fbpx

Havearbejde

Vi tilbyder haveservice til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg,   Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk,  Aarup, Assens, Haarby, Flemmeløse og omegn.

Få din helt egen Havemand

Vi kan hjælpe med stort og småt, Vi står altid klar med et smil og er klar på at hjælpe dig med en Praktisk opgaver.

Hos Michael Handyman Fyn lægge vi stor vægt på, at du som kunder altid skal føle dig godt tilpas med at have os på besøg i dit hjem imens jeg hjælper med din opgave.

Klip af Hæk

Hos Michael Handyman Fyn kan vi tilbyde at klippe din hæk og fjerne hækaffaldet. Vi er professonelt udstyr, så din hæk kan komme i topform.

Beskæring af træer.

Er dine træer i haven ved at blive for store, kan vi hos Michael Handyman hjælpe med at beskære dine træer og bortskaffe grenaffaldet. 

Græsslåning

Har du ikke tid eller mulighed til at slå græset, Vi kan tilbyde at lave en fast aftale, så vi kommer og slår din græse når du ønsker det. Om det er hver 7 dag eller 14 dag er en smagssag

Fjernelse af ukrudt?

Er ukrudet ved at tage over og har du opgivet at gøre noget ved det, kan Michael Handyman Fyn hjælpe dig med at få det flotte og velplejet bede tilbage.

Træfældning

Har du nogle træer og buske du gerne vil af med, kan Michael Handyman Fyn fælde dine træer og buske du gerne vel af med.

Kørelse af affald

Har du fået for stor en bunke haveaffald, kan Michael Handyman Fyn hjælpe dig med at køre dit affald på genbrugspladsen.

Års Erfaring

Opgaver hvert år

Tilfredse Kunder

Kopper Kaffe

Kontakt Michael Handyman via Mail

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi beder mulighed for at give det rigtige svar første gang.

Hvad kan vi hjælpe med

Her kan du se et udpluk af nogle af de opgaver vi kan hjælpe med, du er altid velkommen til at høre os, om vi kan hjælpe dig med din opgave.

hækklipning

Hos Michael handyman Fyn kan vi klippe din hæk alt efter dine ønsker. om det er 1 eller 2 gange pr. år. det er en smagssag om hvor tit en hæk bliver klippet. Får du en pris fra os, er det altid incl. fjernelse af hækaffald.

Michael Handyman slår græs

Hos Michael Handyman kan vi slå din græsplæne alt efter dit behov, vi ar både almindelig plæneklipper og Plænetraktor. Vi kan også tilbyde at trimme kanter.

Fældning er birketræ med motorsav Hos Michael Handyman kan vi hjælpe dig med at få fældet / beskærre de træer der skygger og står i vejen i haven.

Plænelufter / mosfjenerBring nyt liv til din gamle græsplæne.

Har du meget mos i din græsplæne, så er det godt at få plænen lufte/ fjernet most tidligt forår og efterår. Hos Michael Handyman Fyn kan vi tilbyde at lufte og fjerne mos i din græsplæne, men en benzindrevet plænelufter / Mosfjerner. Vi kan også tilbyde at efterså græsfrø og giv plænen kalk og gødning.

F.A.Q

Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedste tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fået flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

Har du et spørgsmål?

Anmeldelser

Havde besøg i går den 8. oktober- fik ordnet haven til fuld tilfredshed 👍
 –Anette Bach, Odense

Very professional and creative!

Simon Ellison

Hvorfor vælge Michael Handyman Fyn?

Et godt valg

Vi er altid venlig og hjælpsomme, vi kommer til aftalt tid. Vi er altid til at snakke med.!

All in One Shop

Vi har bred erfaring og vi kan løse mange forskellige opgaver, det er smart så skal du kun ringe et sted hen.

Stor maskinpark

Hos Michael Handyman råder vi over mange maskiner, så vi er klædt godt på til mange tænkelig opgaver.

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Send Gerne SMS: 2093 2926