2093 2926

Ejendomsservice i Odense

Vi tilbyder ejendomsservice til kunder i Odense og omegn.

Brug for en Pedelfunktion i Odense?

Når det drejer sig om ejendomsservice, vil du have det bedste til dine bygninger. Derfor bør du henvende dig til Michael Handyman. Vi har stor erfaring med drift og vedligeholdelse af store og små arealer for virksomheder, private udlejere, ejendomsselskaber, ejerforeninger og grundejerforeninger. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vores passion er at holde dine bygninger flotte og i topform!

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder:

– Vedligeholdelse af Grønne områder

– Vedligeholdelse af parkeringspladser

– Vedligeholdelse af udendørs opholdsarealer

– Udskiftning af vandhane

– Reparation af bygninger

– Reparation af vinduer

– Opsyn og pasning af udlejningsejendomme og sommerhuse

– Viceværtservice

– Og meget mere!

 

Vi forstår, hvor vigtigt det er for kulturen og miljøet i din ejendom at det er både pænt og rent. Derfor tilbyder vi også rengøringsservice. Vi sørger for, at din ejendom er pæn og ser godt ud!

Hvis du har brug for ejendomsservice i Odense, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde hjælpe dig

Ta en snak med Michael Handyman?

Kontakt os Mandag - Fredag fra kl. 8 - 17

 

Ring på

20932926

Send gerne Sms

Hækklipning

Hos Michael Handyman kan vi tilbyde at klippe din hæk og fjerne hækaffaldet. Vi er professonelt udstyr, så din hæk kan komme i topform.

Beskæring af træer.

Er dine træer i haven ved at blive for store, kan vi hos Michael Handyman hjælpe med at beskære dine træer og bortskaffe grenaffaldet.

Græsslåning

Har du ikke tid eller mulighed til at slå græset, Vi kan tilbyde at lave en fast aftale, så vi kommer og slår din græse når du ønsker det. Om det er hver 7 dag eller 14 dag er en smagssag

Pedelfunktion

Pedelfunktion

Træfældning

Har du nogle mindre træer og buske du gerne vil af med, kan Michael Handyman tilbyde Træfældning og buske du gerne vel af med.

Kørelse af affald

Har du fået for stor en bunke haveaffald, kan Michael Handyman Fyn hjælpe dig med at køre dit affald på genbrugspladsen.

Kundeanmeldelser

Vores Kunder er vilde med Os!

Og vi er Vilde med vores glade Kunder.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Pedelfunktion/Ejendomsservice i Odense 

Vi er eksperter i pleje af grønne områder

Herunder græsslåning og hækklipning, ukrudtsbekæmpelse, plænepleje, hækklipning og pleje af andre udendørsarealer.

Ud over græsklipning og hækklipning omfatter vores grønne udendørs vedligeholdelsesydelser også løvsamling og fejning af dine udendørsarealer samt indsamling af cigaretskodder og affald.

Vores mål er altid at levere den bedst mulige service til vores kunder. Vi er en professionel og kundeorienteret virksomhed, og vi sætter altid kunden i centrum.

Vi tilbyder ejendomsservice for både boligforeninger, ejerforeninger, grundejerforeninger samt små- og store virksomheder og private.

Du er altid garanteret en god og konkurrencedygtig pris, når du vælger Michael Handyman.

Vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen, og vi arbejder hurtigt og effektivt. Det betyder også, at du altid får en god og konkurrencedygtig pris for opgaven.

Vi er eksperter i haveservice og har stor erfaring med at vedligeholde store og små grønne områder. Vi ved, hvad der skal til for at holde dine udendørsarealer flotte hele året rundt!

Skarpe priser på hækklipning

Vi tilbyder hækkeklipning på en fast årlig aftale eller som en engangsopgave, når hækken har brug for det. Vi har erfaring med alle typer hække og kan altid tilbyde en skarp pris!

Har du brug for hækkeklipning i Odense eller andre steder på Fyn, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde hjælpe dig!

Du er altid garanteret en god og konkurrencedygtig pris, når du vælger Michael Handyman.

Vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen, og vi arbejder hurtigt og effektivt. Det betyder også, at du altid får en god og konkurrencedygtig pris for opgaven.

Vi tilbyder Tagrenderens op i 12 m højde

Som standard renser vi tagrender i op til 12 meters højde fra jorden med vores specielle støvsugere. Hvis dine tagrender er højere end dette, kan vi stadig rense dem, men det koster ekstra.

Hvis du har brug for rensning af tagrender i Odense eller andre steder på Fyn, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde hjælpe dig!

Du er altid garanteret en god og konkurrencedygtig pris, når du vælger Michael Handyman.

Vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen, og vi arbejder hurtigt og effektivt. Det betyder også, at du altid får en god og konkurrencedygtig pris for opgaven

Skriv til os på kontakt@michaelhandymanfyn.dk, eller ring til 20 93 29 26. Sammen finder vi den løsning, der giver bedst mening for dig.

 

Har du noget på hjertet? så Kontakt Michael Handyman

15 + 2 =

Se Anmeldelse

Kontakt

TLF.: 20932926 (tryk her)

E-mail.: Kontakt@michaelhandymanfyn.dk

Lundegårdsvej 55, 5690 Tommerup

Afdeling Odense

Thorslundsvej 3, 5000 Odense C

Vores åbningstid er.:

Mandag til fredag kl. 08.00 - 17.00