2093 2926

Handyman opgaver i Odense

Vi tilbyder Handyman opgaver til kunder i Odense, Tommerup og omegn.

Brug for hjælp til en Praktisk opgave i Odense?

Du behøver ikke lede længere! Vores professionelle og erfarne handyman kan hjælpe dig med en lang række opgaver, store som små.

Fra hvidevarer og tæpper til haver og meget mere, vores handyman kan klare det hele. Så hvorfor ikke give os et opkald i dag og se, hvordan vi kan hjælpe dig? Vi er altid glade for at snakke og svare på eventuelle spørgsmål du kan have.

Lampe Opsætning

Lampe installation er et af de mest essentielle elementer i et hjem. Det er dog ikke alle, der kan eller har tid eller mulighed til at installere dem selv. Derfor har vi valgt at tilbyde Odenses Bedste opsætning af lamper. Vi har altid ekstra Ledning og tilbehør med.

Opsætning af persienner

Montering af persienner kan være svært, men heldigvis er vi her for at hjælpe. Vi er Danmarks billigste og bedste monteringsfirma, så du kan være sikker på at dine persienner bliver monteret korrekt og hurtigt.

Opsætning af hylder

Hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra opbevaringsplads eller blot ønsker at pynte dit hjem med ny indretning, er det en god idé at sætte hylder op. Michael Handyman kan hjælpe dig dig med alle dine behov for installation af hylder

Opsætning af rullegardiner

Mangler du hjælp til montering af rullegardiner? Vi har styr på det. Vores eksperter hjælper dig med at vælge den rigtige type persienner til dit hjem og installerer dem hurtigt og effektivt. Vi tilbyder også en bred vifte af farver og stilarter at vælge imellem, så du kan finde det perfekte look til dit hjem.

Hjælp til at samle møbler

Når du skal samle dine egne møbler, kan det være en overvældende opgave. Med hvad der føles som millioner af dele over det hele og skruer, der ikke passer nogle steder, er det let at blive frustreret. Gør dit liv enklere ved at bruge Michael Handyman til at finde den hjælp, du har brug for.

Kørelse af affald

Har du fået for stor en bunke haveaffald, kan Michael Handyman kan hjælpe dig med at bringe det til genbrugspladsen. Det er en god måde at reducere mængden af affald i dit hjem og hjælpe miljøet.

Ta en snak med Michael Handyman?

Kontakt os Mandag - Fredag fra kl. 8 - 17

 

Ring på

20932926

Send gerne Sms

Pris er kun vejledene.

Kundeanmeldelser

Vores Kunder er vilde med Os!

Og vi er Vilde med vores glade Kunder.

Lampe opsætning!

1. Tag lampen ud af æsken, og identificer alle delene. Du skal have en sokkel, en harpe (det U-formede metalstykke, der holder skærmen), en finial (det stykke, der kan skrues på, og som sidder oven på harpen) og en skærm. 2. Find en stikkontakt, og kontrollér, at den...

Sådan hænger du din hylder op på din gipsvæg!

-Først skal du finde stolperne i din væg. Den bedste måde at gøre dette på er med en studfinder. Når du har fundet studsene, skal du markere dem med en blyant, så du ved, hvor de er. -Derefter skal du skære dine hyldebeslag til i størrelse. Hvis du bruger L-beslag,...

Opsætning af hylde på murstensvæg!

Hvis du ønsker at tilføje en hylde til et rum i dit hjem, er der ingen grund til at tilkalde en professionel - du kan gøre det selv! Alt, hvad du skal bruge, er en boremaskine, nogle plus og skruer og selvfølgelig hylden og beslagene. Her er en trin-for-trin-guide...

Skal vi Hjælpe dig med møblelsamling?

Det kan vi hjælpe dig med. Vi kan også tilbyde at hænge skabe, billeder og andre håndværkeropgaver op, hvis det er noget, du gerne vil have hjælp til. Derudover henter vi gerne møbler for private, og vi udfører også maler- og tømrerarbejde. Så hvis du har brug for...

Samling og montering af Ikea Møbler

Når du køber nye møbler, er det ofte nødvendigt at samle og installere det selv. Hvis du ikke er særlig praktisk anlagt, kan det være en skræmmende opgave. Heldigvis findes der professionelle møbelmonteringstjenester, som kan hjælpe dig. Hos Michael Handyman har vi...

