2093 2926

Græsslåning

Vi tilbyder Græsslåning til kunder i odense til rimelige priser, kontakt os i dag og book og få en fast aftale hos dig.

Få din helt egen Havemand til Græsslåning

Græsslåning tilbydes, vi tilbyder hjælp til have arbejde og vores faste havemand står klar til at hjælpe dig med med havearbejde alt efter dit behov, vi har mange års erfaring som havemand og havearbejde.

Hjælp til græsslåning, det er individuelt hvor meget hjælp man har brug for hjælp til græsslåning vores faste havemand står klar til at hjælp Med græsslåning.

Vores faste havemand står klar til at hjælpe med græsslåning. Derfor kan græsslåning tilbydes til rimelig priser.

Hjælp til græsslåning, vores faste havemand står klar til at hjælpe med Græsslåning på Fyn

Vores faste havemand giver sig altid, tid til at lytte efter hvad dine behov er, så du får den rigtige hjælp til din græsslåning. Det er altid den samme havemand der kommer udføre havearbejde hos dig, for os er det vigtigt at du som kunde altid er tryg ved at have din havemand på besøg til havearbejde.

Græsslåning vores faste havemand har professionel udstyr til at slå græs med, din græsplæne er i trygge hænder når den bliver slået af vores professionelle havemand.

Græsslåning på Fyn, vores havemænd køre fast på Odense og Tommerup og omegn. De står klar til at hjælpe med græsslåning hos dig.

Om du kalder det græsslåning eller græs klipning, så har Michael Handyman har faste havemænd til hjælp til Græsslåning.

Græsslåning Hos Michael Handyman kan vi tilbyde at slå din græsplæne til en god pris. Vi er professonelt udstyr, så din græsplæne står flot.

Ta en snak med Michael Handyman?

Kontakt os Mandag - Fredag fra kl. 8 - 17

 

Ring på

20932926

Send gerne Sms

Græsslåning

Hos Michael Handyman kan vi tilbyde at slå din græsplæne til en god pris. Vi er professonelt udstyr, så din græsplæne står flot. 

Trimning af græskanter

Vi kan tilbyde trining af græskanter når vi har slået din græsplæne. 

Fast Serviceaftale

Har du ikke tid eller mulighed til at slå græset, Vi kan tilbyde at lave en fast aftale, så vi kommer og slår din græse når du ønsker det. Om det er hver 7 dag eller 14 dag er en smagssag

Kundeanmeldelser

Vores Kunder er vilde med Os!

Og vi er Vilde med vores glade Kunder.

Græsslåning

Vil du gerne slippe for besværet i forbindelse med græsslåning, og søger du derfor en havemand i Odense? Så kan du trygt lade Michael Handyman klare dit græsslåning. Vi har specialiseret os i græsslåning og vedligehold af græsplæner, og derfor tilbyder vi også hjælp til græsslåning til både private og erhverv. Her får du en professionel havemand, der kan hjælpe dig med alt inden for græsslåning alt efter dit behov, og med vores mangeårig erfaring kan vi garantere dig et perfekt resultat – hver gang.

Vi klarer alt inden for græsslåning

Orker du heller ikke besværet med Græsslåning, gødning og turene til genbrugspladsen med dit haveaffald? Så kan du med fordel lade en professionel havemand klare arbejdet, og det får du heldigvis her hos Michael Handyman, hvor vi stiller en fast havemand til rådighed. På den måde kan du være sikker på, at det er den samme havemand, der hver gang kommer ud og klarer græsslåning hos dig. Herigennem kan vi sikre dig en tryg oplevelse. Vi har altid det rette udstyr med til opgaven, hvad end vi skal klare havearbejdet i forbindelse med græsslåning eller noget helt tredje.

Uanset dit behov for græsslåning så kan vi løfte enhver opgave inden for dette felt. Vi har mange års erfaring med græsslåning af enhver art, og med vores ekspertise og kompetencer.

Vi kan derfor også tilbyde dig hjælp til græsslåning, hvor vi professionelt tager hånd om din græsplæne, så vi kan sikre dig det bedst mulige resultat efterfølgende. Af den grund vægter vi også godt håndværk og kvalitet højt, så vi til enhver tid kan levere et solidt stykke arbejde, hvor håndværket er i orden. Det er også din garanti for et flot og holdbart resultat, du kan glæde dig over i mange år. Vores faste havemand giver sig altid god tid til en snak om dine ønsker og behov, så du får den helt rigtige hjælp til græsslåning.

Skal vi hjælpe med græsslåning?

Hvad end vi skal hjælpe med at få slået græs eller andet havearbejde, så er din have i helt trygge hænder, når du lader vores faste havemand klare græsslåning på din grund. Vi tilbyder primært hjælp til græsslåning på Fyn og dækker blandt andet byer som Odense, Tommerup og Brylle. Vi tilbyder alt inden for græsslåning til rimelige priser, som alle kan være med på – uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi giver meget gerne pris på din opgave og en snak om dine behov for græsslåning, og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Derfor står vi også klar med kompetent sparring omkring tromle græsplæne, og hvilken løsning der vil passe bedst til lige netop dig. Skal vi også hjælpe dig med tromling af græsplæne, og kunne du godt tænke dig at høre mere om vores græsslåning priser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skriv til os på kontakt@michaelhandymanfyn.dk, eller ring til 20932926 (tryk her). Sammen finder vi den løsning, der giver bedst mening for dig.

Har du noget på hjertet? så Kontakt Michael Handyman

6 + 1 =

Se Anmeldelse

Kontakt

TLF.: 20932926 (tryk her)

E-mail.: Kontakt@michaelhandymanfyn.dk

Lundegårdsvej 55, 5690 Tommerup

Afdeling Odense

Thorslundsvej 3, 5000 Odense C

Vores åbningstid er.:

Mandag til fredag kl. 08.00 - 17.00