Montering og opsætning af hegn i Odense og Fyn

Vi tilbyder montering og opsætning af hegn til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby, Brobyværk, Aarup, Haarby, Flemløse og omegn.

Brug for hjælp til montering og opsætning i Odense?

Drømmer du om at indrette nye uderum i haven? Eller har du behov for mere læ eller privatliv omkring huset? Michael Handyman Fyn gør det let for dig at skabe frirum for livet. Vi kan opsætte alt lige fra et trådhegn, så du kan holde naboens kat ude, til et flot vedligeholdelsesfrit hegn af komposit. Kontakt os gerne med dine drømme og ønsker, så kan vi lave et tilbud på havehegn til dig.

Respekt for det gode håndværk og for miljøet er i højsædet hos os. Vi har et stort fokus på bæredygtighed og anvender derfor udelukkende hegn fra PLUS Hegn, NSH NORDIC og Kirkedahl Komposit. Hos Michael Handyman Fyn lægger vi stor vægt på, at du som kunde altid skal føle dig godt tilpas med at have os på besøg i dit hjem, imens din opgave bliver udført.

Opsætning af havehegn, plankeværk og hegn

En af de mange opgaver, vi også udfører hos Michael Handyman Fyn, er opsætning af alle former for havehegn og plankeværk – lige fra raftehegn over lamelgen til pileflethegn og vedligeholdelsesfrit hegn. Uanset hvilken type havehegn eller plankeværk der er tale om, så kan vi således hjælpe med en professionel opsætning af hegn. Her er du garanteret, at arbejdet er udført korrekt, så du er sikker på et flot og langtidsholdbart resultat, du kan få glæde af i mange år.

Når vi opsætter havehegn, plankeværk eller anden type hegn, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. På den måde kan vi nemlig leverer et resultat i forbindelse med opsætning af havehegn, som imødekommer dine ønsker og opfylder dine krav til det opsatte hegn. Vi sørger med andre ord altid for en skræddersyet løsning, der sikrer dig det helt rigtige resultat. Med vores mange års erfaring inden for opsætning af plankeværk og havehegn har vi erhvervet os ekspertisen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig et professionelt og fagligt korrekt resultat, hvor håndværket til enhver tid er i orden.

Foruden de helt klassiske havehegn tilbyder vi også opsætning af FT systemhegn fra Frøslev Hegn, ligesom vi også kan hjælpe med havehegn fra PLUS hegn. Og skulle du i stedet være interesseret i et vedligeholdelsesfrit hegn eller et komposit hegn, er dette også noget, vi kan hjælpe med. Blandt andet tilbyder vi opsætning af havehegn fra Kirkedahl komposit.

Hvilken type havehegn skal jeg vælge?

Hvor faste havehegn og plankeværker kan skærme helt af og sikre privatlivet, så du undgår nysgerrige blikke fra dine naboer, fungerer et stakit nærmere som en indramning af haven end egentlig afskærmning. Derimod er trådhegn særligt gode til at indramme hække, eller hvis du har hund og ønsker at forhindre den i at stikke af igennem hækken. Hvorvidt du skal vælge et fast hegn, plankeværk, stakit eller trådhegn kommer således helt an på dine behov.

Et fast havehegn er ikke kun god til afskærmning, men også til at opdele haven og skabe en masse små kroge med masser af hygge. Hvorimod et stakit kan give haven et let udtryk med frit udsyn til havens omgivelser, der derved får mere luft. Hvad end det drejer sig om rionet hegn, raftehegn, komposit hegn eller en helt fjerde type havehegn, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder ligeledes kyndig rådgivning og vejledning i havehegn og plankeværk, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rette løsning til dig og din have.

Skal vi også hjælpe dig med opsætning af hegn, plankeværk eller havehegn? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 93 29 26.

Ta en snak med os?

Kontakt os Alle dage fra kl. 8 - 17

Ring op, tryk på nr.

Ring på

20932926

Send gerne Sms

Montering og opsætning af hegn

Er ikke altid en let opgave. Det kræver omhyggelig planlægning og udførelse for at sikre, at hegnet bliver monteret korrekt og sikkert.

fjerne hæk

Vi tilbyder at fjerne hæk i forbindelse montering og opsætning af hegn. Vi har det rette værktøj og udstyr til at sikre, at arbejdet bliver udført hurtigt og effektivt.