Har du brug for hjælp til at samle dine møbler?

Se ikke længere end til Michael Handyman. Når du hyrer en handyman via vores platform, kan du nemt overlade dine opgaver til den lokale ekspert og i stedet bruge din tid på alt det, der er vigtigt for dig. Uanset om du har brug for hjælp til at samle et nyt møbel...

Vi klarer alt inden for Handyman Opgaver i Odense

Michael Handyman er det firma, du ringer til, når du har brug for en ekstra hånd i huset eller haven. Vi klarer det hele, lige fra havearbejde til rensning af tagrender og håndværkeropgaver. Vi har fokus på god kundepleje og er glade for at blive vurderet som byens bedste handyman af vores kunder. Michael Handyman er din one-stop-shop til alle dine behov i hjemmet og haven! Har du brug for hjælp til noget?

Samling af møbler

Det kan tit være uoverskueligt og frustrende at skulle samle et møbel, især når du har købt det i et byggemarked. Michael Handyman kan tage sig af at samle møblerne for dig, så du ikke behøver at bekymre dig om ekstra løse dele. Vi sørger for, at arbejdet bliver gjort rigtigt, så du kan nyde dit nye møbel uden stress!

Vi kender til de fleste møbler mærker

I årenes løb har vi samlet møbler fra en lang række forskellige mærker, både dyre og billigere. Vi ved derfor, hvordan man samler møbler korrekt, så de fungerer i overensstemmelse med producentens anvisninger.

Lad os hjælpe dig med din møbelsamling

Hvis du har en virksomhed, kan Michael Handyman hjælpe med at samle din møbelsamling. Vi har erfaring med at samle alle typer møbler og kan gøre det hurtigt og effektivt, så du kan vende tilbage til at drive din virksomhed!

Hjælp til at samle ikea møbler

Vi har stort kendskab til ikea møbler og kan hjælpe dig med at samle den hurtigt og korrekt. Michael Handyman er din ekspert i montering af ikea-møbler! Så hvorfor ikke lade os klare det for dig og undgå hovedpine?

Generelle Handyman opgaver

-Tømrerarbejde

-Reparation af møbler

-Installation og reparation af hvidevarer

-Udbedring af utætte vandhaner og rør

-Havearbejde

-Og meget mere!

Så hvad venter du på? Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at få de små opgaver klaret!

Indendørs installatør og rapartioner

Ud over ovenstående kan vores indendørs installatør og reparationsservice hjælpe med:

-Montering af nye hylder

-Ophængning af billeder og malerier

-Montering af gardinskinner

-Montering af flat-pack-møbler

-Og meget mere!

Så kontakt os i dag, hvis du har brug for alle dine indendørs håndværkerbehov er der styr på det! Vi hjælper dig gerne.

Vægophæng og møbelreparation

Vores håndværkertjenester omfatter også vægophæng og reparation af møbler. Så hvis du har brug for hjælp med:

-Hænge billeder op

-Montering af et tv

-Fastgørelse af spejle

-Opsætning af cykelstativer

-Reparation af møbler

Professionel Service

Vi forstår, at når du har brug for hjælp til en opgave, vil du gerne have den udført hurtigt, effektivt og i høj kvalitet. Derfor er vores team af håndværkere alle erfarne fagfolk, som er stolte af deres arbejde.

Vi forstår også, at din tid er værdifuld, og derfor tilbyder vi et praktisk bookingsystem, der giver dig mulighed for at vælge en tidspunkt og dato, der passer dig. I mange tilfælde tilbyder vi også service samme dag, så du kan få arbejdet udført så hurtigt som muligt.

Så hvorfor ikke kontakte os i dag og se, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt? Vi er altid glade for at snakke og besvare eventuelle spørgsmål, som du måtte have.

Skriv til os på kontakt@michaelhandymanfyn.dk, eller ring til 20 93 29 26. Sammen finder vi den løsning, der giver bedst mening for dig.

 

Har du noget på hjertet? så Kontakt Michael Handyman

4 + 4 =

Se Anmeldelse

Kontakt

TLF.: 20932926 (tryk her)

E-mail.: Kontakt@michaelhandymanfyn.dk

Lundegårdsvej 55, 5690 Tommerup

Afdeling Odense

Thorslundsvej 3, 5000 Odense C

Vores åbningstid er.:

Mandag til fredag kl. 08.00 - 17.00