FliseRens på Fyn

Michael Handyman tilbyder FliseRens til kunder på hele Fyn. Odense, Middelfart, Otterup, Bogense, Assens, Nyborg, Svendborg, Ørbæk, Faaborg og omegn.

Trænger din belægning til en opfriskning?   

Trætte Fliser med ukrudt, flisepest, alger og snavs er virkeligt noget der får hus og have til at se kedelig og træt ud. Det er desværre også hårdt arbejde at blive belægningen kvit, så en rigtig god FliseRens Fyn, algebehandling og Fliseimprægnering, der holder dine flise flotte i mange år, det er en Rigtig fin investering i både belægning og det gode humør.

Kontakt os for at få et godt Tilbud

*PrisMatch på FliseRens. Skulle du finde Prisen billigere et andet sted, så prismatcher vi denne pris.

Ta en snak med os?

Kontakt os Alle dage fra kl. 8 - 17

Ring op, tryk på nr.

Ring på

20932926

Send gerne Sms

Fliseimprægnering

 • Reducerer begroning af mos, alger, grå og sorte flisepest.

 • Overfladen bevarer sin åndbarhed og skaber en selvrensende overflade.

 • Frisker overfladen op og hindre ældning af overfladen.

 • Har vandperle effekt og hindrer effektivt fugt og vand indtrængning.

 • Slidstærk og vandafskydende overflade.

 • God Indtrængningsdybde.

 • Langtidsvirkende.

 • Diffusionsåben.

 • Reducerer dannelse af hvide aflejringer.

 • Forebygger saltudtrækning og hindrer frostsprægninger.

Hvorfor er Fliseimprægnering vigtig?

Overfladen på dine fliser bliver med tiden slidt, du vil opleve at overfladen bliver mere ru og porøs –  hermed er overfladen et slaraffenland for alger, snavs og flisepest.

Med Fliseimprægnering får du forseglet dine flisers overflade, så Flisepest, alger, skidt og snavs får meget svære ved at sætte sig fast.

Kundeanmeldelser

Vores Kunder er vilde med Os!

Og vi er Vilde med vores glade Kunder.

Hvorfor Vælge Os?

Vi har Fyns Gladeste kunder, skal du være en af dem?

Det er en stor beslutning, når man vælger ny håndværker. Grundlæggende handler det om tillid og hvem der kan gøre en positiv forskel i forbindelse med din opgave inde for hus og have. For os er det vores målsætning at tilbyde branchens mest kompetente håndværker, samt den bedste rådgivning og løsning i forbindelse med din opgave. 

5 Star Service

Online 24/7

Minimal ventetid

Fast Aftale

Fordele ved Algebehandling af tag

 • Forbedrer udseendet af dit tag, en lille udgift der
  gør en stor forskel.

 • Forlænger levetiden på dit tag, Beskyt din investering. Med Vores algemiddel Neutralon har vi 100% virkningsgaranti

 • Øger din boligs værdi. Et flot og velholdt tag, øger din boligs Værdi betragteligt.

Hvorfor skal vi algebehandle dit tag?

Vores Algemiddel Neutralon algebehandling er som det første og eneste danskproducerede algefjerner, det er blevet godkendt af Miljøstyrrelsen.
Neutralon Algefjerner har dokumenteret effekt og er et rigtig lækkert danskproduceret produkt. Neutralon er biologisk nedbrydelig og giver slet ingen uønsket påvirkning af grundvandet.
Produktet misfarver ikke og er Hurtigvirkende.

 

Hvad koster Fliserens

Hos Michael Handyman har vi nogle at landet bedste priser til rengøring af fliser! Vi forstår, at dit hjem er en stor investering, og vi vil gerne hjælpe dig med at beskytte det med vores fliserengøringsservice. Derfor tilbyder vi 15 års garanti mod flisepest og...

Kvalitets fliserens fra MichaelHandymanfyn.dk

- Hvis du er på udkig efter kvalitetsfliserensning, skal du ikke lede længere end til MichaelHandymanfyn.dk Vi har et team af erfarne fagfolk, der ved, hvordan vi får dine fliser til at se helt nye ud igen. Vi bruger det nyeste udstyr og de nyeste teknikker for at...

Flisrens! Endnu en Glad og tilfreds Kunde

Her ser i en vi lavede et job, hvor kunden havde forsøgt at holde fliserne rene. Alligevel blev de mere og mere angrebet og udviklede flisepest Når først flisepest har bidt sig fast, er det meget svært at slippe af med det selv. Desuden kan det at forsøge at...

