos Michael Handyman ved vi, at en grundig algebehandling af tag er vigtig, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores services. Taget er det første, du ser, nå du kommer til en bygning, hvorfor det er vigtigt, at denne fremstår ren og præsentabel, så du kan sikre et godt førstehåndsindtryk. Og det hjælper vores kompetente medarbejdere med. Med os som algebehandling af tag er du garanteret konkurrencedygtige priser i forbindelse med din algebahandling – priser, som alle kan være med på. Du behøver derfor hverken at gå på kompromis med kvalitet eller pris, når du lader os stå for algebehandling af dit tag.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for nærmere info om vores priser på både Algebehandling af tag og anden type overfladebehandling. Vi tager gerne en uforpligtende snak om din specifikke opgave og giver et tilbud herpå.

Algebehandling af tag udført af kompetente medarbejdere

Står du og er flytte til nuværende bopæl, og kunne du godt tænke dig hjælp til at få den gjort ren og præsentabel Tag? Så lad da Michael Handyman stå for din Algebehandling af dit tag – du er garanteret flot rent Tag og slipper samtidig for besværet med Algebehandling af tag selv. I forbindelse med indflytning er der ofte tale om et tag er mos og alger der trænger til Algebehandling, og det klarer vi gerne! Med vores mange års erfaring inden for algebehandling ved vi, hvad overfladebehandling lægger vægt på, når arealet eksempelvis gennemgås, og derfor kan vi også sikre en grundig algebehandling af tag, så der ikke er en finger at sætte på arbejdet, når arealet efterses.

Privat algebehandling efter dine behov

Hos Michael Handyman har vi stor erfaring med Algebehandling i private hjem, hvorfor vi også kan løfte din opgave. Vi står klar til at hjælpe dig med at holde dit hjem både rent og præsentabelt – og vi kører ikke, før du er tilfreds. Du kan være helt sikker på en grundig Algebehandling af tag, hvor vi går ansvars- og kvalitetsbevidst til værks. Vi behandler dit tag, som var det vores eget, så du altid kan føle dig helt tryg ved at lade os klare opgaven. Vi sørger naturligvis for at komme rundt i alle hjørner, så du kan være helt sikker på en effektiv og grundig Algebehandling af tag.

Hvad end det drejer sig om Algebehandling af terrasse, tag, facade eller indkørelse, eller om der er tale om en fast aftale eller blot en enkelt ydelse, så sørger vi for en aftale, der skræddersyes til dine specifikke behov. Herigennem kan vi sikre den løsning, der bedst betaler sig for dig. Med Michael Handyman til din opgave får du et algebahandlingsfirma med solide kerneværdier, som der aldrig bliver gået på kompromis med. Her bliver du altid mødt af professionelle og dygtige medarbejdere, der altid gør deres ypperste for at levere det bedst mulige resultat i forbindelse med opgaven.

Professionel erhvers algebehandling

Hos Michael Handyman kan vi også hjælpe, hvis du søger en fast og kvalitetsbevidst samarbejdspartner i forbindelse med erhvervs Algebehandling. Vi tager os af alle opgaver i forbindelse med Algebehandling til erhverv, så du slipper for selv at skulle stå for Algebehandling af fliser, tag og facade på parkeringsplads eller lign. På den måde kan du og dine medarbejdere bruge tiden på vigtigere opgaver og det, I er gode til. Vi tilbyder Algebehandling af tag 1 gang om året, og hvis det ønskes, kommer vi også gerne og flisrens uden for åbningstiderne, så I i stedet kan møde ind til et rengjort Tag.

Med os som samarbejdspartner får du et fleksibelt Algebehandlingsfirma, der til enhver tid tilpasser aftalen til den enkelte virksomhed. Herigennem kan vi garantere en løsning, der imødekommer dine specifikke behov, og som passer til din virksomhed. Hvad end du har brug for en fast samarbejdspartner til årligt algebehandling, om det er en enkelt gang, eller du søger en mere fleksibel løsning, hvor vi kommer forbi efter behov, så tilbyder vi en professionel løsning skræddersyet til din virksomhed.

Uanset dine behov bliver du hos Michael Handyman mødt af stabile og professionelle medarbejdere, der vægter deres faglighed højt. Vi sørger altid for en grundig og effektiv algebehandling tilpasset dine behov, så du får det forventede resultat.

Vi udføre algebehandling af tag i følgende byer.

ODENSE og TOMMERUP

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Priser på algebehandling af tag

Algebehandling af tag fra 1250 kr op til 300 m2 det er oftes rigeligt ved almindeligt hus.

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Vi gør opmærksom på at hvis du får en pris på mail, sms eller andet hvor der ikke står det er en tilbud, er det et prisoverslag, da vi ikke har mulighed for at tjekke om du har givet os de rigtige informationer.

Vores beregner på vores hjemmeside er ikke et tilbud, men en anslået pris, så du nogenlunde ved hvad opgaven koster hos dig.

Algebehandling af tag m2 pris

vi udføre mange algebehandling pr. år. Så vi har regnet nogle rigtig gode m2 priser for algebehandling af tag. Vil du gerne have en pris på algebehandling af tag kan du sende din adresse så kan vi måle dit tag op eller du kan oplyse hvor mange m2 tag du gerne vil have algebehandlet.

Vi tilbyder også FacadeRens til gode priser

 

Har du noget på hjertet? så Kontakt Michael Handyman

12 + 1 =

Se Anmeldelse

Kontakt

TLF.: 20932926 (tryk her)

E-mail.: Kontakt@michaelhandymanfyn.dk

Lundegårdsvej 55, 5690 Tommerup

Afdeling Odense

Thorslundsvej 3, 5000 Odense C

Vores åbningstid er.:

Mandag til fredag kl. 08.00 - 17.00