Hækklipning

Vi tilbyder hækklipning til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg,   Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Assens, Haarby, Flemmeløse og omegn.

Få din helt egen Havemand

Vi kan hjælpe med stort og småt, Vi står altid klar med et smil og er klar på at hjælpe dig med en Praktisk opgaver.

Hos Michael Handyman Fyn lægge vi stor vægt på, at du som kunder altid skal føle dig godt tilpas med at have os på besøg i dit hjem imens jeg hjælper med din opgave.

Klip af Hæk

Hos Michael Handyman Fyn kan vi tilbyde at klippe din hæk og fjerne hækaffaldet. Vi er professonelt udstyr, så din hæk kan komme i topform.

Bred Hæk

Er din hæk blevet meget bred, Kan Michael Handyman skære breden, du kan selv bestem om du vil have taget begge sider på en gang, eller om du vil have taget en side pr. år. 

Høj hæk

Har du en meget høj hæk, ønsker du at den skal være lavere, kan Michael Handyman Fyn skære den ned i en højde der passer dig.

Hvad for hække

Hos Michael Handyman Fyn klipper vi alle slags hække.

Ekstra høj hæk

Er din ekstra høj +2,5m skal der gives besked omkrig dette ved bestillig af tid, så vi har mulighed for at ekstra udstyr med til opgaven.

Kørelse af affald

Når vi Har klippet din Hæk kan du selv vælge om du selv vil fjerne hækaffaldet eller om vi skal tage det med.

Års Erfaring

Opgaver hvert år

Tilfredse Kunder

Kopper Kaffe

Kontakt Michael Handyman via Mail

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi beder mulighed for at give det rigtige svar første gang.

Hvad kan vi hjælpe med

Her kan du se et udpluk af nogle af de opgaver vi kan hjælpe med, du er altid velkommen til at høre os, om vi kan hjælpe dig med din opgave.

hækklipning

Hos Michael handyman Fyn kan vi klippe din hæk alt efter dine ønsker. om det er 1 eller 2 gange pr. år. det er en smagssag om hvor tit en hæk bliver klippet. Får du en pris fra os, er det altid incl. fjernelse af hækaffald.

Michael Handyman klipper høj hæk

Klipning af høj hæk

før og efter billede af klip af hæk Hos Michael Handyman Fyn

klippet thujahækMichael Handyman Fyn 

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedste tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fået flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️Priser

Vi synes selv, at det er en fair pris for at have adgang til serviceydelser, der matcher vores høje standart og kvalitet, som normalt har væsentligt højere omkostninger. Eller som storinvestoren Warren Buffet udtrykker det: ”Prisen er det, man betaler. Værdien er det, man får.”

ingen opgave er ens — og derfor er prisen det heller ikke… Og derfor kan vi ikke give en standardpris på en opgave. Du kan derfor altid  et Rigtig godt tilbud på din opgave… Du kan forvente at få udarbejdet en Rigtig god pris på opgave – en pris som du vil blive overrasket over…

Faste lave priser

Nogle kunder er meget fokuserede på at få faste priser for større tryghed i budgettet og bedre overblik. Vi giver gerne faste priser, men så kræver det at vi aftaler vilkår og kravspecifikationer på opgaven – så vi har konkrete og faste forudsætninger for at kalkulere dit tilbud. Aftalens krav & vilkår gælder begge parter. Viser det sig, at forudsætningerne alligevel ændres, så får du besked om at det aftalte budget ikke kan overholdes – FØR det overskrides.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay eller kontant når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email som

Har du et spørgsmål?

Anmeldelser

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Send Gerne SMS på: 2093 2926