fbpx

Vi hjælper med at tromle græsplæne

Vi tilbyder at tromle græsplæne til kunder i Odense, Tommerup, Brylle, Glamsbjerg, Bellinge, Fangel, Broby omegn.

Få din helt egen Havemand til at tromle græsplæne

Tromle Græseplæne

Vil du gerne slippe for besværet i forbindelse med tromle græsplæne, og søger du derfor en havemand på Fyn? Så kan du trygt lade Michael Handyman klare dit tromle græsplæne. Vi har specialiseret os i tromle græsplæne og vedligehold af græsplæner, og derfor tilbyder vi også hjælp til tromle græsplæne til både private og erhverv. Her får du en professionel havemand, der kan hjælpe dig med alt inden for tromle græsplæne alt efter dit behov, og med vores mangeårig erfaring kan vi garantere dig et perfekt resultat – hver gang.

Vi klarer alt inden for tromle græsplæne

Orker du heller ikke besværet med tromle græsplæne, gødning og turene til genbrugspladsen med dit haveaffald? Så kan du med fordel lade en professionel havemand klare arbejdet, og det får du heldigvis her hos Michael Handyman, hvor vi stiller en fast havemand til rådighed. På den måde kan du være sikker på, at det er den samme havemand, der hver gang kommer ud og klarer tromle græsplæne hos dig. Herigennem kan vi sikre dig en tryg oplevelse. Vi har altid det rette udstyr med til opgaven, hvad end vi skal klare havearbejdet i forbindelse med tromling af græsplæne eller noget helt tredje.

Uanset dit behov for tromling af græsplæne så kan vi løfte enhver opgave inden for dette felt. Vi har mange års erfaring med tromle græsplæne af enhver art, og med vores ekspertise og kompetencer.

Vi kan derfor også tilbyde dig hjælp til tromle græsplæne, hvor vi professionelt tager hånd om din græsplæne, så vi kan sikre dig det bedst mulige resultat efterfølgende. Af den grund vægter vi også godt håndværk og kvalitet højt, så vi til enhver tid kan levere et solidt stykke arbejde, hvor håndværket er i orden. Det er også din garanti for et flot og holdbart resultat, du kan glæde dig over i mange år. Vores faste havemand giver sig altid god tid til en snak om dine ønsker og behov, så du får den helt rigtige hjælp til tromling af græsplæne.

Skal vi hjælpe med tromle græsplæne?

Hvad end vi skal hjælpe med at få slået græs eller tromle græsplæne, så er din have i helt trygge hænder, når du lader vores faste havemand klare tromling af græsplæne på din grund. Vi tilbyder primært hjælp til tromle græsplæne på Fyn og dækker blandt andet byer som Odense, Tommerup og Brylle. Vi tilbyder alt inden for tromle græsplæne til rimelige priser, som alle kan være med på – uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi giver meget gerne pris på din opgave og en snak om dine behov for tromling af græsplæne, og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Derfor står vi også klar med kompetent sparring omkring tromle græsplæne, og hvilken løsning der vil passe bedst til lige netop dig. Skal vi også hjælpe dig med tromling af græsplæne, og kunne du godt tænke dig at høre mere om vores tromling af græsplæne priser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skriv til os på kontakt@michaelhandymanfyn.dk, eller ring til 20 93 29 26. Sammen finder vi den løsning, der giver bedst mening for dig.

 

Beregn pris på tromle græsplæne

Tromling af græsplæne

Hos Michael Handyman kan vi tilbyde at tromling af græsplæne ti. gode priser. Vi er professonelt udstyr, så din plæne kan komme i topform.

 

Tromle græsplæne

Er din græsplæne ujævn og træls, kan vi hos Michael Handyman hjælpe med at trome græsplæne så den bliver mere plan.

Græsplæne

græsplænen bliver ujævn med tiden, det er ikke altid til at undgår vi vi har frost, våde vintere og muldvarpe i haven. så vil det være en god ide at få tromle græsplæne. 

Vores glade kunder er vilde med os

👍👍👍👍👍 Vi er Elite Håndværker. Se Anmeldelser her

- Og vi er vilde med vores Kunder

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Kontakt Michael Handyman.

Brug denne kontaktformular. Skriv gerne så meget info om din opgave  som muligt, så har vi bedre mulighed for at give det rigtige svar første gang.

F.A.Q

✔️Hvor længe skal Jeg vente?

Hos Michael Handyman Har vi altid dig som kunde i centrum og vi prøver på at finde bedste tid der passer dig bedst, så du ikke skal vente for længe.

✔️Kan vi Ta dit affald med?

Vi har altid mulighed for at bortskuffe dit affald for dig, dette vil koste et mindre beløb, alt efter affalds mængde

✔️Ekstra ting, end aftalt?

Vi prøver altid på at imødekomme dine ekstra ønsker når vi er der. Så skulle du have fået flere ting end aftalt, kan vi i de fleste tilfælde sætte ekstra tid af til det, Vi ser helt at du bliver så tilfreds som mulig efter endt besøg.

✔️Hvem arbejder vi for?

Vi arbejder både for private og erhverv.

✔️ Tromle græsplæne Priser

Priser

Timepris pr. mand 593,75 kr. inkl. moms pr. time. med håndværktøj og småmaskiner. Husk af medregne transporttid 

Servicebil 100 kr. inkl. moms. pr. opgave eller pr. dag

Genbrugsplads  170 kr. pr. gang

Ingen opgave er ens og prisen heller ikke. Det er gratis at få et prisoverslag på netop din opgave.

Kontakt os for at få et prisoverslag Tryk Her

Ønskes der er et tilbud, hvor vi skal ud og besigtige opgaven koster 550kr dette beløb vil blive fratrukket hvis du øsnker at gøre brug af tilbudet.

billig havemand odense

Vores havemand pris, bliver regnet ud efter arbejdsopgaven, så havearbejde prise du får er den helt rigtige havemand timepris.

havearbejde priser er den havemand timeløn vi tager for at hjælpe.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og betales via Mobilepay når opgaven er løst. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi.

Betaling for faste Kunder kan ske via bankoverførelse netto 4 dage. så fremt i blive kreditgodkendt.

Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email.

Forbehold: Der skal tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alle priser er inkl. moms

Se vores Generelle vilkår Tryk Her

✔️Byer vi udføre opgaver i

Vi udføre opgaver i følgende byer.

Odense, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, HøjbyTommerup, Brylle, Verninge, VissenbjergHaarby, Glamsbjerg, FangelBellinge, Broby, Brobyværk, Aarup, Assens, Flemløse, Årslev

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Send mail 24/7!

Du er mere end velkommen til at sende en SMS, så kan jeg hurtigt give dig svar på dine spørgsmål.

Ring eller sms på: 20932926