[Dette site har reklamer og sponsorerede indhold på siden]

-Først skal du finde stolperne i din væg. Den bedste måde at gøre dette på er med en studfinder. Når du har fundet studsene, skal du markere dem med en blyant, så du ved, hvor de er.

-Derefter skal du skære dine hyldebeslag til i størrelse. Hvis du bruger L-beslag, skal du sørge for at måle bredden på din hylde samt dybden på beslaget.

-Nu er det tid til at bore huller til dine skruer. Bor pilothuller i studsene ved de markeringer, du lavede tidligere. Pas på ikke at bore for dybt – du ønsker ikke at beskadige eventuelle ledninger eller rør, der måtte være bag gipsvæggen.

-Til sidst skal du skrue dine beslag fast og fastgør dem med plugs der er beregnet til gipsvægge . Sørg for, at beslagene er vandrette, før du skruer dem helt fast.

Og det er det! Dine hylder bør nu være sikkert monteret på dine gipsvægge.

Har du ikke selv modet til at gå i gang med opgavenen er du altid velkommen til at kontakte Michael Handyman på Få Gratis håndværker tilbud – Klik her! for professionel assistance!

Hos os har vi gjort det nemt at få opsat hylder

Hos os finder du den bedste vejledning til at montere hylder på dine gipsvægge. Med vores trin-for-trin instruktioner og praktiske tips kan du nemt og sikkert opdatere dit hjem. Hvis du mangler modet eller ønsker professionel assistance, kan du altid kontakte vores pålidelige samarbejdspartner, Michael Handyman, for at få 3 gratis tilbud på opsætning af hylder. Lad os gøre din hjemmeforbedring til en leg!

få et rigtig godt tilbud på din opgave