fbpx

Om os

Michael Handyman er en service virksomhed inden for hus og have, firmaet er blevet grundlagt af ejer Michael Balkemose i foråret 2015 efter en tur til Australien. I starten var virksomheden åbnet fordi Michael havde en drøm om at producere Mjød og honning og sideløbende tog Michael ud og hjalp kunder med diverse handyman opgaver. I 2019 solgte Michael de sidste dråber mjød og Honning for at koncentrere sig om at udvikle mere på Michael Handyman. I 2020 fik Michael sin første ansat og er nu mellem 3-4 handyman og havemand M/K, Michael selv og en bogholder.

Vore medarbejdere er dansktalende og godt serviceminded. Vi garanterer at vore medarbejdere også er 100% til at stole på. Vore medarbejdere har løst talrige af de opgaver vi tilbyder.
Vi har igennem årene samarbejdet, med mange private og erhvervskunder, om at holde deres hus og have. Vores kerneværdier er altid at levere slutresultater i den højste kvalitet, fleksibilitet og professionalisme.
Du vil derfor med os som samarbejdspartner på vedligholdelse af din bolig opleve professionalisme af højeste kaliber og en servicevirksomhed med den rigtige viden til at klare lige præcis Din opgave.

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Hvor Nemt har det lov til at være?

Betalingsservice

Er du fast kunde hos Michael Handyman, kan du nemt tilmelde dig Betalingsservice og slippe for at skulle betale manuelt hver gang.

Alt i en Forretning

Michael Handyman tilbyder en bred vifte af services inde for Hus og Have, Smart så har du kun en du skal ringe til.

God Serviceaftale

Få er fast serviceaftalet på dine opgaver, så ved du altid hvor meget det koster dig hvert år, ingen grimme overraskelser, ingen binding.

Vores Team

Vi har samlet et af det bedste teams der kan findes, sammen har vi en bred viden og yder den bedste service du kan tænke dig.

Michael

Michael

Ejer / Handyman

Lena

Lena

Handywomen/ kone til Michael

Frank

Frank

Handyman

Lærke

Lærke

Bogholderi

Peter Skovsbo

Peter Skovsbo

Havemand / Hegns opsætter

Skal dit navn står her?

Skal dit navn står her?

XXX

Vi er online 24/7!

Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller sms på: 20932926