Gartner til Havearbejde i Odense

Vi tilbyder havearbejde til kunder i Odense og omegn. Vores faste gartner køre fast i Odense.  Få en fast aftale efter behov.

 

Gartner til havearbejde i Odense

Vil du slippe for besværet med havearbejde i Odense?

Michael Handyman tilbyder professionelle gartnere, som kan hjælpe dig med alt inden for havearbejde efter dine behov. Med vores mange års erfaring kan vi garantere et perfekt resultat – hver gang. Vi har specialiseret os i havearbejde og havevedligeholdelse, og derfor tilbyder vi også hjælp til havearbejde i Odense til både private og virksomheder. Her får du en professionel gartner, der kan hjælpe dig med alt i havearbejde efter dine behov, og med vores mange års erfaring kan vi garantere dig et perfekt resultat – hver gang.

Du vil kunne nyde mere fritid og samtidig have ro i sindet, at alt arbejdet er udført for dig af professionelle! Kom i gang i dag ved at ringe til os på 20932926 (tryk her) eller sende en e-mail på kontakt@michaelhandymanfyn.dk! Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi klarer alt inden for havearbejde i Odense

Havearbejde er en givende hobby, men det kan også være tidskrævende og udmattende. Derfor tilbyder vi hos Michael Handyman faste gartnere, som kommer ud og udfører al din plænepleje, så du ikke behøver at bekymre dig om ukrudt eller græsslåning! Vores professionelle personale har altid det rigtige udstyr til ethvert projekt, der måtte være behov for at blive udført – hvad enten det drejer sig om at klippe hække eller beskære buske … uanset hvad vores kunder ønsker, at vi skal hjælpe med, ved de, at alt vil blive ordnet uden besvær; selv Tagrenderens er også tilgængelig, hvis det er nødvendigt. Kan du ikke lide at påtage dig disse ekstra ansvarsområder selv? Få Michael Handyman til at gøre det.

Uanset dit behov for havearbejde så kan vi løfte enhver opgave inden for dette felt. Vi har mange års erfaring med havearbejde af enhver art, og med vores ekspertise og kompetencer kan vi blandt andet klare følgende inden for havearbejde:

  • Græsslåning
  • Vertikalskæring
  • Beskæring af træer, buske og planter

Vores Gartner står til rådighed for alle dine havearbejde behov. Uanset om du har brug for hjælp med et lille stykke græsplæne der skal slås eller en hel have fuld af blomster, kan vi gøre det! Vi sætter en stor ære i at tilbyde høj kvalitet og håndværk undervejs, så vores kunder altid får det, de ønsker – en smuk have, som holder længe efter

Skal vi hjælpe med havearbejde i Odense?

Uanset om du har brug for os til at slået græsset eller hækklipning, vil din have være i sikre hænder, når vores faste gartnere udfører arbejde på den. Vi tilbyder primært hjælp til havearbejde på Fyn og dækker byer som Odense- så kontakt os allerede i dag! Alt hvad vi tilbyder til fornuftige priser er perfekt til alle, der ønsker at deres landskab skal se godt ud uden at gå på kompromis med kvaliteten af service

.Vi er altid glade for at tale med dig om dine behov for havearbejde og den bedste måde, vi kan hjælpe dig på. Tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har brug for ekspertrådgivning om noget relateret! Derudover dækker vores kyndige team også Odense – lad dem blot vide, hvor det ville være mest praktisk for en konsultation eller serviceydelser såsom plænepleje/landskabspleje osv., så de har præcise oplysninger ved hånden, når de planlægger deres dag mere effektivt også. Vores priser starter fra kun 450 pr. time (medmindre andet er angivet), hvilket er ekstremt konkurrencedygtigt sammenlignet med andre rundt omkring i byen; desuden hvis der er spørgsmål, der ikke blev besvaret under den første kontakt, så glem ikke kundeservice

Skriv til os på kontakt@michaelhandymanfyn.dk, eller ring til 20932926 (tryk her). Sammen finder vi den løsning, der giver bedst mening for dig.