Fjerne af hegn

Hvis du har et gammelt hegn, der skal fjernes, kan vi hjælpe dig. Vi fjerner det gamle hegn sikkert og forsvarligt og bortskaffer det.

Opstilling af et hegn

Når du har besluttet dig for den type hegn, du ønsker, kan vi opsætte det for dig. Vi har den erfaring og viden, der skal til for at få arbejdet gjort hurtigt og effektivt.

Montering af et nyt hegn

Vi kan hjælpe du installerer et nyt hegn, uanset hvilken type hegn du vælger. Vi samarbejder med dig om at finde den bedste placering for dit hegn og hjælper dig med at vælge de rigtige materialer.

Kørelse af affald

Har du fået for stor en bunke haveaffald, kan Michael Handyman Fyn hjælpe dig med at køre dit affald på genbrugspladsen.

Kundeanmeldelser

Vores Kunder er vilde med Os!

Og vi er Vilde med vores glade Kunder.

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

 

Få en sludder omkring montering om dit nye hegn med Michael Handyman

Han er professionel fægter med mange års erfaring med både træ- og stålhegn

Han kan komme hjem til dig og give dig et tilbud på arbejdet samt gennemgå alle de spørgsmål, du måtte have om processen

Michael bruger kun materialer af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at dit nye hegn vil være bygget til at holde

Han er stolt af sit arbejde og sørger altid for, at kunden er tilfreds med slutresultatet

Hvis du er på udkig efter en professionel og pålidelig hegnsmand, så kontakt Michael Handyman allerede i dag.

Igangsætter af arbejdet

På arbejdstedet: kunde (husejer, virksomhedsejer)

Udførelsestid: 2-5 dage (afhængig af områdets størrelse og hegnstypen)

Anvendte materialer: stål, træ, beton.

Det er vigtigt, så arbejderne ved præcis, hvor de skal sætte hegnet op. Hvis der er særlige anvisninger, skal du give dem besked, så de kan være sikre på at følge dem. Tak, fordi du valgte Michael Handyman til dine behov for hegn!

Montering af hegn – sådan fungerer prisberegneren

For at udfylde prisberegneren skal du udfylde alle felter, lægge dit hegn i kurven og gå til kassen for at betale. Inden for tre arbejdsdage efter din bestilling ringer vi dig op for at aftale nærmere om levering af dit nye hegn og tidspunktet for montering af det. Hvis dit drømmehegn ikke er med i prisberegneren, skal du blot ringe til os på 20932926 eller udfylde formularen for at få et tilbud på hegn – vi monterer alle typer hegn; komposithegn som er vedligeholdelsesfrit hegn, havehegn, billigt hegn, stakithegn, stakit

Når du skal vælge et nyt hegn, er der mange faktorer at tage hensyn til, såsom budget, stil og materiale. Men en af de vigtigste ting at tænke på er, hvem der skal installere det. At hyre en professionel hegnsmontør er den bedste måde at sikre, at dit nye hegn bliver bygget korrekt og ser godt ud

Michael Handyman er en professionel hegnsmontør med mange års erfaring med at installere alle typer hegn. Han kan komme hjem til dit hjem eller din virksomhed og give dig et tilbud på arbejdet samt besvare alle de spørgsmål, du måtte have om processen

Michael bruger kun materialer af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at dit nye hegn vil blive bygget til at holde. Han er stolt af sit arbejde og sørger altid for, at kunden er tilfreds med slutresultatet

Hvis du er på udkig efter en professionel og pålidelig hegnsmontør, så kontakt Michael Handyman i dag.

Skriv til os på kontakt@michaelhandymanfyn.dk, eller ring til 20 93 29 26. Sammen finder vi den løsning, der giver bedst mening for dig.

 

Har du noget på hjertet? så Kontakt Michael Handyman

5 + 13 =

Se Anmeldelse

Kontakt

TLF.: 20932926 (tryk her)
E-mail.: Kontakt@michaelhandymanfyn.dk

Lundegårdsvej 55, 5690 Tommerup

Afdeling Odense

Thorslundsvej 3, 5000 Odense C

Vores åbningstid er.:

Kontakt alle dage kl. 08.00 - 17.00