[Dette site har reklamer og sponsorerede indhold på siden]

Når du køber nye møbler, er det ofte nødvendigt at samle og installere det selv. Hvis du ikke er særlig praktisk anlagt, kan det være en skræmmende opgave. Heldigvis findes der professionelle møbelmonteringstjenester, som kan hjælpe dig.

Hos Michael Handyman har vi mange års erfaring med at samle alle typer møbler fra Ikea og andre store forhandlere. Vi kan samle senge, køjesenge, børnesenge, borde, sideborde, natborde, sofaborde, skriveborde, spiseborde, toiletborde, rulleborde, skabe, forfængsler, glasskabe, opbevaringsskabe, vitriner, vitrineskabe, reolsystemer sofaer sovesofaer lænestole barstole spisebordsstole garderobeskabe tv-møbler tv-møbler tv-borde mediemøbler sidemyrer konsolborde konsolborde skuffer kommoder og meget mere

Vi tilbyder også en række andre håndværkertjenester, så hvis du har brug for hjælp til noget andet i huset, er vi her for at hjælpe.

 

Hvor lang tid tager det enlig?

Det kommer meget an på hvad du skal have samlet. En simpel IKEA kommode kan laves på ca. 30 minutter, mens et komplet PAX garderobesystem med døre og beslag kan tage 4 timer eller mere.

Hvor meget koster det?

Igen varierer dette afhængigt af arbejdets kompleksitet. Som en generel vejledning tager vi 475kr pr. time + Servicebil 200 kr

Vi kender til det meste

Vi har gennem årene samlet stor erfaring med IKEA-møbler. Vi ved, hvilke møbler der er lette at samle, og hvilke der er sværere at samle. Vi kender også alle de tips og tricks, der kan få arbejdet til at gå glat.

Vi har det rigtige værktøj

Vi har alt det nødvendige værktøj til at få arbejdet udført hurtigt og effektivt. Vi har også specialværktøj til visse møbeltyper, f.eks. IKEA garderobeskabe.

Vi er forsikret

Alle vores håndværkere er fuldt forsikrede for at sikre din ro i sindet.

Tag kontakt i dag

Hvis du har brug for hjælp til at samle dine møbler, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne et gratis tilbud på vores ydelser. Få håndværker tilbud – Gratis!

få et rigtig godt tilbud på din opgave