fbpx

Beskæring af Træer og Buske.

Vi tilbyder hækklipning til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Haarby  Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Haarby.

Få din helt egen Havemand

Beskæring af træer og buske

Hos Michael Handyman Fyn tilbyder vi også beskæring af træer, buske og hække til både privat og erhverv på hele Fyn. Vi har mange års erfaring med både beskæring af træer og beskæring af buske, hvorfor vi blandt andet tilbyder beskæring af frugttræer, beskæring af bøgehæk samt mange andre typer af træer og buske. Så hvis du står med en beskæringsopgave, kan du trygt lægge opgaven i vores hænder. Vi garanterer en professionel løsning hver gang – hvad end det drejer sig om beskæring af træer, buske eller hække.

Beskæring af træer og buske med omhu

På et eller andet tidspunkt har langt de fleste haver brug for beskæring af træer og buske  hvis du gerne vil være sikker på et flot resultat, kan det være en rigtig god ide at lade en professionel stå for beskæring af buske og træer. En faglig korrekt beskæring af hække, træer og buske er nemlig med til at sikre træets udtryk. Samtidig kan beskæring af træer også være med til at forhindre ulykker, hvor døde grene eksempelvis knækker af.

Beskæring af træer og buske kan blandt andet være en fordel, hvis du gerne vil have mere lys i haven eller sætte gang i planternes blomstring. Samtidig kan eksempelvis beskæring af frugttræer være med til at sikre træets vitalitet, så du er sikker på sunde og smagfulde frugter. Dertil kommer også, at beskæring af æbletræer, pæretræer og andre frugttræer er med til at holde træet pænt og sundt, så det kan bære frugterne, og så der kommer nok lys til.

Forud for enhver type beskæring vurderer vi altid den enkelte beskæringsopgave, så vi sikrer et professionelt og fagligt korrekt resultat. Uanset om det er i forbindelse med beskæring af træer, beskæring af bøgetræ, så håndterer vi hvert træ, busk med omhu og på en skånsom måde, så hverken træ, buske tager skade, men i stedet holder i mange år. Med vores ekspertise og kompetencer inden for beskæring af træer og buske kan vi således sikre den rette løsning, hvor der tages højde for forhold såsom årstid, sort og beskæringsmetode.

Vi rådgiver gerne i beskæring af træer, buske.

Uanset om det drejer sig om beskæring af træer, beskæring af frugttræer, beskæring af egetræer eller en anden type træ, busk, har vi den nødvendige viden og erfaring til at sikre dig den bedst mulige løsning, der samtidig er din garanti for et flot resultat. Vi står derfor også klar med gode råd om beskæring af træer, buske, så du kan være sikker på at få det resultat, du går og drømmer om.

Ingen opgave i forbindelse med beskæring af træer og buske er ens, og derfor tilpasser vi altid beskæring af træer og buske til den enkelte opgave. Hvad end beskæring af buske, hække eller træer kræver udtynding, fjernelse af større partier eller en let beskæring, så finder vi den mest optimale løsning til din opgave. Idet enhver opgave varierer fra beskæring til beskæring, vil prisen således også være forskellig fra opgave til opgave. Uanset din opgave kan du være sikker på beskæring af træer til priser, som alle kan være med på.

Skal vi også hjælpe dig med beskæring af træer eller buske? Så kontakt os på 20 93 29 26, så finder vi sammen en løsning til din opgave.

Klip af Hæk

Hos Michael Handyman kan vi tilbyde at klippe din hæk og fjerne hækaffaldet. Vi er professonelt udstyr, så din hæk kan komme i topform.

Bred Hæk

Er din hæk blevet meget bred, Kan Michael Handyman skære breden, du kan selv bestem om du vil have taget begge sider på en gang, eller om du vil have taget en side pr. år.

Høj hæk

Har du en meget høj hæk, ønsker du at den skal være lavere, kan Michael Handyman skære den ned i en højde der passer dig.

hvad for hække klipper vi

Hos Michael Handyman klipper vi alle slags hække.

Ekstra høj hæk

Er din ekstra høj +2,5m skal der gives besked omkrig dette ved bestillig af tid, så vi har mulighed for at ekstra udstyr med til opgaven.

Kørelse af affald

Når vi Har klippet din Hæk kan du selv vælge om du selv vil fjerne hækaffaldet eller om vi skal tage det med.

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedste tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fået flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️beskæring træer og buske Priser

Priser

Timepris pr. mand 450 kr. inkl. moms pr. time. med håndværktøj og småmaskiner. Husk af medregne transporttid

Servicebil 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  177 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Ønskes der er et tilbud, hvor vi skal ud og besigtige opgaven koster 550kr dette beløb vil blive fratrukket hvis du øsnker at gøre brug af tilbudet.

billig havemand odense

Vores havemand pris, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige havemand timepris.

havearbejde priser er den havemand timeløn vi tager for at hjælpe.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

Hækkeklipning tilbud,

Vi giver gerne, men det kræver det er meget hæk der skal klippes, min 500m eller vil du få et prisoverslag hvor vi oplyser priser for hækklipning.

Vi tilbyder billig klipning af hæk, til en pris der er til at betale.

Prisen for hækklipning for bøgehæk og ligusterhæk

Hækkeklipning meter pris

vi udføre mange klip af hæk pr. år. Så vi har regnet nogle rigtig gode meterpriser for klip af hæk. Vil du gerne have en pris på hækklipning kan du sende din adresse så kan vi måle din hæk op eller du kan oplyse hvor mange meter hæk du gerne vil have klippe, samt højde, om det er begge sider og hvornår den sidst er klippet.

✔️ Byer vi udføre Opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer.

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.
Send mail 24/7!
Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller Sms på: 20932926