fbpx

Vi giver God pris på fliserens

Vi tilbyder fliserens til kunder På Fyn, med de bedste priser og service.

Beregn pris på FliseRens

Beregneren er ikke et tilbud, men en vejledende pris

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Hvorfor Vælge Os?

Vi har Fyns Gladeste kunder, skal du være en af dem?

Det er en stor beslutning, når man vælger ny håndværker. Grundlæggende handler det om tillid og hvem der kan gøre en positiv forskel i forbindelse med din opgave inde for hus og have. For os er det vores målsætning at tilbyde branchens mest kompetente håndværker, samt den bedste rådgivning og løsning i forbindelse med din opgave. 

5 Star Service

Online 24/7

Minimal ventetid

Fast Aftale

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

Fliserens Priser og tilbud

Priser

Timepris pr. mand XXX kr. inkl. moms pr. time. med håndværktøj og småmaskiner. Husk af medregne transporttid

Servicebil 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  170 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Vi gør opmærksom på at hvis du får en pris på mail, sms eller andet hvor der ikke står det er en tilbud, er det et prisoverslag, da vi ikke har mulighed for at tjekke om du har givet os de rigtige informationer.

Hvis du ønsker et fast tilbud, skal vi i de fleste tilfælde ud og besigtige opgaven, og det vil medføre et gebyr på 550 kr inkl. hvis andet ikke er aftalt.

Vores beregner på vores hjemmeside er ikke et tilbud, men en anslået pris, så du nogenlunde ved hvad opgaven koster hos dig.

Ønskes der er et tilbud, hvor vi skal ud og besigtige opgaven koster 550kr dette beløb vil blive fratrukket hvis du øsnker at gøre brug af tilbudet.

Vores Fliserenser, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige Fliserenser timepris.

Fliserens m2 pris

vi udføre mange Fliserens opgaver pr. år. Så vi har regnet nogle rigtig gode m2 priser for Fliserens. Vil du gerne have en pris på Fliserens kan du sende din adresse så kan vi måle dine fliser op eller du kan oplyse hvor mange m2 fliser du gerne vil have renset.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl, misforståelser og kommunikationsfejl mellem virksomhed og kunde.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

 

Byer vi udføre Opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer.

AARUP, ALLERUP, ALLESTEDVEJLE, ANDERUP, ASSENS, BERLIN, BIRKENDE, BIRKUM, BJERREBY, BOGENSE, BRED, BRENDERUP, BROBYVÆRK, BØJDEN, DIERNÆS, EJBY, FAABORG, FLØDSTRUP, FRELTOFTE, GISLEV, GLAMSBJERG, HAARBY, HJULBY, HORNE, HØJBY, KAPPENDRUP, KERTE, KERTEMINDE, KORINTH, KVÆRNDRUP, KØLSTRUP, LANGESKOV, LANGTVED, LETTEBÆK, LUMBY, LUNDEBORG, MIDDELFART, MIDSKOV, MILLINGE, MORUD, MULLERUP, MUNKEBO, MÅLE, NYBORG, NØRREAABY, NØRREBROBY, NØRREBY, NØRRELYNDELSE, NØRRESØBY, ODENSE, OTTERUP, OVERHOLLUF, REVNINGE, RINGE, RYSLINGE, SEDENSTRANDBY, SKALBJERG, SKALLEBØLLE, SKIBHUSENE, SKYDEBJERG, SKÅRUP, SNAVE, STAURBY, STRIB, SVENDBORG, SÆRSLEV, SØLLESTED, SØNDERSØ, TOMMERUP, TORØHUSE, TVED, UGGERSLEV, ULLERSLEV, VESTERSKERNINGE, VESTERÅBY, VIBY, VINDEBY, VISSENBJERG, ÆBLE, FREDERICIA

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

FliseRens

Kunne du godt tænke dig at slippe for besværet med Fliserens? Så er du kommet til den helt rigtige! Hvad end det drejer sig om Fliserens til private terrasser og belægning, eller du søger hjælp til erhvervsfliserens, så kan vi hos Michael Handyman klare opgaven. Vi har mange års erfaring med alle typer af fliserens lige fra rens af betonfliser til træterrasse, så du kan være helt tryg ved at lade os rens enten derhjemme eller på kontoret.

Effektiv FliseRens

Lader du Michael Handyman stå for din Fliserens, hvad det drejer sig om erhvervsfliserens, eller privat fliserens, så kan vi levere en effektiv løsning af høj kvalitet. Vi vægter både service, håndværk og kvalitet højt, så vi kan sikre dig det bedst mulige resultat.

Som fliserensefirma bestræber vi os på altid at levere et godt stykke arbejde, hvor håndværket til enhver tid er i orden. Derfor arbejder vi også hele tiden på at udvikle og forbedre vores kompetencer gennem kurser og uddannelse. På den måde kan vi nemlig sikre resultater, der ikke kun lever op til vores høje standarder og dine forventninger til arbejdet, men også gerne overgår dem. Din fliserensopgave vil til enhver tid være i trygge hænder hos Michael Handyma

Vi Løser en Lang Række opgaver inden for FliseRens

Vi tilbyder en lang række forskellige services inden for flisrens / overflade rens, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med en løsning til din specifikke opgave. Uanset om du skal bruge hjælp til Fliserens af i parkeringsplads ved kontoret, du søger et fliserensfirma til privat flisrens på din terrasse, eller vi skal hjælpe med fFliserens i forbindelse med fraflytning af bolig, så får du hos os en løsning tilpasset dig og din opgave.