Forårstilbud

Michael hvorfor skal jeg allerede nu tænke på om jeg har rene fliser, spørger du mig måske? Det er meget enkelt af den ene grund at lige nu kan du spare 30% på fliserens hvis du booker inden 1 marts. Det er da penge at spare! Så står du med grimme fliser der ikke...

Endnu en glad og tilfreds kunde

Endnu en glad og tilfreds kunde efter en omgang fliserens. Kunne dine fliser også trænge til en fliserens, har vi en af Danmarks skarpeste priser pr. kvm for fliserens, algebehandling, imprægnering. Giv os et kald på tlf: 20 93 29 26 og få et uforpligtende...

Forårstilbud!

Book en fliserens i januar/februar og få det til nedenstående priser Fliserens inkl algebehandling og imprægnering Kun 48,- pr kvm Det er uhørt billigt! Så trænger fliserne til en omgang, så er det nu der skal slåes til! - Gratis opmåling - Miljørigtig midler - Høj...

Prismatch på FliseRens

Hvis du finder en lavere pris på et produkt på konkurrentens hjemmeside, så matcher vi den. Der er kun visse betingelser, der skal være opfyldt, og ellers hjælper vores fagfolk med alt andet: Ring til os eller send dokumentation for den aktuelle pris, så de kan komme tilbage til at finde det bedste tilbud inden for 24 timer!

For at at prismatch gælder er det en forudsætning at det er det er præcis den samme ydelse, som sammenlignes, er samme fremgangsmåde og m2 og skal være 100% identiske. Det er også en forudsætning at det ikke er intropris, åbningstilbud, klubrabat, Black friday. Tilbudet du sammmenliges må max 14 dage gammel. Vi prismatcher ikke udlandske firmaer.

*Vi Prismatcher Alle Selvskaber over 2 år gamle og med ansatte på alle vores FliseRens, og giver en ekstra 200 DKK rabat som tak for tilliden.

FliseRens fyn

Kunne du godt tænke dig at slippe for besværet med Fliserens? Så er du kommet til den helt rigtige! Hvad end det drejer sig om Fliserens til private terrasser og belægning, eller du søger hjælp til erhvervsfliserens, så kan vi hos Michael Handyman klare opgaven. Vi har mange års erfaring med alle typer af fliserens lige fra rens af betonfliser til træterrasse, så du kan være helt tryg ved at lade os rens enten derhjemme eller på kontoret.

Effektiv FliseRens Fyn

Lader du Michael Handyman stå for din Fliserens på Fyn, hvad det drejer sig om erhvervsfliserens, eller privat fliserens, så kan vi levere en effektiv løsning af høj kvalitet. Vi vægter både service, håndværk og kvalitet højt, så vi kan sikre dig det bedst mulige resultat.

Som fliserensefirma bestræber vi os på altid at levere et godt stykke arbejde, hvor håndværket til enhver tid er i orden. Derfor arbejder vi også hele tiden på at udvikle og forbedre vores kompetencer gennem kurser og uddannelse. På den måde kan vi nemlig sikre resultater, der ikke kun lever op til vores høje standarder og dine forventninger til arbejdet, men også gerne overgår dem. Din fliserensopgave vil til enhver tid være i trygge hænder hos Michael Handyman

Vi Løser en Lang række opgaver inden for FliseRens på Fyn

Vi tilbyder en lang række forskellige services inden for flisrens / overflade rens, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med en løsning til din specifikke opgave. Uanset om du skal bruge hjælp til Fliserens af i parkeringsplads ved kontoret, du søger et fliserensfirma til privat flisrens på din terrasse, eller vi skal hjælpe med Fliserens i forbindelse med fraflytning af bolig, så får du hos os en løsning tilpasset dig og din opgave.

Vi løfter alle former for Fliserens på Fyn for både private samt små som store virksomheder i blandt andet Odense, Tommerup og Glamsbjerg, Haarby, Bellinge men vi kommer også gerne rundt på resten af Fyn. Vores fliserensfirma kan blandt andet hjælpe med følgende:

 • Fliserens
 • imprægnering
 • Hadevandsrens
 • Algebehandling

Uanset din opgave kan du være helt sikker på, at Michael Handyman kan klare opgaven. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du søger Fliserens på Fyn.

Søger du efter Rensning af fliser?

Vi har løsningen til dig! Vores virksomhed har eksisteret siden 2015, og vi ved, hvad der skal til for at få fliserne til at se ud som nye igen. Du kan stole på os med alle dine behov for Rensning af fliser på fyn.