 

Har du brug for hjælp til andre Opgaver?

Har du brugs for andre at vores professionel Hjælp. vi tilbyder en lang række af andre opgaver. Se et udvalg af vores andre services her:

Ta en snak med os?

Kontakt os Alle dage fra kl. 8 - 17

Ring op, tryk på nr.

Ring på

20932926

Send gerne Sms

Hækklipning

Hos Michael Handyman kan vi tilbyde at klippe din hæk og fjerne hækaffaldet. Vi er professonelt udstyr, så din hæk kan komme i topform.

Beskæring af træer.

Er dine træer i haven ved at blive for store, kan vi hos Michael Handyman hjælpe med at beskære dine træer og bortskaffe grenaffaldet.

Græsslåning

Har du ikke tid eller mulighed til at slå græset, Vi kan tilbyde at lave en fast aftale, så vi kommer og slår din græse når du ønsker det. Om det er hver 7 dag eller 14 dag er en smagssag

Vertikalskæring

Har du mere mos end græs i din græsplæne, kan vil tilbyde plæneluftning af din græsplæne med vores mosfjerner.

Træfældning

Har du nogle mindre træer og buske du gerne vil af med, kan Michael Handyman Fyn fælde dine træer og buske du gerne vel af med.

Kørelse af affald

Har du fået for stor en bunke haveaffald, kan Michael Handyman Fyn hjælpe dig med at køre dit affald på genbrugspladsen.

Kundeanmeldelser

Vores Kunder er vilde med Os!

Og vi er Vilde med vores glade Kunder.

Er du på udkig efter en gartner i Odense?

Du kan stole på, at vi tager os af din have. Vi har mange års erfaring, og vi ved præcis, hvad der skal til for at skabe en smuk og sund have, som du kan være stolt af. Vores professionelle team står altid klar til at hjælpe med alt fra plantning af nye blomster eller træer, beskæring af hække, græsslåning eller fjernelse af ukrudt – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Og hvis du har brug for råd om, hvordan du bedst passer på din have, så spørg bare! Vi deler gerne vores viden med dig, så din have ser allerbedst ud hele året rundt.

Hvis du ønsker en smuk og velplejet have uden selv at have tid til havearbejde, så er Michael Handyman perfekt for dig! Med vores mange års erfaring som professionelle anlægsgartnere er vi i stand til at yde en fremragende service, som både omfatter vedligeholdelse og renovering – uanset hvilken type haveservice i Odense, der passer til dine behov. Kontakt os blot i dag, og lad os tage os af alt andet, mens du stadig giver dig selv mere fritid end nogensinde før!

Gartner til forefaldende havearbejder i Odense

At hyre en professionel gartner er den bedste måde at holde styr på din have på. Med vores erfarne, dedikerede og dygtige team kan du stole på os til alle de opgaver, der er for vanskelige eller tidskrævende at udføre selv! Uanset hvilken type arbejde det måtte være – vi løser tingene til en overkommelig pris på ingen tid (selv hvis de bliver komplicerede). Så giv os et opkald i dag; jeg er sikker på, at når først dette projekt begynder at blive udført, vil alt andet virke som en leg i forhold til det!

Vi udføre Havearbejde i følgende by dele.

Odense, Odense midtby, Næsby, Dalum, Stige, Næabyhoved-Broby, Sanderum, Holluf Pile, Højby, Fangel, Bellinge, 

Er din by eller sted navn ikke på listen, kontakt os for at høre om vi kan hjælpe dig.

Har du noget på hjertet? så Kontakt Michael Handyman

8 + 2 =

Se Anmeldelse

Kontakt

TLF.: 20932926 (tryk her)
E-mail.: Kontakt@michaelhandymanfyn.dk

Lundegårdsvej 55, 5690 Tommerup

Afdeling Odense

Thorslundsvej 3, 5000 Odense C

Vores åbningstid er.:

Kontakt alle dage kl. 08.00 - 17.00