fbpx

Vi hjælper med haveservice hos dig

Vi tilbyder haveservice til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Haarby, Flemløse og omegn.

Få din helt egen Havemand til haveservice

Haveservice

Vil du gerne slippe for besværet i forbindelse med havearbejdet, og søger du derfor en havemand på Fyn? Så kan du trygt lade Michael Handyman klare dit haveservice. Vi har specialiseret os i haveservice og vedligehold af haver, og derfor tilbyder vi også hjælp til haveservice til både private og erhverv. Her får du en professionel havemand, der kan hjælpe dig med alt inden for haveservice alt efter dit behov, og med vores mangeårig erfaring kan vi garantere dig et perfekt resultat – hver gang.

Vi klarer alt inden for haveservice

Orker du heller ikke besværet med lugning af ukrudt, græsslåning og turene til genbrugspladsen med dit haveaffald? Så kan du med fordel lade en professionel havemand klare arbejdet, og det får du heldigvis her hos Michael Handyman, hvor vi stiller en fast havemand til rådighed. På den måde kan du være sikker på, at det er den samme havemand, der hver gang kommer ud og klarer dit havearbejde. Herigennem kan vi sikre dig en tryg oplevelse. Vi har altid det rette udstyr med til opgaven, hvad end vi skal klare havearbejdet i forbindelse med hækklipning, beskæring af buske eller noget helt tredje.

Uanset dit behov for haveservice så kan vi løfte enhver opgave inden for dette felt. Vi har mange års erfaring med haveservice af enhver art, og med vores ekspertise og kompetencer kan vi blandt andet klare følgende inden for haveservice:

  • Græsslåning
  • Vertikalskæring
  • Beskæring af træer, buske og planter

Vi kan derfor også tilbyde dig hjælp til haveservice, hvor vi professionelt tager hånd om din have, så vi kan sikre dig det bedst mulige resultat efterfølgende. Af den grund vægter vi også godt håndværk og kvalitet højt, så vi til enhver tid kan levere et solidt stykke arbejde, hvor håndværket er i orden. Det er også din garanti for et flot og holdbart resultat, du kan glæde dig over i mange år. Vores faste havemand giver sig altid god tid til en snak om dine ønsker og behov, så du får den helt rigtige hjælp til haveservice.

Skal vi hjælpe med haveservice?

Hvad end vi skal hjælpe med at få slået græs eller klippe hæk, så er din have i helt trygge hænder, når du lader vores faste havemand klare haveservicen på din grund. Vi tilbyder primært hjælp til haveservice på Fyn og dækker blandt andet byer som Odense, Tommerup og Brylle. Vi tilbyder alt inden for haveservice til rimelige priser, som alle kan være med på – uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi kommer meget gerne forbi til en snak om dine behov for haveservice, og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Derfor står vi også klar med kompetent sparring omkring havearbejdet, og hvilken løsning der vil passe bedst til lige netop dig. Skal vi også hjælpe dig med haveservice, og kunne du godt tænke dig at høre mere om vores havemand priser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skriv til os på kontakt@michaelhandymanfyn.dk, eller ring til 20 93 29 26. Sammen finder vi den løsning, der giver bedst mening for dig.

 

Hækklipning

Hos Michael Handyman kan vi tilbyde at klippe din hæk og fjerne hækaffaldet. Vi er professonelt udstyr, så din hæk kan komme i topform.

Beskæring af træer.

Er dine træer i haven ved at blive for store, kan vi hos Michael Handyman hjælpe med at beskære dine træer og bortskaffe grenaffaldet.

Græsslåning

Har du ikke tid eller mulighed til at slå græset, Vi kan tilbyde at lave en fast aftale, så vi kommer og slår din græse når du ønsker det. Om det er hver 7 dag eller 14 dag er en smagssag

Vertikalskæring

Har du mere mos end græs i din græsplæne, kan vil tilbyde plæneluftning af din græsplæne med vores mosfjerner.

Træfældning

Har du nogle mindre træer og buske du gerne vil af med, kan Michael Handyman Fyn fælde dine træer og buske du gerne vel af med.

Kørelse af affald

Har du fået for stor en bunke haveaffald, kan Michael Handyman Fyn hjælpe dig med at køre dit affald på genbrugspladsen.

Kundeanmeldelser

Vores Kunder er vilde med Os!

Og vi er Vilde med vores glader Kunder.

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedste tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fået flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️Haveservice Priser

Priser

Timepris pr. mand 450 kr. inkl. moms pr. time. med håndværktøj og småmaskiner. Husk af medregne transporttid

Servicebil 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

En smule haveaffald 50 kr. maks et par sække

Genbrugsplads  177 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

billig havemand odense

Vores havemand pris, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige havemand timepris.

havearbejde priser er den havemand timeløn vi tager for at hjælpe.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

✔️Byer vi udføre opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer.

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Havearbejde tilbydes

Vi tilbyder hjælp til have arbejde og vores faste havemand står klar til at hjælpe dig med med havearbejde alt efter dit behov, vi har mange års erfaring som havemand og havearbejde.

Hjælp til havearbejde

Det er individuelt hvor meget hjælp man har brug for hjælp til havearbejde. Vores faste havemand står klar til at hjælp til havearbejde.

Havemanden

Har altid det rette værktøj med til opgaven, havemanden har udstyret iorden om det er hækkeklipning eller om det er slå græsplænen.

Havemand Odense

Vores faste havemand i Odense står klar til at hjælpe med havearbejde.  Derfor kan Havearbejde tilbydes odense til rimelig priser.

Hjælp til havearbejde Odense

havemand søges i odense, vores faste havemand står klar til at hjælpe med havearbejde i odense

Hjælp til havearbejde for pensionister

Vores faste havemand giver sig altid, tid til at lytte efter hvad dine behov er, så du får den rigtige hjælp til havearbejde. Det er altid den samme havemand der kommer udføre havearbejde hos dig, for os er det vigtigt at du som kunde altid er tryg ved at have din havemand på besøg til havearbejde.

Havemand klippe hæk

Vores faste havemand har professionel udstyr til at klippe hæk med, din hæk er i trygge hænder når den bliver klippet af vores professionelle havemand.

Havemand Midtfyn

Vores havemand køre omkring Odense og midtfyn og udføre hjælp til havearbejde.

Havemand på Fyn

Vores havemand køre fast på Fyn og står klar til at hjælpe med havearbejde.

Havemand Tommerup

Vores havemand køre ofte omkring Tommerup og er klar til at hjælpe med havearbejde, mindre træfældning, hækkeklipning.

Havemand tilbydes

Vores faste havemand tilbydes til hjælpe til havearbejde.

Hjælp til havearbejde

Michael Handyman Fyn er har faste havemand til hjælp til havearbejde.

 

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller sms på: 20932926