fbpx

Find billig Hækklipning til rimelig priser

Vi tilbyder hækklipning til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg,   Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Assens, Haarby, Flemmeløse og omegn.

Få din helt egen Havemand

Hækklipning

Hos Michael Handyman Fyn tilbyder vi hækklipning til konkurrencedygtige priser, så alle kan være med, om du er pensionist, lønmodtager eller direktør.

Vi tilbyder klip af hæk og det er et spørgsmål hvad et behov du har, Nogle Kunder fortrækker at få klippet hæk 1 gang pr. År andre 2 gange pr. år. Det er en smagssag om hvor ofte du vil have klippet hæk, vil du bare have holdt hækken tilbage så den ikke breder sig for meget vælger du at klippe din hæk 1 gang på et år. Hvis du er en af dem der holder en pæn og holdt hæk er der ikke nogen vej uden om at hækken skal have en hækklipning mindst 2 gange på et år og gerne mere, men det er helt efter din smag og hvor hurtigt din hæk vokser.

Hækklipning i Odense

I sæson køre vi flere dage fast om ugen i Odense, her vil det være muligt at vi kommer og klipper Din hæk

Klip hæk før eller efter sankt hans

Hvor vidt du skal klippe din hæk for eller efter sank er en holdningssag, men i nogen ejer og boligforeninger og områder, er det et krav om at hækken er klippet inde sankt hans

Hvornår skal hækken klippes

Hvis gerne vil have en fin hæk igennem sommeren kan det været en fordel at vælge at klip hæk i forår så vil hækken stå flot sommeren igennem og du vil glæde dig over hvor fin den er, det gør bare at du er nødsaget til at klip hæk i efterår.

Klip hækken helt ned

Har du en gammel hæk der trænger til nyt liv, kan det være en mulighed at skære den helt ned, så den bliver nød til at skyde nye skud op, dette kan dog kun lade sig gøre med en hæk med et stærkt rodnet.

Hækkeklip Fyn / hækkeklipning Fyn

Vi klipper hæk i områder som Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Haarby, Flemmeløse og omegn.

Klip Ligusterhæk hvornår?

Hvornår du din Ligusterhæk skal klippes, kommer an på om du vil have klippet hækken 1 eller 2 gange på en sæson. Der er mange kunder der vælger at få klippet deres Ligusterhæk i Juni og sidst på efteråret. På denne måde har du altid en fin hæk.

Hvornår klippe Hæk?

Vi klipper hæk april, februar, maj oktober, marts, juni, juli, august, septemper alt efter hvornår du ønsker at få klippet din hæk.

Hvornår skal bøgehæk klippes.

Hækklipning af bøgehæk tidspunkt, vi kan tilbyde at klippe dig bøgehæk i april, februar, maj, oktober, marts, august, september alt efter hvornår du ønsker at få klippet din bøgehæk.

Klip af Hæk

Hos Michael Handyman Fyn kan vi tilbyde at klippe din hæk og fjerne hækaffaldet. Vi er professonelt udstyr, så din hæk kan komme i topform.

Bred Hæk

Er din hæk blevet meget bred, Kan Michael Handyman Fyn skære breden, du kan selv bestem om du vil have taget begge sider på en gang, eller om du vil have taget en side pr. år.

Høj hæk

Har du en meget høj hæk, ønsker du at den skal være lavere, kan Michael Handyman Fyn skære den ned i en højde der passer dig.

hvad for hække klipper vi

Hos Michael Handyman Fyn klipper vi alle slags hække.

Ekstra høj hæk

Er din ekstra høj +2,5m skal der gives besked omkrig dette ved bestillig af tid, så vi har mulighed for at ekstra udstyr med til opgaven.

Kørelse af affald

Når vi Har klippet din Hæk kan du selv vælge om du selv vil fjerne hækaffaldet eller om vi skal tage det med.

Års Erfaring

Opgaver hvert år

Tilfredse Kunder

Kopper Kaffe

Kontakt Michael Handyman Fyn via Mail

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi beder mulighed for at give det rigtige svar første gang.

Hvad kan vi hjælpe med

Her kan du se et udpluk af nogle af de opgaver vi kan hjælpe med, du er altid velkommen til at høre os, om vi kan hjælpe dig med din opgave.

hækklipning

Hos Michael Handyman Fyn kan vi klippe din hæk alt efter dine ønsker. om det er 1 eller 2 gange pr. år. det er en smagssag om hvor tit en hæk bliver klippet. Får du en pris fra os, er det altid incl. fjernelse af hækaffald.

Michael Handyman klipper høj hæk

Klipning af høj hæk

før og efter billede af klip af hæk Hos Michael Handyman Fyn
klippet thujahækMichael Handyman Fyn

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Fyn Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedste tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fået flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️Hækklipning Priser

Priser

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Hækkeklipning tilbud,

Vi giver gerne, men det kræver det er meget hæk der skal klippes, min 500m eller vil du få et prisoverslag hvor vi oplyser priser for hækklipning.

Vi tilbyder billig klipning af hæk, til en pris der er til at betale.

Prisen for hækklipning for bøgehæk og ligusterhæk

Hækkeklipning meter pris

vi udføre mange klip af hæk pr. år. Så vi har regnet nogle rigtig gode meterpriser for klip af hæk. Vil du gerne have en pris på hækklipning kan du sende din adresse så kan vi måle din hæk op eller du kan oplyse hvor mange meter hæk du gerne vil have klippe, samt højde, om det er begge sider og hvornår den sidst er klippet.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay eller kontant når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for Erhverv kan ske via bankoverførelse netto 8 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email som

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

Har du et spørgsmål?

Anmeldelser

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.
Send mail 24/7!
Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.
Send Gerne SMS på: 2093 2926