Vi løfter alle former for Fliserens for både private samt små som store virksomheder i blandt andet Odense, Tommerup og Glamsbjerg, Haarby, Bellinge men vi kommer også gerne rundt på resten af Fyn. Vores fliserensfirma kan blandt andet hjælpe med følgende:

  • Fliserens
  • imprægnering
  • Hadevandsrens
  • Algebehandling

Uanset din opgave kan du være helt sikker på, at Michael Handyman kan klare opgaven. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du søger Fliserens.

Grundig FliseRens

Hos Michael Handyman ved vi, at en grundig fliserens er vigtig, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores services. Trappen er det første, du ser, nå du træder ind i en bygning, hvorfor det er vigtigt, at denne fremstår ren og præsentabel, så du kan sikre et godt førstehåndsindtryk. Og det hjælper vores kompetente medarbejdere med. Med os som fliserenser er du garanteret konkurrencedygtige priser i forbindelse med din fliserens – priser, som alle kan være med på. Du behøver derfor hverken at gå på kompromis med kvalitet eller pris, når du lader os stå for flisrensen.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for nærmere info om vores priser på både fliserens og anden type overfladebehandling. Vi tager gerne en uforpligtende snak om din specifikke opgave og giver et tilbud herpå.

FliseRens udført af kompetente medarbejdere

Står du og er flytte til nuværende bopæl, og kunne du godt tænke dig hjælp til at få den gjort ren og præsentabel fliser? Så lad da Michael Handyman stå for din fliserens – du er garanteret flotte rene fliser og slipper samtidig for besværet med Fliserens selv. I forbindelse med indflytning er der ofte tale om fliser der trænger til fliserens, og det klarer vi gerne! Med vores mange års erfaring inden for fliserens ved vi, hvad overfladebehandling lægger vægt på, når arealet eksempelvis gennemgås, og derfor kan vi også sikre en grundig fliserens, så der ikke er en finger at sætte på arbejdet, når arealet efterses.

Privat FliseRens til dine behov

Hos Michael Handyman har vi stor erfaring med flisrens i private hjem, hvorfor vi også kan løfte din opgave. Vi står klar til at hjælpe dig med at holde dit hjem både rent og præsentabelt – og vi kører ikke, før du er tilfreds. Du kan være helt sikker på en grundig fliserens, hvor vi går ansvars- og kvalitetsbevidst til værks. Vi behandler dine fliser, som var det vores egne, så du altid kan føle dig helt tryg ved at lade os klare opgaven. Vi sørger naturligvis for at komme rundt i alle hjørner, så du kan være helt sikker på en effektiv og grundig fliserens.

Hvad end det drejer sig om fliserens af terrasse eller indkørelse, eller om der er tale om en fast aftale eller blot en enkelt ydelse, så sørger vi for en aftale, der skræddersyes til dine specifikke behov. Herigennem kan vi sikre den løsning, der bedst betaler sig for dig. Med Michael Handyman til din opgave får du et flisrenefirma med solide kerneværdier, som der aldrig bliver gået på kompromis med. Her bliver du altid mødt af professionelle og dygtige medarbejdere, der altid gør deres ypperste for at levere det bedst mulige resultat i forbindelse med opgaven.

Professionel erhversflisrens

Hos Michael Handyman kan vi også hjælpe, hvis du søger en fast og kvalitetsbevidst samarbejdspartner i forbindelse med erhvervsfliserens. Vi tager os af alle opgaver i forbindelse med flisrens til erhverv, så du slipper for selv at skulle stå for flisrens af fliser ved parkeringsplads eller lign. På den måde kan du og dine medarbejdere bruge tiden på vigtigere opgaver og det, I er gode til. Vi tilbyder flisrens 1 gang om året, og hvis det ønskes, kommer vi også gerne og flisrens uden for åbningstiderne, så I i stedet kan møde ind til et rengjort fliseareale.

Med os som samarbejdspartner får du et fleksibelt flisrensfirma, der til enhver tid tilpasser aftalen til den enkelte virksomhed. Herigennem kan vi garantere en løsning, der imødekommer dine specifikke behov, og som passer til din virksomhed. Hvad end du har brug for en fast samarbejdspartner til årligt fliserens, om det er en enkelt gang, eller du søger en mere fleksibel løsning, hvor vi kommer forbi efter behov, så tilbyder vi en professionel løsning skræddersyet til din virksomhed.

Uanset dine behov bliver du hos Michael Handyman mødt af stabile og professionelle medarbejdere, der vægter deres faglighed højt. Vi sørger altid for en grundig og effektiv rengøring tilpasset dine behov, så du får det forventede resultat.

Skal vi Hjælpe med FliseRens?

Så er du altid velkommen til at kontakte os! Vi står klar til at hjælpe dig med lige præcis den type fliserens, du søger. Så giv os gerne et kald på 20 93 29 26, eller skriv til kontakt@michaelhandymanfyn.dk – sammen finder vi den helt rigtige aftale til dig og dine behov.

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.
Send mail 24/7!
Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.
Ring eller SMS på: 20932926