fbpx

Beskæring af hæk, bøgehæk & ligusterhæk m.m.

Vi tilbyder Beskæring af hæk, bøgehæk ligusterhæk til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Haarby  Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Haarby.

Beskæring af Hæk

Beskæring af hæk

Hos Michael Handyman tilbyder vi også beskæring af hæk til både privat og erhverv på hele Fyn. Vi har mange års erfaring med beskæring af hække, hvorfor vi blandt andet tilbyder beskæring af ligusterhæk, tjørnehæk og bøgehæk samt mange andre typer af hække. Så hvis du står med en beskæringsopgave, kan du trygt lægge opgaven i vores hænder. Vi garanterer en professionel løsning hver gang – hvad end det drejer sig om beskæring af hække.

Beskæring af hæk med omhu

På et eller andet tidspunkt har langt de fleste haver brug for beskæring af hæk, og hvis du gerne vil være sikker på et flot resultat, kan det være en rigtig god ide at lade en professionel stå for beskæring af hæk. En faglig korrekt beskæring af hække er nemlig med til at sikre hækkens udtryk. Samtidig kan beskæring af hæk også være med til at forhindre ulykker, hvor hækken giver dårligt udsyn.

Beskæring af hække kan blandt andet være en fordel, hvis du gerne vil have mere lys i haven eller sætte gang i planternes blomstring.

Forud for enhver type beskæring vurderer vi altid den enkelte beskæringsopgave, så vi sikrer et professionelt og fagligt korrekt resultat. Uanset om det er i forbindelse med beskæring af Bøgehæk, tjørnehæk eller en ligusterhæk, så håndterer vi hvert hæk med omhu og på en skånsom måde, så hverken hæk tager skade, men i stedet holder i mange år. Med vores ekspertise og kompetencer inden for beskæring af hække kan vi således sikre den rette løsning, hvor der tages højde for forhold såsom årstid, sort og beskæringsmetode.

Beskæring af hæk

Hos Michael Handyman kan vi tilbyde at Beskæring af din hæk og fjerne hækaffaldet. Vi er professonelt udstyr, så din hæk kan komme i topform.

Bred Hæk

Er din hæk blevet meget bred, Kan Michael Handyman skære breden, du kan selv bestem om du vil have taget begge sider på en gang, eller om du vil have taget en side pr. år.

Høj hæk

Har du en meget høj hæk, ønsker du at den skal være lavere, kan Michael Handyman skære den ned i en højde der passer dig.

Vi rådgiver gerne i beskæring af hække

Uanset om det drejer sig om beskæring af ligusterhæk, beskæring af tjørnehæk, beskæring af bøgehæk eller en anden type hæk, har vi den nødvendige viden og erfaring til at sikre dig den bedst mulige løsning, der samtidig er din garanti for et flot resultat. Vi står derfor også klar med gode råd om beskæring af hække, så du kan være sikker på at få det resultat, du går og drømmer om.

Ingen opgave i forbindelse med beskæring af hække er ens, og derfor tilpasser vi altid beskæring af hække til den enkelte opgave. Hvad end beskæring af hækken kræver udtynding, fjernelse af større partier eller en let beskæring, så finder vi den mest optimale løsning til din opgave. Idet enhver opgave varierer fra beskæring til beskæring, vil prisen således også være forskellig fra opgave til opgave. Uanset din opgave kan du være sikker på beskæring af hæk til priser, som alle kan være med på.

Skal vi også hjælpe dig med beskæring af 

hæk? Så kontakt os på 20 93 29 26, så finder vi sammen en løsning til din opgave.

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Beregn pris på Beskæring af hæk

Hvor Nemt har det lov til at være?

Betalingsservice

Er du fast kunde hos Michael Handyman, kan du nemt tilmelde dig Betalingsservice og slippe for at skulle betale manuelt hver gang.

Alt i en Forretning

Michael Handyman tilbyder en bred vifte af services inde for Hus og Have, Smart så har du kun en du skal ringe til.

God Serviceaftale

Få er fast serviceaftalet på dine opgaver, så ved du altid hvor meget det koster dig hvert år, ingen grimme overraskelser, ingen binding.

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

Beskærings opgaver af hække

Her kan du se et udpluk af nogle af de opgaver vi kan hjælpe med, du er altid velkommen til at høre os, om vi kan hjælpe dig med din opgave.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedste tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fået flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️ Beskæring af hæk Priser

Priser

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her 

Prisberegneren på vores side er ikke et tilbud men et vejledende pris så du kan få en ide om hvad opgaven kan koste hos dig.

Beskæring af hæk tilbud,

Vi giver gerne, men det kræver det er meget hæk der skal klippes, min 500m eller vil du få et prisoverslag hvor vi oplyser priser for beskæring af hæk.

Vi tilbyder billig beskæring, til en pris der er til at betale.

beskæring af hæk på meter pris

vi udføre mange klip af hæk pr. år. Så vi har regnet nogle rigtig gode meterpriser for klip af hæk. Vil du gerne have en pris på Beskæring af hæk kan du sende din adresse så kan vi måle din hæk op eller du kan oplyse hvor mange meter hæk du gerne vil have klippe, samt højde, om det er begge sider og hvornår den sidst er klippet.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay eller kontant når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for Erhverv kan ske via bankoverførelse netto 8 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

✔️ Byer vi udføre Opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer.

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Har du et spørgsmål?

Send mail 24/7!
Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller sms på: 20932926