[Dette site har reklamer og sponsorerede indhold på siden]

 

Hvis du ønsker at tilføje en hylde til et rum i dit hjem, er der ingen grund til at tilkalde en professionel – du kan gøre det selv! Alt, hvad du skal bruge, er en boremaskine, nogle plus og skruer og selvfølgelig hylden og beslagene. Her er en trin-for-trin-guide til, hvordan du gør det:

1. Start med at måle bredden af det område, hvor du vil installere hylden. Mål derefter dybden af selve reolen. Læg disse to tal sammen, og marker dette mål på væggen med en blyant. Dette vil være toppen af din reol.

2. Brug derefter et vaterpas til at tegne en vandret linje på dette punkt. Dette vil sikre din hylde er vandret.

3. Mål derefter afstanden mellem de beslag, der skal bære hylden. Marker også disse punkter på væggen.

4. Nu er det tid til at bore nogle huller! Brug et murerbor til at bore huller på de markerede punkter. Sørg for, at boret er lidt mindre end de vægpropper, du skal bruge.

5. Bank plugsne ind i hullerne med en hammer, og skru derefter skruerne i (ikke for stramt).

6. Til sidst hænger du din hylde på skruerne og nyder den!

Hvis du ikke er sikker på at bore i mursten, kan du altid bruge klæbepuder i stedet. Følg den samme fremgangsmåde, men i stedet for at bore huller skal du påføre klæbepuderne på væggen og skrue beslagene fast i disse. Din hylde vil derefter blive holdt sikkert på plads!

Har du ikke selv modet til at gå igang, så er du velkommen til at kontakte Michael Handyman for opsætning af hylde på Få håndværker tilbud – Gratis!. Vi vil med glæde hjælpe dig! 🙂

få et rigtig godt tilbud på din opgave