Med vores produkter, tjenester og ekspertise giver vi dig en smuk glans, der holder i mange år fremover. Lad os tage os af det hele, så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at nyde dit hjem. Det er tid til forandring – lad os hjælpe dig!

Grundig FliseRens Fyn

Hos Michael Handyman ved vi, at en grundig fliserens er vigtig, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores services. Trappen er det første, du ser, nå du træder ind i en bygning, hvorfor det er vigtigt, at denne fremstår ren og præsentabel, så du kan sikre et godt førstehåndsindtryk. Og det hjælper vores kompetente medarbejdere med. Med os som fliserenser er du garanteret konkurrencedygtige priser i forbindelse med din fliserens – priser, som alle kan være med på. Du behøver derfor hverken at gå på kompromis med kvalitet eller pris, når du lader os stå for flisrensen.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for nærmere info om vores priser på både fliserens og anden type overfladebehandling. Vi tager gerne en uforpligtende snak om din specifikke opgave og giver et tilbud herpå.

FliseRens udført af Kompetente medarbejdere

Står du og er flytte til nuværende bopæl, og kunne du godt tænke dig hjælp til at få den gjort ren og præsentabel fliser? Så lad da Michael Handyman stå for din fliserens – du er garanteret flotte rene fliser og slipper samtidig for besværet med Fliserens selv. I forbindelse med indflytning er der ofte tale om fliser der trænger til fliserens, og det klarer vi gerne! Med vores mange års erfaring inden for fliserens ved vi, hvad overfladebehandling lægger vægt på, når arealet eksempelvis gennemgås, og derfor kan vi også sikre en grundig fliserens, så der ikke er en finger at sætte på arbejdet, når arealet efterses.

Privat FlieseRens til dine behov

Hos Michael Handyman har vi stor erfaring med flisrens i private hjem, hvorfor vi også kan løfte din opgave. Vi står klar til at hjælpe dig med at holde dit hjem både rent og præsentabelt – og vi kører ikke, før du er tilfreds. Du kan være helt sikker på en grundig fliserens, hvor vi går ansvars- og kvalitetsbevidst til værks. Vi behandler dine fliser, som var det vores egne, så du altid kan føle dig helt tryg ved at lade os klare opgaven. Vi sørger naturligvis for at komme rundt i alle hjørner, så du kan være helt sikker på en effektiv og grundig fliserens.

Hvad end det drejer sig om fliserens af terrasse eller indkørelse, eller om der er tale om en fast aftale eller blot en enkelt ydelse, så sørger vi for en aftale, der skræddersyes til dine specifikke behov. Herigennem kan vi sikre den løsning, der bedst betaler sig for dig. Med Michael Handyman til din opgave får du et flisrenefirma med solide kerneværdier, som der aldrig bliver gået på kompromis med. Her bliver du altid mødt af professionelle og dygtige medarbejdere, der altid gør deres ypperste for at levere det bedst mulige resultat i forbindelse med opgaven.

Professionel Erhversfliserens

Hos Michael Handyman kan vi også hjælpe, hvis du søger en fast og kvalitetsbevidst samarbejdspartner i forbindelse med erhvervsfliserens. Vi tager os af alle opgaver i forbindelse med flisrens til erhverv, så du slipper for selv at skulle stå for flisrens af fliser ved parkeringsplads eller lign. På den måde kan du og dine medarbejdere bruge tiden på vigtigere opgaver og det, I er gode til. Vi tilbyder flisrens 1 gang om året, og hvis det ønskes, kommer vi også gerne og flisrens uden for åbningstiderne, så I i stedet kan møde ind til et rengjort fliseareale.

Med os som samarbejdspartner får du et fleksibelt flisrensfirma, der til enhver tid tilpasser aftalen til den enkelte virksomhed. Herigennem kan vi garantere en løsning, der imødekommer dine specifikke behov, og som passer til din virksomhed. Hvad end du har brug for en fast samarbejdspartner til årligt fliserens, om det er en enkelt gang, eller du søger en mere fleksibel løsning, hvor vi kommer forbi efter behov, så tilbyder vi en professionel løsning skræddersyet til din virksomhed.

Uanset dine behov bliver du hos Michael Handyman mødt af stabile og professionelle medarbejdere, der vægter deres faglighed højt. Vi sørger altid for en grundig og effektiv rengøring tilpasset dine behov, så du får det forventede resultat.

Hvad er flisepest?

Flisepest er lav, en særlig svamp, der angriber betonfliser, som der efterlader en masse grå grimme pletter, det er næsten umuligt at fjerne uden det rette værktøj. Få Has på flisepesten, med FliseRens fra Michael Handyman.

Hvordan fjerner man flisepest?

Fjernelse af flisepest Hos Michael Handyman forgår med en special højtryksrenser ( Patio Cleaner ) der er lavet til FliseRens med Højtryk. Vores FliseRenser renser fliserne med ca. 270 bar og vores renseudstyr er lavet så dine fliser ikke tager skade under FliseRens.

Flisepest behandling

Flisepest kan fjernes med kemi eller Højtrykshedvandsrenser, den hurtigste måde at du kan få fliser fri for flisepest er ved at rense dem med Højtrykshedvandsrenser. Hos Michael Handyman har vi stor ekspertise i at fjerne flisepest

Flisepest årsag

Flisepest har tidligere haft svært ved at vokse i Danmark typisk fra før 1980 da var svovlindholdet i luften højer, men med reducering af svovludledning fra eks. Landbruget, er den nu i stand til at trives på flisebelægning.

Flisepest er egentlig tegn på mindre forurening og bliver ikke slået ihjel. Flisepesten kan ånde og leve godt på dine fliser.

Hvorfor er flisepest så svær at undgå?

Flisepest er lav, som er afhængig af organisk næring for at kunne overleve og kan overleve af deres optagelse af lys. Det er svært helt at undgå flisepest, men du kan minske væksten af flisepest, ved at få dine fliser behandlet med fliseimprægnering.

Hvordan undgår man flisepest

Når du har fået pæne og rene fliser igen, er Michael Handyman´s bedste løsning at man får imprægneret sine fliser så de bliver mere modstandsdygtig over for Flisepest, alger og snavs.

Det kan være svært at undgå flisepest helt, men hvis du får dine fliser imprægneret, vil de være mere modstandsdygtig over for flisepest.

Vi tilbyder også FacadeRens til gode priser, Tjek vores FliseRens pris her

Vi udføre Fliserens i følgende byer.

AARUP, ALLERUP, ALLESTEDVEJLE, ANDERUP, ASSENS, BERLIN, BIRKENDE, BIRKUM, BJERREBY, BOGENSE, BRED, BRENDERUP, BROBYVÆRK, BØJDEN, DIERNÆS, EJBY, FAABORG, FLØDSTRUP, FRELTOFTE, GISLEV, GLAMSBJERG, HAARBY, HJULBY, HORNE, HØJBY, KAPPENDRUP, KERTE, KERTEMINDE, KORINTH, KVÆRNDRUP, KØLSTRUP, LANGESKOV, LANGTVED, LETTEBÆK, LUMBY, LUNDEBORG, MIDDELFART, MIDSKOV, MILLINGE, MORUD, MULLERUP, MUNKEBO, MÅLE, NYBORG, NØRREAABY, NØRREBROBY, NØRREBY, NØRRELYNDELSE, NØRRESØBY, ODENSE, OTTERUP, OVERHOLLUF, REVNINGE, RINGE, RYSLINGE, SEDENSTRANDBY, SKALBJERG, SKALLEBØLLE, SKIBHUSENE, SKYDEBJERG, SKÅRUP, SNAVE, STAURBY, STRIB, SVENDBORG, SÆRSLEV, SØLLESTED, SØNDERSØ, TOMMERUP, TORØHUSE, TVED, UGGERSLEV, ULLERSLEV, VESTERSKERNINGE, VESTERÅBY, VIBY, VINDEBY, VISSENBJERG, ÆBLE.

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Vi tilbyder også algebehandling af tag til skrape priser, samt FacadeRens

Skal vi Hjælpe med Fliserens

Så er du altid velkommen til at kontakte os! Vi står klar til at hjælpe dig med lige præcis den type fliserens, du søger. Så giv os gerne et kald på 2093 2926 ( Tryk her ), eller skriv til kontakt@michaelhandymanfyn.dk – sammen finder vi den helt rigtige aftale til dig og dine behov.

 

Har du noget på hjertet? så Kontakt Michael Handyman

1 + 12 =

Se Anmeldelse

Kontakt

TLF.: 20932926 (tryk her)
E-mail.: Kontakt@michaelhandymanfyn.dk

Lundegårdsvej 55, 5690 Tommerup

Thorslundsvej 3, 5000 Odense C

Vores åbningstid er.:

Man-fre fra 08.00 - 17.00